För er som inte redan har förstått det

ihopljuget 2008-03-28
så har jag verkligen världens bästaste pojkvän. Det är helt otroligt. Kan inte låta bli att alltid hela tiden tänka på honom, och sakna honom.

Förövrigt har han gjort så att jag slipper torka alla mina kläder på stolar runt om i lägenheten. Jag har fått ett torkställ. :D
Sen har han även gjort så att jag kan kika på tv. Jag har fått en digitalbox.
Är han inte underbar?

åh. Fick sova med han inatt igen. Vilket var kanske något av det bästaste. Han är nog den mysigaste, underbaraste finaste, snällaste människan som existerar på denna jord. Tror nog att jag kommer ha riktigt svårt att bli sur på honom för så fort han ser att jag börjar tjura så fjantar han sig så att man inte kan låta bli att skratta. Åh, jag är så kär.

Och nu fick jag precis världens idé. Oooh, ska överraska honom när han kommer hem. Han slutar ju fem, och jag börjar inte förrän sex, så jag ska dra hem till honom, och vara där när han kommer. Gissa om han kommer att bli paff. Naaw, min lilla söt. Kärlek!

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


räkningar

ihopljuget 2008-03-27

Jag hatar att vara vuxen. Jag hatar räkningar. Jag hatar att behöva betala räkningar. Jag hatar att mina räkningar  denna månad landar på ca 7600 kronor. Hur i helvete ska jag ha råd att leva? vavavava??!!
Måste hitta en ny lägenhet. Och fort ska det gå. Helvete!

Hm.. Funderar mer och mer på vad min vän EllenpåSmällen och jag pratade om häromdan. Varför är vi så jävla fega? Hmm..


Jaja, nu ska jag fortsätta med mina bestyr.

Ni vet att ni älskar mig


Ni vet att ni älskar mig


Ensam inatt?

ihopljuget 2008-03-26
För första gången på riktigt riktigt länge ska jag sova hemma i min lägenhet, helt ensam. Det känns lite jobbigt. Kommer inte kunna annat än att halvt om halvt sakna ihjäl mig efter min sötnos. Usch.
Jaja. nu ska ja lägga mig i hans varma säng, och mys ner mig under täcket, och sova nån timma til.ls även jag ska upp igen, och gå till arbetet.

Jag är galen i honom.

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Sötnöten

ihopljuget 2008-03-24
Ja, jag vet att det är ett jävla tjat om den där förbannade karlen, men söt är vad han är.
Igår kväll fick jag ut lite som hade gnagt innanför pannbenet, så nu är det tomt där igen. :P
Ne, men jag tog upp en grej med min karl, ett sätt att få honom att kanske lite grann förstå mig. Jag blir ju cp ibland, och får mina dampryck. Och känner mig som världens hemskaste människa. Men tydligen är jag inte det. Undrar vad han går på egentligen?

Igår åt vi jättegod middag hos hans föräldrar. Allt var supergott. Och dom tycker tycligen väldigt mycket om att laga mat, och exprimentera. Så gott blir det. Mycket spännande smaker, och kombinationer. Det gillar vi, jag som bara älskar mat!

Ikväll, efter en lång slappedag blir det Bio. Ska se den där nya komeditjohosan. Spartantjafset. Men det ska bli kul.

Träffa Johan imorgon ska man göra med. Det var ett tag sen sist. Tyckte hon kunde bjussa på en bläckfylla ikväll, men så blir icket fallet, då bion med söt lockar lite mer.

Jag tror nog att han är världens bästaste. Allt känns så jävla bra. Allt går fort fram, men det är så rätt. Allt är bara så rätt. Det är en konstig känsla som är fruktansvärt svår att beskriva. Men det känns fantastiskt. Han är underbar, världens snällaste, och behandlar mig som en prinsessa.

Och på plussidan är ju att mamma gillar honom. Han är lite knäpp, öch ganska förbannat kaxig mot mig, precis vad mamma gillar. Jag tror också att han, om någon kanske kan hålla mig nere på jorden, och tygla mig.
Eller det kanske inte går?

Jaja, nu ska jag vara social med karlen och hans vän Puffen. Såååå..

Ni vet att ni älskar mig.

Ni vet att ni älskar mig


Elmia, påsk och Godis

ihopljuget 2008-03-23
Jahapp. Karln lyckades med något jag aldrig trodde skulle ske. Han lurade med mig till elmia. Jag tröttnade efter första hallen, och tyvärr var det ju tre hallar till.. Kanske inte riktigt my cup of tea..
Men nu har jag iaf fått honom att lova att hänga med mig på Winnerbäck i augusti :D
Fredagens höjdpunkt var dock Ikea. Me looove Ikea. Och karlsloken har lovat att vi ska åka dit efter löning så jag kan köpa min hylla/tvbänk. :D Plus att jag ska köpa två ytterkrukor till dom fina blommorna jag har. :D

Igår var en mysig dag. Hem till Mor runt ett-tiden för att sätta igång med mat. Allihopa hjälptes åt som aldrig förr, stämningen var på topp. God mat, gott vin, och faktiskt trevligt sällskap. Syster och hennes kalrslok var även dom där.
Efter maten var det dags för kaffe och mitt nya favoritspel, Sybarit. Ritkigt skoj spel ju. Älskade våra tre poäng vi fick. Utan att vi hade fått frågan svarade vi Bordeaux. Och tro fan att vi hade rätt. Vilket team jag oh sötnicke är. :D

Sen utgång på Oleo på kvällen. Haha. Verkligen rådissade Greken Greger. Moahahaha. Vilken känsla.
Stötte även på lilla David. Lika störd som vanligt. Lilla Mille fanns där och var lika go som vanligt. Sen när vi skulle åka hem så kom Emil och SJöggan. Lika små och söta som vanligt. :D Och Charlie träffade man ju med. Kul att se honom i sitt rätta Esse. Riktigt stilig karlslok ju :D
Men bäst på hela dagen var ändå min Niklas. Världens finaste. Bättre karlslok finns inte.

Senare idag ska vi ut till Rottne och till svärföräldrarna. Argh! Känns lite halvjobbigt att säga så.. Uschannamejja..
Jaja. Dom ska bjuda på god mat iaf. Och det ser jag fram emot. Sen att Niklas syster kommer är ju ganska trevligt det med. Det är jag riktigt nervös över, då tjejer ofta kan ha svårt att tycka om mig. :S
Men jag kommer ju få träffa Niklas lilla ögonsten, hans systerdotter Lisa. Och barn är ju söta.
Eller nått..

Förövrigt är jag tok kär i karlsloken. Han är i särklass det bästa som finns.

Men det finns en grej som gnager. Helvettee!! Men Sanna, get over it. Du har ju oxå ett förflutet. Sådetså.

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Serious shit

ihopljuget 2008-03-20
Ja, Lillen. Det kanske verkar som så, och du har så rätt så rätt.
Jag börjar nog bli vuxen, och vet ni vad kära vänner. I just love it!

Har förövrigt världens mysigaste och snällaste karl. Han vet precis vad en kvinna behöver.
Låg hemma i måndags med en mensvärk som inte är av dess like. Vad köper han då till stackars ynkliga Sanna? Jo en chokeladkaka. :D Världens bästa är han..

Inatt ska vi sova hemma hos mig, för första gången sen i onsdags, förra veckan.
Bor praktiskt taget hemma hos sötnöten nu för tiden, vilket är väldans mysigt, men ändå lita halvjobbigt, då jag inte bor där.. Hajjar du?

Imorgon blir det Elmia och motormässa, lördag middag hos mor (om han vill, fast han har inte mkt till val), söndag middag hos svärföräldrarna (läkigt att säga så), och måndag hoppas jag på en riktig mysdag bara han och jag. Kanske dra iväg på en utflykt om vädret tillåter. Vem vet?

Nu ska jag iaf ge mig ut på ballekongen och ta en ciggajävel, sen ska ja sätta igång å diska sen vi var här sist. Herreminget.

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Ont i magen. :(

ihopljuget 2008-03-17
Jag bara HATAR min förbenade mensvärk.
Så nu vet ni det

Igår åkte jag pch min söte karlslok till Rottne, hör och häpna, och blev bjudna på grillat och bakad potatis av hans söta föräldrar. Så nu mina vänner, nu har jag träffat dom.
Sen efter massa mys hos dom tog vi vårt pick och pack och åkte till Lessebo och drack kaffe hos BrittAnders. :D
Stackars Niklas, hade skrämt upp honom som fäään inför att träffa min lilla Mamma. Han var så sjukt nervös stackarn. Men han skötte sig finemang, han var ju bara sig själv. :D Mamma verkade gilla honom iaf.

Förvörigt är jag bjuden hem till hans föräldrar på på påskdagen nu, för ännu en middag. Denna gången tror jag att hans syster med bihang skall vara med. Börjar bli lite nervös. Men jag brukar kunna klara mig ganska bra. :D

Jaja, nu ska ja shoppa lite kläder på Hm. Önska mig lycka till :D

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Inte kul längre

ihopljuget 2008-03-16
Nu mina vänner har jag tröttnat på att vara hemmafru. Tvingade upp pojken vid tio idag så att han skulle få göra frukost till mig för en gångs skull. Me like!
Efter mycket tjat och gnabb om vad vi skulle ha till frukost (jag röstade på choklad och marängtårta), så åkte han den dära iväg och köpte baguetter och skagenrörö. Han vet precis vad en kvinna behöver. Fast när han var borta kunde jag inte låta bli att tjuva några chokladbitar.. :P

Idag vet jag inte vad ja ska hitta på. Jag gissar på att det blir mycket pussandes iaf. Men jag vill göra något. Utflykt låter som my cup of tea :D Han föreslog tidigare att vi kunde åka till Rottne. Och nite vilket Rottne som helst, utan den lilla byhålan där hans föräldrar bor. Icket sa Nicket sa ja, men Lessebo kan vi åka till. Dvs min mor.. Haha. Men det ville han icket gå med på.

Ne, nu ska ja klä på mig och shaka ass till Lollipop med MIKA. Skön låt det dära.

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Emma.

ihopljuget 2008-03-15
Pms eller inte pms har inte med saken att göra. Nu handlar om så mkt mer än så.

Att du ens har mage att för det första klaga på utbudet i min egna personliga blogg som jag endast använder för personligt bruk. Och inte som Blondinbella som faktiskt tjänar pengar på sin. Att du har mage till att klaga över att jag väljer vad som skall finnas med och hur ofta jag vill uppdatera. Sen att du för det andra har mage till att bli besviken på mig när jag säger ifrån. Det är inte okej Emma lilla.

Nu är det min tur att säga ifrån, att ta första steget och slå näven i bordet. Emma. SKärpning på den fronten.

Ironi är förövrigt en väldigt underskattad sak här i världen. Ironi är nog något av det bästa som har hänt mig. Så oavsett Pms eller inte, så kommer ironi alltid vara en del av mitt liv. Hoppas att du nu inte har pms lilla emma gumman. För då är det nog dags att plocka fram min powershield :D

Haha.

Bakade pannkisar idag till karl och hans lillebror. Dom blev glada. :D Nu vill hela karlens jobb att jag gör pannkisar till dom. heltidsjobb kanske?

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Klagomål från Emma

ihopljuget 2008-03-14
Nu har jag fått klagomål om valet av ämne här i min blogg. Emma, hon som vet och kan allt om just bloggar har framfört tydliga klagomål över att jag: för det första har dålig uppdatering här, och för det andra, endast bloggar om min karl.

Men Emma. Nu är det så här. Jag är nykär. Jag är inte bara nykär, jag är helt jävla lost i den hära karln. Jag jobbar även ganska mkt. Jag känner också att sömn är värdefullt. Och den lediga tid jag har över, efter jobb, och sömn, och diverse toalettbesök, den tiden vill jag gärna ägna åt något mer meningsfullt än att blogga. Dvs, umgås och pussas med min karl. Jag vill gärna skämma bort honom med min fulla uppmärksamhet, och ge honom all min lediga tid. För han är så himla söt, och han är bara så bra. Så bloggen har kommit lite i skymundan. Men det hoppas jag att du nog förstår, du som också har varit nykär en gång i tiden. Du vet ju hur det är. Och när jag väl bloggar så självklart handlar det om honom. För som jag tidigare sa, mitt liv består av: Karln, Toalettbesök, Jobb och Sömn. Vilket är mest intressant för omvärlden att läsa om? Mina toalettbesök kanske?

Förövrigt ska jag nog bege mig till jobbet strax. Sätta mig där, med en kaffe jävel, ett ton ciggaretter och bara njuta av en liten stund av ensamhet. Ägna mig åt lite eftertanke. Fundera på livets mening. Eller nej, vi vet alla hur detta kommer sluta. Efter två sekunders seriöst funderande så kommer jag att halka in på karlsloken igen. Fundera över hur söt han är, hur mycket jag faktiskt tycker om honom, och räkna minuterna tills jag får pussa på honom igen. Så kommer det att bli mina vänner. Tyvärr.

Ne dags att ta tag i mitt liv.

Och Emma stumpan. När ska vi hitta på Pargrejer? Låter söndag kanske som en dejt? Eller, nja, borde kanske höra med karlsloken först, men han brukar göra som ja säger åt honom. :P

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Världens bästa flickvän?

ihopljuget 2008-03-14
Det måste nog vara jag.
Min karl har precis lämnat mig för att gå till jobbet. :(
Men eftersom jag är så jävla bra så gick jag upp, när klockan ringde första gången, dvs. 06.15 och satte igång med att baka scones. Satte in dom i ugnen, satte igång kaffet, och gick sen och väckte min sötgris.

När vi sedan satte oss och åt så kom jag ihåg en sak. Jag tycker inte om Scones. Nej, faktiskt inte. Kom även på att jag inte har bakat scones sen mellanstadiet. Och anledningen till det är väl mest för att jag inte tycker om scones. Kanske.

Ne nu är det dags för cigg, och sen sova lite till

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Vet inte allt..

ihopljuget 2008-03-13
Herregud. Jag är galen i honom, helt jävla skogstokig. Han gör mig glad, jag mår bra i hans sällskap. Han är finaste i världen. Sötast. Och faktiskt, något av en favorit.. Och det är på riktigt. Jag ljuger inte ens. :D

Ursäktar för otroligt dålig update här. Det enda som händer i mitt liv just nu är det jag gör med Niklas. Och jag tror att om alla får höra mitt tjat om honom 24 timmar om dygnt så kommer alla att antingen vilja hugga av sig sina öron, eller möjligtvis mörda mig på ett kallblodigt vis. Jopp jopp.

Förövrigt var Anna och Nicke P här igår. Mysigt värre.
Annisen godkände Niklas, vilket jag inte hade trott annat.
Och nu vill han att jag ska träffa hans vänner.. :S Jag törs inte det.

NE dags att göra sig vacker inför jobbet nuuu

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Hemmafru?

ihopljuget 2008-03-11
Idag har jag lekt hemmafru till Karlsloken. Han gick till jobbet vid halv åtta, och då var jag faktiskt också uppe och höll honom sälsskap vid frukosten. Pluspoäng till mig. Sen att jag gick å la mig igen efter att han hade gått är en annan femma..

Men iaf. Upp igen vid tio, eller okej, lite över, och började preppa inför lunchen. När han kom hem igen vid tolv tiden så stod maten på bordet (spisen), och jag satt å väntade. Hemmarullade köttisar, med mos, gräddsås och rårörda lingon. Jag blir riktigt rörd över att jag ens tar mig tid till sådant här.

Karlslokens lille broder kikade även han förbi när vi som mest uppe i  vårt eftermaten.. kaffe... Även han gillade köttisarna. Ännu mer pluspoäng till mig. :D

Snart dags för en dusch, ska bara rensa undan lunchen, och fixa matlådor till karlsloken. Shit va huslig jag har blivit..

Jag tycker om min söt

Ni vet att ni älskar mig


Sötnöten

ihopljuget 2008-03-10
Anna, jag är så glad. :D
Märks det? Hahaha

Det sjuka är att allt känns så jävla bra, även fast det går så sjukt fort fram.
Svårt att förklara. Men glad är jag allt

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Jag tror nog..

ihopljuget 2008-03-10
Att han faktiskt är en av dom sötaste. :D





Fasen oxå vad jag gillar honom. På riktigt! Faktiskt :D


Ni vet att ni älskar mig


Nyfiken i en strut kanske?

ihopljuget 2008-03-09
Haha, Lillen så söt du är min vän.
Du får inte reda på någonting om du inte ringer mig. Mitt nummer har du ju, så det är bara att lyfta på luren, det jag kan erkänna för dig är att han är världens snällaste. :D Och det bästa med det hela är att han är min. :D

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Får jag chansen på dig?

ihopljuget 2008-03-09
Nu är det gjort. Han frågade efter chansen på mig. Nu kilar vi stadigt. Sådetså

Fest igår. Det var kul. Och Martin, flaskan är slut. Moahaha!!

Hemma hos söt nu, kan inte skriva så mkt, för snart kommer han hem med frukost till oss. Och då måste jag hinna puss en massa på honom innan vi ska äta.

nu kom han

Ni vet att ni älskar mig


Dagens I-landsproblem

ihopljuget 2008-03-07
Vad fan ska jag ha på mig imorgon?
Vart ska jag sova inatt?
Vad ska jag ha med mig ocm jag inte ska sova hemma?

Varför är allt så jävla jobbigt just nu? Usch.
Varför gör jag en höna av en fjäder?

Helt sinnessjukt vilka problem jag har just nu. Jag är ju patetisk.
Men dags för en dusch. Snor nog Emmas klänning imorgon, och blå pumps till den, eller kanske svarta och guldsmycken? Åhh, att jag aldrig kan bestämma mig. Men klänning och pumps it is. Yes.
Sova hemma inatt? Eller tvinga Mr X att köra hem mig imorgon efter jobbet? Eller cykla hem, och ta bussen till Campus? Ja, det gör jag.
Tar med mig grejer så att jag kan sova borta inatt, sen sticker jag hem en runda imorgon och hämtar allt mitt skit. Så gör vi.
Yes.

Nu ska jag duscha

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Adressändring

ihopljuget 2008-03-07
Haha, jag är så grym. Har bott i min lägenhet i tre månader nu, men inte adressändrat förräns idag. Fy fan va grym jag är. :D

Dags för lunch. See ya

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


En söt

ihopljuget 2008-03-07

Oj vilken vecka jag har haft. Födelsedagen var mysig. :D Fick förutom det jag redan sagt även: en nyckelring, snapsglas av is, en bartenderbok, en kladdkakebok, ljusstakar, pengar, en blomma, en tandborste, parfym, ugnsfast form, en tavla, och säkert något mer som jag har glömmit.

Middagen var god på Akroplois. Riktigt bra priser och mysig stämning. Det rekomenderas.
Även tårtan, och besöket av vännerna uppskattades.

Hela långa veckan har jag spenderat den mesta av min lediga tid tillsammans med MR X. :D Haha.
I måndags var jag och Emma på stan med förresten. Det blev inköp av diverse saker, bla ett par nya skor, och sex par smycken. I just looove smyckesrea. :D

MEn iaf. Fort går det, mycket som händer, familjemiddag på söndag? No way sherlock. Wohohohohooooo

Ne, nu ska ja sätta på mig lite kläder, sen ska jag ringa Lisen Fisen Grisen och uppdatera henne om vad fan som händer i mitt liv.

Men söt, det är precis vad han är. :D

ni vet att ni älskar mig


Ni vet att ni älskar mig


Va de för en dag?

ihopljuget 2008-03-01
är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Sannas födelsedag. Hurra Hurra Hurra!!
:D

Mina arbetskamrater går tydligen stenhårt på att göra mig tjock. Eller så vet dom bara om vilken kärlek jag har till Marabou mjölkchoklad och Ben & Jerrys glassen. 400 gram choklad pungade jag in, och även fyra, av dom små dock, paket med Ben & jerrys. Precis smällt i mig en av glassarna, Vanilla Toffe Crunch. Och som vanligt så älskade jag den!! Mmm!!

Inatt fick jag även en flaska Smirnoff Orange av en hemlig beundrare :P Funderar på om jag ska bli som alla andra bloggerskor, och kalla honom Mr X. Haha. Ne, Nikmat duger. :P Fast Mr X låter mer spännande. Ska nog köra på det och göra resten av omvärlden nyfikna på vad jag nu har hittat på. :D

Ne, dags att ta en dusch, sen gå ner med tre kassar med papper till pappersinsamlingen, och sen tillbaka till jobbet, för att slita häcken av mig.
Hualigen.

men som vanligt
ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig