more pics

ihopljuget 2007-07-30
Får väl passa på att visa lite bilder medan man fortfarande är ung och snygg..



Sannapanna badar tårna i Luleåälv. Det var kallt.. Brr




Storasyster och lillasyster.
Visst är vi lika som bär..



Tänkte jag skulle få en bra bild så högt uppifrån som möjligt.
Tyvärr höll syster i kameran..



12 juni 2007 på en student i Lund.
Sjukt snygg var man..

Lite ego var man där va, men som tur är så är det min blogg, så då får jag vara hur ego jag vill. HA!

ni vet att ni älskar mig..

Ni vet att ni älskar mig


Varför åka utomlands..

ihopljuget 2007-07-30
.. när Sverige är så förbannat vackert?


 



Ni vet att ni älskar mig


Jobb..

ihopljuget 2007-07-30
Ingen som har ett jobb till övers i trakterna runt Växjö, eller Varberg?
Jag kan det mesta, och lite till.. :P

Faaaan, jag vill ha ett jobb, ett liv, ett hem... Ge miig!!

Ni vet att ni älskar mig


Nada nothing..

ihopljuget 2007-07-30
Jessica. Det gick inte.. :S

Fuck it.

Dags att sova nu kanske..
Mamma kommer förbi i möra. Sen ska jag med henne hem till Lessebo.

På tisdag måste jag in till stan med. Hualigen..
kanske...

Just nu orkar jag inte livet.. Ärligt talat. Stöter på motgång efter motgång. Nån måtta får det fan lov till att vara..

Fuck it..

Ni vet att ni älskar mig


Blame it on the boogie

ihopljuget 2007-07-29
Jajemen.

Äta här eller på påse?
Det är ju lätt standarskommentaren på jobbet. Jistanes.

Vilka veckor jag har haft. Herregud säger jag bara.

Hmm.. Så mycket tankar som kommer till mig så fort jag slappnar av. Inte bra

Sen behöver jag gå på toa, men eftersom jag knappt varit hemma på två veckor, så har jag glömt att köpa toapapper. Grattis Sanna, verkligen..


Ne, god natt

Ni vet att ni älskar mig


Always look in the bright side of life..

ihopljuget 2007-07-28
Inte alltid så lätt som det låter. Tyvärr.

Snart ska jag åka hem. Åka hem till Mamma. Och bara slappna av. Har varit två väldigt hektiska veckor, med mycket som har hänt, och mycket tankar som har rusat runt i skallen. Har knappt haft en ledig stund, och absolut ingen tid för eftertanke, och filosofering, vilken man kan behöva.
Men det ska jag ägna tiden i Lessebo till. Åka hem, slappna av, och andas ut. Våga släppa ut mina känslor och aggressioner. Kanske gråta ut lite på annisens axel. Kan jag behöva. Liiite iaf.

Nej, nog babblat. Nu ska ja sova. Känns som om det vore dags. Ska upp tidigt imorgon.. Puuh!!

Ni vet att ni älskar mig.

Ni vet att ni älskar mig


Livet knullar oss alla

ihopljuget 2007-07-27
och vi får inte ens orgasm..

Ofta här i livet möter man motgångar. Vissa värre än andra. Vissa kommer man över lätt, andra tar det år innan man glömmer, och vissa kommer man aldrig att glömma. Men vad som inte dödar oss, gör oss starkare.

Livet kan kännas väldigt bittert för stunden. Men som jag ärligt talat sa senast idag så är livet en fest. Vissa fester kan vara dödstrista. Allra helst vill du bara sticka därifrån, lämna allt, och bara glömma. Vissa gånger är det så sjukt roligt, underbart, you name it. Men tyvärr så måste ju allt ta slut någon gång. Man säger ju alltid att man ska sluta när man ligger på topp, när man har nått sitt esse. Men hur fasen ska man veta det?
När är det dags att sluta?

När tar festen slut? När är det dags att tacka för sig och gå hem? Och är det läge alla gånger att dra vidare på efterfest?


Fuck it.

Jag är trött och sliten. Eller som chefen skulle ha sagt. Jag är och..

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Long time, no see

ihopljuget 2007-07-22
Jistanes. har inte skrivit här sen den sjuttonde. Och jag vet inte ens va de är för datum idag. Har haft väldigt väldigt mycket att göra. Fullt upp hela tiden, inte en ledig stund.
Men jag gillar det.

Norrland var toppen. Kommer en härlig uppdatering med bilder och grejer en vacker dag i veckan. Får se när jag hinner. :D

Hmm. Tankar åt alla håll och kanter. Vad händer?

Snart höst, det märks på regnet.

Sov gott allihopa. Det ska jag göra.

God natt

Ni vet att ni älsakr mig

Ni vet att ni älskar mig


Jag vet inte varför jag gillar Norrland..

ihopljuget 2007-07-17
Men jag antar att jag bara vill vara mig själv för en stund..

Ärligt talat. Fy fan vilket vackert land vi lever i.. Varför åker vi utomlands när det finns så mycket här.? Jag fattar inte. Varför kan vi inte försöka se dte som finns här innan vi drar över halva världen? Jag har fått så sjukt mycket fina bilder, både på mobilen och kameran, men självklart har jag ju ngen sladd.. Så det blir en annan dag som ni får se dom.

Åker hem imorgon. Det ska bli skönt.

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


det är inte lätt när man e tung

ihopljuget 2007-07-16
Min Mormor e rätt söt. :D

Men på tal om något helt annat. Kanske ska lyssna på Emmas visa ord (för en gångs skull), och för en gångs skull ta tag i mitt liv.. Kan ju vara något att fundera över. Kanske..

Jag vet inte om jag vill. Jag tror inte att jag vill. Jag tror dock att jag vet vad jag vill. Egentligen. Jag vill inte. Hoppas på att allt ordnar sig. Hoppas..

Annars så gör jag det. Om det inte fixar sig. Då gör jag det. Men jag vill inte. Just so you know

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Syster

ihopljuget 2007-07-15
Ibland får jag en sådan otrolig lust att bara ta en kniv och sätta den i bröstet på min storasyster. Nej, jag är inget psyko, bara så jävla trött på det lilla aset. Jag tycker inte ens om henne.
USch

Ni vet att ni älskar mig


Norrland

ihopljuget 2007-07-14
Tar man bort alla mygg, så är fanimej Norrland underbart.

Kom upp i torsdags, då var det dock regn hela dagen, usch. Träffade mormor och myste, sen hem till morbor HP och Jorun där vi bor under vår vistelse. Träffade kusin Jessica, som vi inte sett på säkert åtta år. Mysigt.

Igår, (dvs fredag) så började dagen med en tripp till Stugan ute i Bodträskfors, för lite fika och doppa fötterna i älven. Sen vidare till Storforsen, och gick omkring och kollade där. Fick riktigt många bilder på mammsens kamera. :D
Vid storforsen passade vi även på att svänga in till Hotellet och säga hej till Sandra gumman. Det var så kul att träffa dig! Sedan hem igen och dags för god mat, grillat såklart. Måste ju passa på när vädret äntligen tillåter. Dit kom även kusinern Therese och Jessica, och drog med oss till en krog i stan. Bränna hette stället. Medelåldern var väl ltie högre än jag hade hoppats på, men visst tusan fanns det några kex att spana på¨. :D Vi träffade även på kusin Jennie där. Så söt hon har blivit. Efter några öl och en gedigen salongsberusad Jessica så drog vi vidare till SommarTC som damerna kallar det. En klubb.. Inte jättemycket folk, men jag hittade ett kex som jag försökte flörta lite med. :P Sen en redig bläckfylla, och efter ett gäng öl så blev det Taxi hem för att sova.
Dagen var underbar. Klarblå himmel hela tiden. Me like

Idag for ja och systeryster till Luleå för shopping och Pullan möte. Fick äntligen träffa Pullan, som jag inte sett sen studenten. Snacka lite skit om klasskompisarna, vem som gjorde vad, osv osv. Hon var lika söt osm alltid ska ja säga er. :D
Sedan hem till mormor för middag.
Och nu sitter vi här. Varken jag eller systeryster är på humör för att gå ut ikväll, det har varit en lång dag. blir lite kik på tv, och lite grönsaker i dippa. Gott!

Men ja kan iaf sammanfatta resan med två ord: Meeeeen Guuuu! Ska dock uttalas på norrländska. Ring mig så ska ni få höra. :D

BTW, Grattis Anna i efterskott på föllsedan. :D Tråkigt att jag inte kunde vara med och fira den med dig. :(
 Grattis Emma till att du kom in på lärarlinjen. Wohoo! Damn proud over you woman! :D

Och grattis till mig att jag älskar norrland.!! :D

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Why?

ihopljuget 2007-07-11
Varför har inte min far en badrumsvåg?

Ni vet att ni älskar mig


Onanist, javisst!

ihopljuget 2007-07-11
Haha, kom bara att tänka på det. Onanist, Javisst. Nån sån där feministgrej.. Var det inte jättemodernt för några år sen att ha sån broschknappar på sig där det stod en massa såna saker på? Äh, skitsamma

Jag är trött, och utråkad, och förbannat sötsugen. As always. har nog hamnt i ett jobbig sockerberoende. Måste vänja mig av med det. Det få helt enkelt bli mer kaffe! Mer kaffe åt folket!

Du är söt du killen. Men du gör mig förvirrad. Som alla pojkar då vill säga. Hmm. Ni killar är fan knepiga. Jag förstår fan inte hur ni tänker. Killar är som parkeringsplatser, dom bra är alltid upptagna. Haha. Jag och min kära plastsyster kom fram till en bra grej. Vi faller alltid för dom dära snygga bad boysen, och det går för långt innan vi inser att dom inte är bra för oss. Min riktiga syster däremot hittar alltid bra killar. Dom är snälla, och dom tycker om min syster lika mycket som hon tycker om dom. Men dom e fan inga killar man vänder sig två gånger för. Säkert inte ens en gång. Men hon är lika glad för det. Vi kom iaf fram till att vi kanske ska leta bland dom fula killarna. Haha, ne, inte fula, men dom bra killarna. Snälla, söta, omtänksamma pojkar. Som faktiskt tycker om oss, och inte bara vill ligga med oss. Och är dom fula, så är det bara att sätta en påse över huvudet. :D

Nej, usch va hemsk jag är. Men jag känner att det är dags. Det är dags för mig att bli seriös. Iaf liiiite...

Dags att sova nu. Anna och Liam kommer hit vid halv elva imorgon, och då ska vi åka ut till Landvetter. Jag är sjukt nervös, och antar att jag kommer ha ganska svårt att somna ikväll.

Men nu tycker jag att min riddare på vit häst kan visa sig. Eller inte nu, för jag ser ut som ett vrak. Men inom en snar framtid. För jag börjar tröttna på singellivet. Faktiskt. Kan ni tänka er. Sanna Olsson, börjar tröttna. Det är fan inte dåligt det. Har varit singel i över ett år nu, det är nog längsta grejen jag har varit med om och inte tröttnat på. Ha! Singellivet är kanske itne så dåligt ändå....

Svammel kommer nu känner jag. Fingrarna är kalla och stela. Jag är trött. Och mår illa. Sova? Ja Tack.

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Ont i röven..

ihopljuget 2007-07-11
Ja, de skulle du oxå få om du suttit still på en trästol designad för treåringar i ett antal timmar och spelat kungen på datorn. Ditt lilla stolpmongo!!
Argh, trött och sötsugen, som alltid. även fruktansvärt nervös inför morgondagen. men äntligen ska ja få träffa dom!

Saknar mina vänner. Ni vet vilka ni är!

Du vet att du älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Måste bara kolla..

ihopljuget 2007-07-11
om det funkar att pinga automatiskt nu på nybloggat.se? Hoppas hoppas hoppas..


update..
Det funka inte.. :(

Ni vet att ni älskar mig


Tisdag

ihopljuget 2007-07-11
Idag, eller iaf 8 minuter till, är det tisdag.

Dagen har sett ut som så.
11.45. steg jag upp, kokade kaffe och gjorde mina morgonrutiner.
12.30. började jag packa.
12.45. hade jag packat färdigt och käkade lunch
13.10. packade jag om typ femtonhundratrettiotre gånger innan jag blev nöjd
14.30. tog jag pärlan och for ner till Centrum för att kika lite i affärerna. hittade absolut ingenting, förutom en Cola, och expressen.
15.35. åkte jag hem igen, packade om väskan och städade upp i rummet.
16.45. började min tur ner till stationen, tog mig ett bra tag, packade nog för mkt grejer i väskan, den vart tung.
17.05. Pressbyrån, tidnings och Ben&Jerryglass inköp (som jag läste ur och åt upp innan tåget kom.
17.37. tåget kom, lite sent.
18.07. tåget framme i Mölndal, dags att hoppa av
19.05. kom hem till pappa efter att ha snurrat runt i Mölndal och Mölnlycke. käkade lite mat, satte mig vid datorn och donade.
20.50. gick ner till forna Rimi, passade även på att ringa Annisen
21.35. satte igång bilar och kollade på den.

Sen efter filmen har jag bara suttit här och häckat, inte gjort något vettigt.
VIlket sjukt innehållsrik dag det har varit idag. Hm..

Dagens sjuka grej var iaf att på "Silvans" så skulle pappa ha en vagn, men hade ingen peng, så vi fick gå utan.. När vi senare kommer till Konsum och egentligen inte behöver en vagn (vi köpte bara grillade kycklinglår) då passa han på att använda sina mynt. Så vi gick omkring på Konsum med endast grillade kycklinglår i en jättevagn. Min pappa försöker så gått han går, men ibland blir det inte alltid rätt..

Gillade Bilar sjukt mycket iaf.
My name is Mator. Like in Tomato, without the To.
Eller på svenska.
Mitt namn är bärgaren, som i Wallenbergare, fast utan Wallen.
:D

Har ont i magen nu. Tror att det är för att jag är så jävla nervös inför flygresan på torsdag. Det kan oxå vara för att jag har smällt i mig en hel påse Polly. Men jag vet inte, gissar på nervositeten..

Ni vet att ni älskar mig

Oj, det är visst måndag nu, klockan är 00.05 :D

Ni vet att ni älskar mig


Bli inte som jag när du blir stor.

ihopljuget 2007-07-10
Sanna, dvs den enda kvinnan här i världen som är mitt fans, är 17. Hmm. Jag har oxå varit 17, det var tre år sen. Exakt lika många år sen jag var i Bulgarien. Känns som om att det var igår. Alltså så känns det som om jag var 17 igår. Eller nått. Skitesamma.

Hade en jobbig/hemsk/gullig/konstig konversation med en nyfunnen vän häromnatten, närmare bestämt natten till idag. Klockan tre på natten så blir jag på något sätt, inte höjd till skyarna, men får väldigt mkt positiva kommentarer och liknande.
Jag är inte så bra som du vill tro. Visst ingen är perfekt.. Nobody's perfect, well... There was this guy once, but we killed him.. Visst, mina vänner har accepterat mig för den jag är. Dom älskar mig trots alla sjuka/galna/idiotiska saker jag hittar på. Men dom är mina vänner. Det är dom som känner mig utan och innan, dom vet hur jag fungerar. Dom vet hur jag tänker, hur jag reagerar, hur jag agerar. Dom vet mer om mig än mig själv. Och dom vännerna är få. Men högt älskade.
Jag har svårt att släppa in folk helt och hållet i mitt liv. Visst, jag är som en öppen bok, men när det kommer till vissa grejer kan jag bara öppna mig för några få personer. Och det är inte många som hamnar där. Jag har mycket kompisar, många som jag avgudar, och älskar att umgås med, men jag har bara några få vänner. Do you see the difference?
Svammel blev det nu märkte jag. Skitsamma

Jag måste börja vårda mitt språk nu känner jag. 17 åriga töser läser min blogg, då måste jag skärpa mig. Eller så skiter jag i det? :P

Men vad ni än gör. Bli inte som jag när du bli stor!

Ni vet att ni älskar mig


Mobilen

ihopljuget 2007-07-10

Ta fram din mobil.

Vem ringde du till senast?

Emma Sibylla

Vem ringde dig senast?

Emma Sibylla

Vad står det i ditt 4:e mottagna sms?

Jo tack dte är bara  bra, jag har hittat kex i ronneby, ap söt kille.. osv osv

Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?

Magnus

Vad står det i ditt 6:e mottagna sms?

Jag tror att vi alla i Dalarna e lite dryga 

Vad står det i ditt 6:e skickade sms?

Det tror jag med. Är allt bra med Mary förövrigt? Läse om Mattias, inte kul ju.

Har du några utkast?

Nopp

Vad är ditt rekord i snake?

Precis som om jag kommer ihåg det...

Vad har du för kontakter som börjar på ... J ?

Jennie Åre, Jessica Sibylla, Jockd Sthlm, Jocke Jökpg, Johanna Växjö, Johan Anund Vxu, Johan Larsson Åre, Johan Zeldas Växjö, John Johanna Åre, John Åre, Jonas Skåne, Jonas Åre, Jonatan Kalmar, Jonathan Rajje Ljungby, Julia Lessebo,

Vad har du för kontakter som börjar på ... M?

Magnus Helsingborg, Malin Åre, Mamma, Marcus Flodin Åre, MArgot och JAnne, Maria Åre, Marie Sibylla, Martin Varberg, Mask Åre, Max Mojje Åre, Mia Svensson Lessebo, Michelle, Micke Varberg, Mormor,
Vad står det i dina påminnelser?

Sma Micke säger han som bara är nitton

Har du privat nummer nu?

Nope


Ni vet att ni älskar mig


Sådetså

ihopljuget 2007-07-10
För det första. Emma jag skiter i om du är 20 år och tolv dagar. Jag är 20 år och 128 dagar. Sug på den du

För det andra. Määry, klart jag skriver som jag pratar. Hur skulle jag annars skriva?

För det tredje. Jag är väldigt väldigt trött just nu. Plus att jag e lite småfyller. Shottade lite på jobbet, eller efter jobbet, och drack en efterlängtad Hof. Gottigt. VI firade att Elfsborg vann.

För det fjärde. Jag hamnade typ i bråk med kocken idag. Hon kallade mig på både det ena och det andra. Och inte ens en ursäkt kunde jag få. Men tji fick du, SUBBA, chefen tycker bättre om mig ändå. HA!

För det femte. Imorgon ska jag till GBG, för att sen åka vidare till Norrland på torsdag. Jag längtar..

För det sjätte. Det var sjukt mycket folk idag på jobbet. Vi fick ringa in Ingela. Men gästerna var toknöjda i vilket fall. För ja e så jävla grym!

För det sjunde. Nu ska ja sova, fast först ska jag kolla tågtiderna inför imorgon.

För det åttonde. Det funkade att gnälla över kommentarer, för jag fick comments. :D

För det nionde. Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Anna "Roffa" Rolfsson

ihopljuget 2007-07-08
Denna tjej sa en gång den mysigaste/gulligaste/skönaste kommentaren om mig. Blir alltid lika glad när jag läser det. Tänkte dela med mig av denna visa damens små ord.

"I Lessebo finns det inga nätter, solen lyser alltid. Den solstrålen är du Sanna, som kan få ett hungrigt Lejon att vicka på svansen."

Tack för att du en gång var en del av mitt liv.

Ni vet att ni älskar mig


Tjohooo

ihopljuget 2007-07-08
Sanna, jag är en gnällig jävel. Har du inte märkt det? Jag blir aldrig nöjd. Kommentera gärna, om du finner något vettigt i det du läser. Alltid roligt med en kommentar. Jag vill ju veta vilka de e som läser.

Jag vet ju några människor, inga namn, (men vi kan kalla dom Lillen, Anna, Emma, Johanna, och säkert Marie oxå) som läser min blogg ganska regelbundet, men ingen av dom kommenterar ju. Dåligt dåligt..

Men skitsamma.
Drar till Gbg på tisdag, och umgås med far min. Kul? Tror inte det va. Men det blir kanske bättre än att sitta här å glo.

Sen så tycker jag att Lillen kunde varit hemma, så jag hade haft någon att leka med ikväll. Är trött på att sitta hemma. Usch

Förresten, innan jag glömmer. En fråga till Sanna, och även till andra främmande människor som läser. Hur gamla är ni? Alltid kul att veta vilken åldersgrupp man skriver till.. Typ..

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Släkten

ihopljuget 2007-07-08
Jaha. Nu har man som sagt fått lite tider strukna från jobbet. Tråkigt. Men det blir bara som så att jag åker till far min redan på tisdag. Kanske man hinner träffa Liam och Anitha innan de far till Orust. Få pussa lite på lillkillen. :D

Jag har ganska stor släkt har jag kommit fram till. Mamma och jag gick igenom alla åldrar på mina kusiner i Boden. Det tog sin lilla tid.
Bengt som är min äldsta morbror har två barn. Urlika som är 33, och gift med två söner. Sen har han Mats, 29 år, som har ett barn, vad jag vet..
Sen kommer Bosse nyp, min näst äldsta morbror. Han har ett barn, Jennie, som oxå är 29. Hon har två söner.
Efter Bosse så kom Stefan, som tyvärr inte lever längre. Han har fyra barn. Sussie, som är 27, och har ett barn. Sen Linda, som är lika gammal som min syster, dvs 22. Robert kommer därefter, och är 20. Sen kommer lilla Elin, som är runt 17 kanske.
Den sista av mina morbröder är HP, eller Hans-Peter som han heter. Han har två döttrar, Therese som är 26, och Jessica som är 24.
Sen har jag även en liten moster på mammas sida, som är yngst i syskonskaran. Mamma är näst yngst. Moster Maj har två söner, John som är typ 15 och Masus (Marcus) som är 13.
Jag har alltså 11 kusiner på mammas sida, och därtill sex kusinbarn.

En ganska stor släkt vill säga. Och det ska bli så underbart kul att träffa folket. Stackars mormor som måste dras med 13 barnbarn, och sex barnbarnsbarn. Och fler barn blir det. Dock lär väl det dröja ett tag.. Fast vad vet jag?

Kusiner som kusiner. Ska bli kul att få träffa alla. Jag ser verkligen fram emot det. :P

På torsdag går flyget. Ont i magen eller vad...

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


På tal om vädret

ihopljuget 2007-07-08
Vad har hänt? Varför kommenterar inte "Sanna" nu förtiden? Jag som trodde att jag skulle bli den nya Paris Hilton, dvs, skitsnygg, smal och grymt poppis. Men det gick åt helvete!

Får väl sitta här i min ensamhet, med nollan skriven i pannan. Typ..

Ni vet att ni älskar mig


Hause bitte

ihopljuget 2007-07-08
Nu har man kommit hem efter ännu en trevlig kväll på jobbet. Tror nog allt att en värmlänning flörtade med mig. Hmm, det var iaf en Sanna kille. Eller en av alla Sannas sorters pojkar. :P Men jag tror nog att den sortens kille är något jag kommer stadga mig med. But who knows? Kanske blir det precis raka motsatsen.

Skitsamma. Blev lite sur idag dock. nu har dom strukit en massa tider från schemat, vilket innebär att tre av mina tider som jag egentligen skulle haft förra veckan försvann. Lite surt då jag blev tvungen att köpa flygbiljetter i ekonomiklass då ungdom tyvärr var slut den tolfte. Hade jag kunnat åka den elfte, dvs om någon hade kunnat ta mitt pass då, så hade jag sparat runt tusenlappen. Lite surt ska jag säga er. Det känns som om tiden i Boden kommer gå sjukt fort, och det finns ju så mycket jag vill göra, så mycket folk jag vill träffa. Men jag hoppas att dom kanske tycker likadant och samlar sig på en plats. Får väl hoppas det iaf.

Jaja, dags att sova, för här blir inga barn gjorda. Förstår inte varför ingen är inne på msn, klockan är tre en lördagnatt. Folk kan väl inte sova vid den här tiden?

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


imorgon

ihopljuget 2007-07-07
är det sex år sen min farfar dog. Tiden har gått fort. Jag var 14 när han dog. Det var min första begravning. Det var inte kul alls. Usch.
Jag kan komma på mig själv med att sitta och fundera hur livet hade sett ut om Farfar aldrig hade blivit sjuk, och fortfarande hade levt nu. Tänk vad stolt han hade varit över oss barnbarn. Han har missat alla våra studenter, min och Fredriks konfirmation, han kommer aldrig att få se sina barnbarnsbarn, aldrig några bröllop osv osv. Han hade nog inte varit helt nöjd över hur vi lever våra liv, men jag tror ändå att han hade varit stolt över oss. Speciellt mig och min syster. Att vi gör det vi vill istället för att följa en massa normer. Att vi vågar ställa oss emot samhället och göra det vi vill, och inte vad andra vill. Vi är starka individer och vi är inte beroende av någon annan. 
Om farfar hade levt nu så kanske min pappa och min faster aldrig hade haft det där förbannade tjabbet. Farmor hade varit lyckligare, och sluppit se sina barn förvandlas till bittra fiender.
En sak som hände för ca ett halvår sen var att min pappa nämnde min farfar för första gången sen han dog. Vi pratade om att jag vill flyga skärmflyg. Då berättade han om min farfar. Farfar hade alltid varit en sån person som ville göra en massa saker, han vill upptäcka, och se världen. Han sökte sig till adrenalinkickar. En dag kom han hem och berättade för farmor att nu hade han varit och åkt helikopter. Han hade sett en annons i tidningen att för några hundra kronor kunde du få flyga helikopter och han nappade direkt. Senare berättade han att det var en sak som han hade funderat över länge, och alltid velat göra. Men inte haft tillfället. Men nu fick han det, och han struntade i att gräste borde klippas, tvätten skulle hängas, osv osv. Han gjorde det som föll honom in. Han tog tillfället när det kom och struntade lite i konsekvenserna. Det var min farfar i ett nötskal. Varför gå å vänta på bättre tider, när man väl har chansen?
Farfar. jag vet att du står där uppe och tittar på oss. Antagligen skakar du på huvudet över hur löjliga dina barn och barnbarn är. Men jag hoppas att du iaf kan se dom bra sakerna oxå, och ändå vara stolta över oss, för de få bra sakerna vi åstakommer. Saknar dig farfar. Vila i frid

Ni vet att ni älskar mig


en elch på balkongen

ihopljuget 2007-07-07
Snart kommer Sanna få en älg på balkongen. Det var riktigt länge sen en sådan här sak skedde i hennes liv. Typ nästan exakt ett år sen om jag inte minns fel. Hmm. Jag känner att det börjar klia i fingrarna, men äh, what the heck, jag klarar mig.

En gång i tiden var jag tillsammans med en jägare. Han brukade skjuta älgar så där på hösten, mina älgar tog han hand om oxå. Haha.

Och snart är det höst. Vilket innebär att älgjakten börjar. Men kan jag hålla mig tills dess?



Ne, frukost, och kaffe står på planeringen nu. See ya!

NI vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


no comments..

ihopljuget 2007-07-06
söten

Ni vet att ni älskar mig


Korvbrödsbagarn

ihopljuget 2007-07-06
har banne mig varit på besök hos oss idag på jobbet. Tror ni mig inte kanske? Men det har dom, och jag har tom bildbevis på det. Korvbrödsbagarn on tour 2007! Sådetså. Orkar dock inte lägga upp bilden nu, för då måste jag först leta upp telefonen, sen leta upp sladden och sen lägga in bilden på datorn osv osv. Och det orkar jag inte.
Inte för att jag tror att någon bryr sig om att dom var där, förutom Emma då, vår egna lilla korvbrödspackare. :D

Men skitsamma
Funderar för mycket, och för ofta. As usual. Brukar inte göra det så ofta, men denna sommaren har fan varit extrem. Vet inte vad jag vill, vad jag känner, vad jag gör, ingenting. Inte roligt alls. Och snart är sommaren slut, och jag har inte ens badat i havet. Det är illa. Mycket illa.

Trött på livet, trött på vissa människor. Trött på att flytta runt, trött på att inte veta vad jag vill. Trött på det mest helt enkelt. Men egentligen mest trött på DIG!
Argh!

Ne, om man skulle ta å göra något vettigt. Typ hänga min tvätt som verkligen måste vara torr imorgon. Hualigen. Och hur ska jag orka detta?

Förmodligen så vet ni inte att ni älskar mig..

Ni vet att ni älskar mig


Lillen = Storis?

ihopljuget 2007-07-05
Lillen är min enda vän för tillfället,  och först å främst vill jag gratulera honom som nu mera inte borde bli kallad för Lillen då han fyller 20 år (dvs samma ålder som jag) idag. Grattis! Fast i mina ögon kommer han alltid att vara Lillen.

Dagens tankegångar har som vanligt riktat sig mot mitt liv. Just nu känns det aningen meningslöst. Att ens ha flyttat till Varberg känns bara dumt. Visst, jag har träffat sjukt roligt folk. Har ändå haft roliga stunder i den här stan. Men snart tar dom slut. Snart blir dom stunderna bara till minnen, minnen som försvagas efter varje dag, och tillslut försvinner. Vad trodde jag egentligen skulle hända här?

Jag är trött på säsongslivet. Jag vill ha mitt eget. Jag vill ha min egen trygghet. Mitt egna hem. Mitt fasta jobb. Mina egna vänner. Jag drömmer om att skaffa mig en egen lägenhet, som jag kan inreda efter min egen smak och eget tycke. Åka till Ikea och andra inredningsbutiker och handla kuddfodral, och matchande gardiner. Ljusstakar, och tavlor. Och allt annat som faller mig i smaken.
Men för att det ska gå så behöver jag ett jobb. Ett fast jobb, som jag trivs med, och känner att jag kan syssla med ett tag. Jag är fruktansvärt sugen på Baristayrket. Eller typ bara jobba på ett fik. Ett heltidsjobb som jag älskar. Visst, det är väl inte så svårt. Leta jobb, och sen få jobb brukar jag kunna lyckas med.
Men vart vill jag jobba? Vart vill jag bosätta mig? Vart vill jag ha min framtid?
Är Varberg en stad för mig? Vad händer med staden när sommaren tar slut. Jo, staden försvinner. Det finns inget kvar här då. Det blir lika ensligt som Åre på sommaren. Allt dör ut.
Växjö då? Men vad har jag att hämta i Växjö egentligen? Absolut ingenting. Är trött på folket, trött på utelivet, trött på Växjö i helhet. En ganska trist och grå stad.
Mina tankar drar sig mot Kalmar. Men vad finns där? Känns inte som om det egentligen är en stad för mig.
Vill uppåt i landet. Linköping, Uppsala, eller någon sån stad kanske? Inte för stor, men ändå lagom stor. Och nära till Hufvudstaden.
Men det känns som om att Växjö drar mest just nu. Funderar på att maila Pelle och höra hur han har det med folk på Astrakan under hösten. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig Astrakan igen. Eller Hörs överhuvudtaget. Me like

Skit samma. Är allmänt deppig idag. Kanske har mkt med vädret att göra dock. Skyller på det.
 
Ni vet att ni älskar mig.

Ni vet att ni älskar mig


Donnie Darko

ihopljuget 2007-07-04
Typ den sjukaste filmen jag sett. Men den va störd, samtidigt som den var så lik vekligheten, på något konstigt vänster. Svårt att förklara. Sjukt bra film. Har inte hunnit smälta den än. Kommer nog ta sin lilla tid.

Jag har en tendens till att gå in så djupt i vissa filmer. Verkligen fastna för dom, och känna med människorna i filmerna. Ni skulle sett mig när jag hade sett "Säg att du älskar mig" Jag var upprörd en vecka efter den ju. Och jag överdriver inte nu.

Ne, dags att sova, ska bara filosofera över världen.
Och allt hemskt som finns i vår värld. Jag tänkte börja med bara just mina nära och kära. Sen får vi se hur långt jag hinner innan jag somnar.

Fy fabian vad jag blev nere nu.

Why are you wearing that stupid bunnysuit?

Why are you wearing that stupid mansuit?


 

Ni vet att ni älskar mig


I wish I was a little bit taller.

ihopljuget 2007-07-04
Haha, en sån klockren kommentar. I vintras när jag höll på att hänge upp min julstjärna så sitter frida i bakgrunden och slöglor på tv, och zappar och har sig. Jag står på min stol, som var alldeles för låg och sträcker mig så mycket jag bara kan för att få upp den förbenade stjärnan. Kommer med en kommentar om att: - Fan att man inte var lite längre!
Och precis då zappar Frida till femman och hundra höjdare reklamen sätter igång. "I wish I was a little bit taller.. nanana..."  Så klockrent

Har rensat min dator på all onödig skit nu (Nej Micke, jag har inte tagit bort SIMS). Eller nej, okej. jag har rensat igenom "Mina dokument". Slängt säkert tio dokument, av typ femhundratrettioåtta, och så har säkerligen femton bilder satt sin sista potatis. Nu ligger allt detta i min papperskorg, och kommer väl att göra det i sisådär tre månader till innan jag ångrar mig och skickar tillbaka det till "Mina dokument".

Har iaf lyckats fjäska för min kära plastsyster. Så nu ska hon inte bara hämta mig i Mölndal den elfte, utan även köra ut mig till Landvetter den tolfte och hänga med mig där tills hon börjar jobba. Och som inte det var nog så ska hon även köra ut mig till Mölndal den sjuttonde, när jag kommer tillbaka till Landvetter.
Är hon inte för gooo?

Ne, nu ska jag gå å köpa kakao, så att jag kan baka mig något gott till kvällen. Eller så låter jag bli, för jag vill inte bli tjock.

Dagens vettiga ordspråk då kanske skulle sitta fint nu.
Det är inte bara tvåsamheten som gör en tjock, även ensamheten kan göra stor skada..."

Ni vet att ni älskar mig


Dumma data skärm

ihopljuget 2007-07-03
eftersom vi alla är fullt medvetna om att jag Sanna Olsson, är en klantig daughterofafuck så lyckades jag ju få dataskärmskanten i huvet. Precis vid mitt vänstra ögonbryn. Det gör ont!

Ännu en mysig kväll hos Pelle har spenderast. Sanna drack sig några öl, och myste med trevligt sällskap, och sjukt mycket sexsnack. :P Haha. Kina är fan sick in her little head.

Dags för Sann att sova. Hon ska ju var apå jobbet typ tio i elva så hon och Minna hinner ta en kaffe och en kaka innan jobbet. :D

You know you looove me

Ni vet att ni älskar mig


Tjejskor

ihopljuget 2007-07-03
Innan jag sticker så måste jag bara få berätta en sak som fick mig att dra på lite mungiporna. Här sitter man fredligt ute på uteplatsen, och vem springer inte förbi om hyresvärdens yngste pojk. Det är väl inget konstigt, tänker ni säkert nu. Men på fötterna har han ett par skor (no shit), men det är inte vilka skor som helst. Utan typ ett par röda blanka skor.

Denna syn får mig direkt att tänka på en scen ur filmen "Tillsammans" Ni vet den scenen där han som spelar Per Hammar i Tzatsiki och en anna liten yngling för en livlig diskussion. (okej dom bråkar)

- Du har tjejskor
- Det är inga tjejskor
- Tjejskor
- Nej!
- Tjejskor
- Jävla fascist

Och med detta så tackar jag för mig.
Tack å tack.

You know you looove me

Ni vet att ni älskar mig


Vad ska man ha för rubrik idag då?

ihopljuget 2007-07-03
Jobbat idag, igen. Fick köra kök och servering idag, igen. Men är man grym och kan göra två personers jobb samtidigt så förstår ja ju att dom vill ha mig där. Moahaha.

Sen så dags för lite scary shit talking. Sanna skrämmer livet ur mig. Detta börjar kännas lite i magtrakterna. Haha. Vi hade tydligen gjort samma test och fått samma resultat. Okej testet har mkt random grejer som alla har gjort, men ändå. Liite roligt är det allt.

Sentimental, har man hunnit vara det med. Satt och kollade igenom två gamla anteckningsblock/dagböcker/nått skit, och även gamla brev till ett ex osv. Helvete vilken lipig person jag blir så fort det rör sig om en ny kille. Sanna ffs, skärp dig. Seriöst. Livet går inte under för att Marcus/Adam/Rayco/Johan/Richard/den ena och den andra dumpar dig/är dum/inte vill ha dig/whatever. Skärpning på den fronten, Ja tack!

Mitt i allt sentimentalt skit så ringer Pelle och frågar om man inte ska komma bort och grilla lite ikväll. Varför inte säger jag, innan jag kommer på att den där pyttipanna jag satte i mig en kvart innan han ringde kommer nog att räcka för att jag ska hålla mig på benen tills i morgon bitti. Men iaf, grilla tänker jag inte göra, men kan nog hälla i mig en öl eller två (Nej Micke, det ska inte bli som förra gången) och vara lite söt och social. Försöka går ju. :P

Åtta sa Pelle, men fint folk kommer ju alltid sent. Så jag tänkte väl dra dit runt midnatt. Moahaha, eller inte. Ska sticka snart. Bara fräscha upp mig lite, kisselissa och byta om. Har fortfarande jobbtröjan på mig, och kom hem från jobbet vid fyra. Grattis Sanna. Verkligen, jättegrattis.

Ni vet att ni älskar mig




Ni vet att ni älskar mig


Hur dum är jag?

ihopljuget 2007-07-02
Ett test som visar hur dum man är.

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
(X) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
summa: 5

(x) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
summa: 5

(x) du har råkat tända eld på någon sak ett flertal gånger
(x) du har någon gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om någonting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
(x) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla matte tal.
summa: 5

(x) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(  ) du gör detta test när du borde göra någonting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka (ingen kommentar på detta)
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
summa: 3


(x) du råkar ha sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen
summa: 3

21/24.
Under 18 är man tydligen smart.

Jag är nog inte så smart då med andra ord.

Ni vet att ni älskar mig


Ja, jag vet. Jag borde ha bättre saker för mig

ihopljuget 2007-07-02
Men nu har jag inte det. Sådetså

Ska iaf titta på film snart. Den man fick med aftonbladet häromdagen. Namnet har jag på något sätt lyckats förtränga trots att jag läste det nyss. Fodralet ligger nedanför sängen, men just nu är jag waaay to lat för att böja mig ner och kolla. Sådetså

Känner mig lite ensammen nu. :( Ingen att leka med. Ungefär så här kände jag mig i början av min tid i Varberg. Fast då hade jag iaf pengar så att jag kunde åka härifrån. Men nu har jag inte ens det.  Så då får jag väl sitta här i min ensamhet och tycka synd om mig själv. Sådetså

Och till råga på allt. Fick precis höra att Magnus den lilla bitterfittan har fått ett förbannat samtal. Inte kul, inte roligt alls. Fan oxå. Jag visste att det skulle bli så här. Det ante mig. Jävla rövhål. Okej, inte hela världen kanske, men ändåå. Har precis fixat skiten ju, så ska man kanske åka på att igen. Inte roligt. Sådetså

Men nu ska jag ägna mig åt mina bästa vänner. Chipspåsen, colan, sängen och tv:n. Kanske blir det att säga hej till Gastin senare. :P Moahaha. Skoja (eller inte, thats for me to know and for you to never find out) Sådetså

You know you loooove me

Ni vet att ni älskar mig


you make bunny cry

ihopljuget 2007-07-02
Jag gillar inte detta. Mystiska Sanna tänker fortsätta vara mystisk.
Hmm. 

Men självklart får du fortsätta kommentera. :D Överreagerade nog lite innan. Alltid kul med en kommentar. Dock kommer jag vara sjukt nyfiken på vem du nu än kan vara Sanna lilla. Om nu ens Sanna är ditt riktiga namn? Hmm?


Men skit samma. Ibland, dock oftare och oftare så avskyr jag Röj. Ingen utgång blir det ikväll, och allt på grund av Roy. Det lilla stolpmongot. Kan skylla lite på Micke oxå, eftersom han inte ens är kvar i Varberg. Dumma Lillen. Plus att han är "inte vid datorn" på msn. Me wanna talk to someone..

Nog med detta. Tre personer makes bunny cry ikväll.
"Sanna", Röj och Lillen.

image23

ni vet att ni älskar mig



Ni vet att ni älskar mig


En gång till

ihopljuget 2007-07-02

Woho. Jag är värsta poppis nu. Som sagt, jag är nog på väg att bli den nya Paris Hilton. :D

En kommentar till, det är inte dåligt det ni. Jag vill veta vem denna mystiska Sanna är, som skriver till mig. Har inte hon en egen blogg? Folk får inte skriva till mig om jag inte vet vilka de är. Nej, nu blir jag bitter. Man vill ju som kunna tacka personen i fråga för dens fina ord. Visar att man tar åt sig. Men det gick åt helvete.

Och nej Micke, det är inte jag själv som skriver kommentarerna. Jag borde väl vara smartare än så och isåfall hitta på ett annat namn. Och inte något som är precis likadant som mitt. Eller hur? Du är bara avis för att ingen kommenterar din blogg. Dumma Lillen.


Ni vet att ni älskar mig


Ni vet att ni älskar mig


Ikväll smäller det

ihopljuget 2007-07-02
Ja, Micke, jag vet att ni har sagt att man inte får supa på måndagar. Men ärligt talat så bryr jag mig inte ett skit. Sådetså! För här ska festas!

Får äntligen festa med Röj ikväll. Det var inte igår det. Saknar att festa med det lilla stolpmongot. :D

Dags att käka nått, får inte bli fööör kalas ikväll. Ska jobba imorgon ju!

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Somewhere over the rainbow

ihopljuget 2007-07-01
Visst är det härligt med filmmusik?

men på tal om inget annat.

Jag citerar Julia Brännlund
"jag önskar mig förälskelse så att det kittlars i magen"

Vill bli kääär.

Hmm. Vissa människor saknar man mer än andra. Ärligt talat så saknar jag henne. Jag vet att jag har gjort ett sånt sjukt stort misstag. Jag erkänner. Jag gjorde det som du tror. Jag gjorde bort mig så totalt. Jag minns inte det som hände, men har fått det bekräftat av en säker källa, om vi säger så. Jag vet inte vad som flög i mig. Förstår inte hur jag kunde svika dig, eller mig själv på det sättet. Förlåt.


Skit samma. Är nog inte ens värt ett försök. Tyvärr.
Vissa människor är tydligen gjorda för att man ska ha dom som vänner livet ut, andra är till för att avverkas. Precis som dessa förbannade karlar.

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


va mysigt

ihopljuget 2007-07-01
Jag har fått ännu en kommentar. Så mysigt

En flicka vid namn Sanna tyckte att min blogg var bäst. Det är ju alltid kul att höra.

Fast jag skulle ju vilja veta lite mer om denna mystiska Sanna. Vem är hon, vad gör hon, och hur i helvete kan hon tycka att min blogg är bäst? Say what!

Men alltid lika roligt med uppskattning. :D

Dags att fortsätta med mitt, dvs ingenting. :P

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Intryck

ihopljuget 2007-07-01
Det är egentligen konstigt vad vissa människor kan göra stora intryck på en. Vissa tycker man om från första stund. Vissa lär man sig tycka om. För att man ska nån gång i livet kunna skapa sig någon slags relation med en människa tror jag dock att första intrycket är det viktigaste. Finns där inget vid första mötet, dvs, finns där ingen attraktion, personkemi osv osv, så tror jag inte att man sen heller kan bygga upp en relation. Man kan ju som sagt lära sig tycka om människor, men det måste ha funnits något vid första mötet som gör att man har intresserat sig för just denna människa. Nu menar inte jag kärlek i första ögonkastet, och inte heller något som man kanske alltid märker av. Utan det kan vara en liten känsla som knappt är märkbar, eller en slags sinnesro.

Men de här människorna man direkt fastnar för. Dom kommer man nog aldrig att glömma. För dessa människor har en gång gjort så stort intryck på en.
Vissa utav dessa människor kommer man att få som vänner för resten av livet. Andra blir ens partner. Och vissa kommer man aldrig mer att träffa. Men man kommer alltid att önska att man träffade personen i fråga fler gånger. Likadant är det med dom människor som man bygger upp något med. Dom kan i slutändan bli till en riktigt bra vän, en underbar pojkvän osv osv.

Det jag egentligen ville få ut med dessa tankar och funderingar var väl mest några ord om kärlek.
Jag vill så gärna tro på kärlek i första ögonkastet. Och om jag får bestämma så gör jag nog det oxå. Fast nu menar jag inte stormförälskelse bara av att titta på en människa. Utan den här känslan av välbehag, sinnesro eller liknande som kan dyka upp vid olika sitatuioner.
Kärlek i första ögonkastet för mig är mer när man träffar en människa för första gången och verkligen känner att man trivs i personens närvaro. Man känner att fy fan va kul vi har det. Man mår bra helt enkelt.
Sen tror jag att själva förälskelsen kommer efter hand. Iaf den "riktiga" kärleken. Visst kan du helt tokig i en människa och verkligen känna att du älskar denna människa mest i hela världen, men så fort verkligheten kommer ifatt en så var det inte riktigt lika kul.
Den kärleken man ska lita på, det är den som kommer efter att man verkligen har lärt känna någon. Man vet om hurden vill ha sitt kaffe svart, eller med mjölk. Man vet vilken favoritgodis den har, hur den sover, favortilåt/film, osv osv. Om den gillar tomat eller inte. Man har även gett personen ett smeknamn...

Skit samma. Jag tror iaf att kärlek på något sätt är något som man känner när man väl lär känna en person.
Innan är det nog bara en lite toårsförälskelse där man svävar på rosa moln.

Vilket svammel. Fick inte fram hälften av det jag ville, men nu orkar jag inte svamla mer.
Fuck it

Ni vet att ni älskar mig


No more naglar

ihopljuget 2007-07-01
Eftersom jag är en klantig sonofafuck så har jag fått damp och bitit av alla mina långa fina naglar. Grattis Sanna!

Jahapp. På tal om det, eller egentligen något helt annat, så har Emma nu åkt till Bulgarien. Och utan att säga något. Lite elakt faktiskt. Men men.

Imorgon blir det fest. Club Monday till och med. Det är inte dåligt du. Ska bara försöka få tag på Röj, så att han kan fixa förfesten. Hoppas hoppas hoppas.

Jaja, see ya when I see ya

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Plinkeplonk

ihopljuget 2007-07-01
Haha, detta är det nya namnet på tommy brofjärds pianist. Just so you know

Jobbat ännu en kväll. lite folk, men ändå mycket att göra. Dock fanns det ett så sjukt elakt sällskap. Jag som lätt brukar kunna skaka av mig idioter höll nästan på att grina. Men dom kompenserade med mkt dricks, så ja e nöjd.

En annan grej som hände idag på jobbet var att Sonja (chefen) och jag bestämde att jag ska stå i köket inför lunchen imorgon. STOPP!
Jag, Sanna Olsson, ska stå i kök. Inser ni vad som håller på att hända. Jag ska jobba som kock. JAG? Sanna Margareta Olsson ska stå i luckan och slänga ut några lunch. I ett restaurangkök. Förstår ni allvaret i detta?

Imorgon åker en av mina få vänner i Varberg härifrån. Vem ska jag då leka med? Va faaan. Jag har ju inga vänner. Attans.

Men snart gör även jag en sådan grej. Boden, snart kommer jag. Fiifaaaan va ja längtar

God natt

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig