Ännu en update..

ihopljuget 2007-03-30
Va ett tag sen man skrev nu ju. Har bara inte haft tid.
Men iaf, tågresan upp gick bra. Långtråkigt till tusen dock..
Jobbade på torsdags kvällen. Helt okej, ganska mycket att göra.

Sen jobb på fredagkvällen, sen hem till folket på oliven, för en nykter förfest.. haha..
Sen vidare till bygget med Michelle. Vilken kväll vi hade gumman. Sjukt rolig. haha, gissa om vi shottade.
Vidare till Karolinen på efterferre. först ett stopp på Labans för en kebabmacka som jag fick en tugga av. Kvällen slutade med ett galet kortspel, haha. Michelle, din crazy daughter of a fuck.. :D Gumman.. Helt tokig.

lördagen började jag vid tolv, och den dan var jobbig. Sjukt jobbig. Mådde dock som jag fötrjänade. Sen hem å soooova..

Söndag kom man för sent till jobbet, hade ju glömt bort att ställa om klockan. Så typiskt Sanna..

Söndagskvällen blev det grillfest med Adde, killarna, Johanna, och resten av gänget. Fick dit lite av mina vänner med ju. Skaffade lite nya vänner där, osv osv. Riktigt trevlig kväll.
Sen vidare till Dippan för en helt galen kväll med Johanna. Jag mådde så bra, gud va kul vi hade. Fick som vanligt lite skumpa av mina phone house vänner, och det blev lite dans på borden, och helt galet rolig kväll.
Fick även gratis taxi hem, tack Stefan.. :D

Måndagen var man ledig. Så det blev glassing på byn, så fiiint väder.. :D
På kvällen fick jag och Michelle för oss att det var dags för enmysig kväll på Tott. Satt barnvakt åt Collan först. Försökte natta henne i två jävla timmar. Helt hopplös var hon. Sen ner till Michelle för lite förkrök. Blev på något konstigt vänster lite halvdragen.. Upp till Tott. Alldeles för mycket folk, och alldeles för lite folk man kände.. Inte kul alls..  Åkte därifrån vid halv två för att åka hem å sova.

Tisdagen blev det jobb på kvällen. Nina kom dit och mös med mig innan vi drog till Ovalen för en mysig liten förkrökskväll. :D Sen vidare till bygget, för att så fot vi kommer dit se P och N.. Inte kul..
Men iaf. Det första som hände när vi kom in var att ja stötte på Jessica och Chefen.. :D dom bjöd på öl, och det tackar man aldrig nmej till.. :P Sen vidare och dansa å hade oss. Men sen hittade ju Nina några gamla bekanta, med helrör. :D så det blev ännu en gratisfylla.. :D Och som om inte det var nog. Man fick träffa trevligt Jonas med för första gången. Lite pinsamt med tanke på att han var nykter, och inte jag.. Haha.. men han var trevlig iaf.. :D
Skulle dratt på efterfest med Ninas bekanta, men fick ett erbjudande om gratis taxi hem, så jag åkte hem med Icapojkarna istället. Mysigt mysigt.. :D

Onsdag var en ledig dag, sjukt jobbig förmiddag.. :P Sen ner på byn för att mysa med Nina som fick snilleblixten att Sanna behövde en återställare. Så till systemet var vi tvungna att gå, förbi Konsum och köpa grillkol och korv så hem till Nina och grillade korv, drack öl och myste. Mimmi lilla var oxå med.. :D Sen vidare till Ovalen, för några fler öl.. Sen till Dalboms för ännu fler öl. träffade mycket roligt folk även denna kvällen.

Sen torsdag sov man bort halva dan, vinkade av Jonas vid tåget och sen till jobbet. Väl på jobbet upptäckte jag att jag missade min morbror med två timmar. En liten gubbe som jag inte träffat på typ tio år. dom hade varit på jobbet, och inte jag, sen försökt ringa mig i tjugo minuter, men Sanna hade ju babblat i telefon hur länge som helst.. Jävla skit.. Jaja..
JObbade ända tills halv tolv typ, och på väg hem så möter man Phone housefolket som ville ha med mej till Werséns.. och jag är ju inte den som är den. Hade fakltiskt en riktigt trevlig kväll på det stället. Träffade tom folk hemifrån Växjö, och massa folk.. Lilla Hedvigs Mamma och Pappa. Så söta.. Hahaha..
Sanna som var nykter blev riktigt trött och valde att gå hem.. v'l hemma, när jag gått och lagt mig så ringer ju N och frågar om ja inte ska komma på efterfest.. Är han dum eller dum? Hör P skratta i bakgrunden. Tack så jävla mycket killar..

Idag har man sovit till tre, sen bara latat sig. Inte gjort något vettigt alls idag. Men det är jävligt skönt det med. Linn är ju i byn med, så imorgon blir det väl Dippan och Melody Club. Kan bli najs. Fast Sanna ska vara nykter ännu en kväll.. :D Moahahaha

Ja, som sagt, på en vecka har Sanna vilat en dag. Så nu är hon lagom sleten.. rösten är så hes så hälften vore nog. men fy fan va kul jag har haft. Har varit sjukt billigt oxå, mest med tanke på att Sanna har så generösa vänner.. :D

Dags att söka lite jobb nu, så att Sanna kan flytta till Varberg.. :D

See ya bitches..

Ni vet att ni älskar mig


Så, liten update om livet

ihopljuget 2007-03-22
Jaha, åkte in till Tandis vid tio igår.. Sen var man där ett bra jävla tag. Allt är fixat nu, väntar bara på den nya tanden.
Sen lallade jag runt på stan, shoppad lite. Ett par nya glassiga glajjor, en snygg handväska,  lite smycken och en tröja. Btw, en plastig mp3 spelare fick det bli med..
Sen hem till Kheder på Campus för lite mys.. :D

På kvällen tog ja bussen till Alvesta för att byta till tåg. PÅ tåget och slocknar nästan direkt. Upptäckte en massa söta karlar dock innan jag somnade.. :P

Upptäckte en annan grej med. Varför blir alltid medelålders gubbar så jävla kåta på flickor som är hälften så gamla som dom på fyllan? Det är fan äckligt juu

Jaja.. Upp till åre, tog en fika med Lisen.. Mysigt. Sen hem och slockande direkt..
Var så jävla trött..
Vaknade vid två, ner på byn å fika med Jessica. Sen till jobbet och jobb sex timmar.

Nu är man hemma igen. Tack gode gud. Var lite halvtråkigt idag på jobbet. Känner mej ej i tip topp.. men men..

Nu ska ja slappa lite innan jag somnar..

Btw, ni vet att ni älskar mej.. :P

Ni vet att ni älskar mig


Tack Anna

ihopljuget 2007-03-22
Måste börja med att tacka Anna för att hon inte direkt hjälper mig i mitt beroende med jobbiga listor...

Inledande
01.Fullständigt namn:  Sanna Margareta Olsson
02.Födelsedag: 1 mars
03.Syskon: Tina, sen två plast, Anan och Christian
04.Hårfärg: Brunett
05.Ögonfärg: Blå
06.Skostorlek: 40

Förhållanden
01.Vem är din bästa vän? Mina flickor, Anna, Lisen och Michelle
02.Har du en pojkvän/flickvän? Nope
03. Blir det förlovning? Jaja, med han jag inte har..
04.Hur långt var ditt första förhållande? Inte faan vet ja
05.Vem kysste du senast? Johanna..

Favoriter
01.Färg: dont know..
02.Mat: Min mat
03.Killnamn: JOHAN :D
04.Tjejnamn: SIV :D
05.Ämne i skolan: Det var nog faktiskt Barkunskapen
06.Klädesplagg: MIn fina långa tröja..
07.Sport: SImning
08.Musik: Winnerbäck
09.Fras/mening/uttyck: Fuck that shit
10.Raggningsreplik: Tjena kexet, står du här å smular

Har du någonsin ..
01.Snusat? Ja.
02.Rökt? Ja
03.Hoppat bungee jump? Nej
04.Brutit mot lagen? Ett antal ggr
05.Fått dig själv att kräkas? Ja
06.Nakenbadat? Ja
07.Varit kär? Ja
08.Börjat gråta för att få som du vill? Ja.

Extra grejer
01.Tar du droger? Nej.
02.Vad använder du för schampoo? Sunsilk
03.Vad är du mest rädd för? Spindlar
04.Vad lyssnar du på just nu? Tv:n i bakgrunden
05.Vilken bil skulle du vilja ha? En vit spejsad bubbla 69 års modell..
06.Vem fick du senast SMS ifrån? Annisen
07.Var vill du gifta dig? Åre?

Slutfrågor
01.Pizza eller choklad? Choklad.
02.Tränar du? Moahaha
03.Hur ofta? Just det
04.Guld eller Silver? guld
05.Vilken film såg du sist på bio? WTC
06.Vad vill du helst av allt ha just nu? Få ett bra Barista jobb i Varberg

Ni vet att ni älskar mig


Då åkte vi

ihopljuget 2007-03-21

dags att lämna mamma, och Anna. Kommer som alltid att sakna er. har haft det ganska mysigt dom här dagarna ändå. iaf tillsammans med min lilla Anna.

Ni två, Anna och mamma är dom personerna jag älskar mest i hela världen. Visst jag kan få ett bryt på er båda två med jämna mellanrum. men ni är ändå för fina.. Älskar er.

och Anna. två framtänder har jag inte innan vi ses nästa gång.- tro mej..


Ni vet att ni älskar mig


Bye Bye LittleCountry

ihopljuget 2007-03-21
Eller som vi säger i Småland.
Hejdå Smauland.. :D


Tänk att vissa saker kan få en att bli glad igen..
Jag citerar Röj..:
kommer sakna min lilla hanna! hitta en världens bästa tjejer här! har signa henne för varberg.. hehe.. hon e för grym!

Den killen vet precis hur han ska göra för att ja ska bli glad. Fan känner han knappt, men diggar honom sjukt mkt. Vilket team vi är Röj.. Btw, jag är tydligen Hanna.. Hahahaha

Men iaf. Jag har precis packat, dock inte färdig packad.. Allt blir som bäst när ja e stressad. Imon ska ja iaf till tandis och plocka stygnen.. Sen shopping på stan. Måste skaffa mej ett par solbrills..ett till par vill säga. Sen blir det nog väskan på Hm me.. Argh, skäms lite för att ja inte kan låta bli.. men men..
Funderar på om det blir ett par skor till. Jag vill verkligen ha dom på DinSko.. Me like

DUmma Sanna btw, satt å kollade i hm katalogen. Mkt fint som jag vill ha! Och klänningen som man får me va ju inte helt fy skam. Den  svart hade varit så fin på mej.. :D Vill ha..
ska sätta Lisen på att kika igenom katalogen. Sen blir det av att beställa.. Sådetså!

Ni vet att ni älskar mig


Forbidden fruit

ihopljuget 2007-03-20
Varför är det alltid så att när man vet att man inte kan få något så vill man bara ha det ännu mer.. Och ännu mer och ännu mer. Tillslut vill man så gärna ha det, så att man börjar må dåligt över det. Speciellt om man vet att det är ens eget fel i allra högsta grad att man inte ens kan få ha det lite, inte ens för en liten stund.. Man vill ändå så gärna, och ju mer man vill desto ondare gör det. Efter ett tag måste man hitta något annat att sukta efter. Man byter lixom ett begär för ett annat. Det senare begäret behöver inte vara bättre, utan det är bara nått substitut för det förra man har förlorat.

Ja, jag erkänner. Det är en kille jag pratar om.. Som om ingen redan hade kunnat lista ut det..
Men det värsta med hela saken är att jag hade honom nästan, fast bara nästan. Jag visste att jag inte kunde få honom mer, men jag fick ju honom lite.. Lite grann fick ja låna.. Och det nöjde jag mig med. Fick ju låna lite iaf.. Men eftersom Sanna här är en klantig daughter of a fuck så gor hon ju bort sig, och på nån timma förlorade hno allt. Hela den lilla lilla lilla biten som hon fick låna. Den bara försvann. Och vems fel är det? Jo, helt å hållet hennes eget. Allting hade varit så sjukt mycket lättare om hon hade nån att skylla på. Men icket sa nicket.

P ffs.. Jäääävla Skit..

Ni vet att ni älskar mig


Blondes

ihopljuget 2007-03-20
Faan, Märy har fått mig att inse att jag ALLTID faller för blondiner. faan jag som vill ha brunetter.. :(

Tänk dig en mörk lång karl, fina muskler, vältränade armar. Fina ögon och MÖRKT hår.
jag vill inte ha nått blont jävla hårsvall, varför hittar jag bara blondiner då?

ARGH!

Ni vet att ni älskar mig


Anna

ihopljuget 2007-03-20
Anna Panna min lilla pingla.
Hässlar dej, DVD

Har varit med min anna heeeela dan. Fikat med henne och Mia, mysigt..
Sen hem till Annis, och har suttit där och hängt hela eftermidddagen. lagade middag åt henne och Nicke P, det blev hemmalagade burgare. Aldrig fel det du..

Men iaf.. Imon lämnar jag småland och våren, för Åre och vintern.. hualigen.
Ska bli skönt att komma upp igen. För mycket blod i alkoholomloppet nu ju. :P
Ne, men det ska nog bli kul att komma upp igen. träffa lite folk ffs.

Ska hänga med kheder imon me, köpa lite glassiga glajjor, kanske nått mer? Håll i pengarna Sanna Panna. Ta en kaffe på astrakan blir det iaf. Saknar det stället, och det jobbet. Usch..

jaja, Ska strax åka hem, om Nicke P vill köra mig. Hoppas hoppas.. :D

jaja.. see ya lateeer

Ni vet att ni älskar mig


underbart

ihopljuget 2007-03-20
Vilket fint väder det är ute ida. klarblå himmel, det blåser ytterst lite. Solen skiner. Kunde det bli bättre?
Ska man kanske ringa Annis och dra med henne ut på promenad?

In i duschen först bara och göra sig fräsch, sen dags för äventyr.. :D

See ya

Ni vet att ni älskar mig


Ring då för fan kvinna

ihopljuget 2007-03-19
Varför ringer hon inte. kan ju vara min framtida chef. början på mitt liv som Hallänning.

Röj, jag antar att vi kommer att gå varandra så förbannat på nerverna. men kul ska vi ha.. :D Moahaha Röj å Anna kommer äga Varberg!

Fuck this shit. nu ska ja sooova

Ni vet att ni älskar mig


Va e de för värld?

ihopljuget 2007-03-19
Sanna, som förövrigt är klokast i världen har kommit underfund med att sen Moderaterna tog över så blir vi fattigare och fattigare. 
Får man inte tag på ett jobb så finns där inga som helst pengar att leva för. Hur ska man då kunna överleva som ung? Bo hemma tills man är trettio, och tills man samlat iop tillräckligt mycket och lång erfarenhet för att få tag på ett fast heltidsjobb. Sen kan man ju börja fundera över familj. man kanske tom redan(?) då kan gå ut och se om man kan hitta en partner.

Okej, slut med ironin Sanna. Jag tror att jag kan fixa mig ett jobb iaf. Annars får väl pappa Roy försörja mig.. :p
Vi får helt enkelt se vad osm händer och sker.

Men nog snackat om detta. Ska in till stan imöra, har hittat ett par såna söta skor på din Sko, som ska bli MINA! Dom SKA verkligen det. Inte dyra, men kanske inget ja egentligen skulle lägga pengar på, med tanke på min lilla budget som jag har denna månad. Måste ju inhandla en massa alkohol me.. :P hehe, nerå..
Men nu e de dags för mejj att skaffa ett liv, och det bästa med det hela är.. tadaaa.. Att det blir varmare och varmare i hela sverige, vilket innebär att det inte längre kommer att vara så förbannat kallt att gå hem från krogen.. :P mohahaha..

yeah yeah.. Skitesamma.
get a life nu Sanna Panna

Ni vet att ni älskar mig


God morgon världen

ihopljuget 2007-03-19
Vilken underbar dag...

Hade de inte blåst så förbannat så hade denna dagen varit perfekt. Why God, Why?!

Ni vet att ni älskar mig


Ja, ja ska snart ge mej..

ihopljuget 2007-03-19
10 favoriter

Färg: Lattefärg..
Mat: Min egen
Artist: Alltid Winnerbäck i mitt hjärta
Film: Alla svenska fjortisfilmer.. :P
Bok: Bröderna Lejonhjärta av Astrid Lindgren.
Sport: Simning.
Årstid: Både vintern och sommaren
Veckodag: Alla dagar i veckan är bäst på sitt vis.
Glassmak: Ohh, den dära italienska bananglassen
Tid på dygnet: Typ nio på kvällen..

9 för tillfället

Humör: Bitter
Smak: metall?
Kläder: Strumpor, Jeans från Dave, Linne/top från Jc, Cardigan från VeroModa, och gamla sletna mammisar :D
Bakgrund: På datorn? en finfin blomma
Nagellack: nada
Tid: 23.50
Omgivning: Hemma hos moder i mitt gamla sovrum
Irritationsobjekt: Det förbannade röksuget

8 första

Bästa vän: Kan det varit Anton kanske?
Screen name: Who the fuck knows..
Husdjur: Katten Lisa. Fanns med i 16 år.. Hua..
Piercing: Hål i öronen, räknas det?
Förälskelse: Tobias från Ddgis i Malmö
Musik: Carola
Bil: Bil? Kommer jag någonsin skaffa bil?
Kyss: Ha, det var antingen Adam eller Erik.. haha

7 senaste

Cigarett: vid kvart i tio
Mat: tre mackor med tonfisk på
Dryck: mjölk
Biltur: Igår med Anna och Nicke p
Kyss: Oj, Måndags/tisdags av Niklas..
Spelad låt: Saab reklamens låt..
TV-program: Inte faan vet ja.. Nått skit som mamma kollade på

6 har du någonsin

Dejtat någon av dina bästa vänner: Tror inte de? Eller?
Brutit mot lagen: Ja.
Blivit arresterad: Jag är för smidig för de.. :P
Badat naken: Det är klart att jag har.
Varit med på TV: Ja, typ i sjuan, min mobil va med iaf.. :P
Kysst någon du inte känner: Been there, done that..

5 nej tack

Kläder: Stuprör, skitsnyggt på andra, men inte på mig..
Mat: blodpudding..
Musik: Inget speciellt faktiskt. Är allätare..
Dryck: Dricker fan inte whisky, hur mkt ja än försöker..
Personlighetsdrag: Otroligt korkade människor går sjukt bort, likadant dom dom är för lika mig.. :P
4 saker

Du gjorde igår kväll: Soov
Du kan höra just nu: Radion, Mix Megapol..
Du inte kan leva utan: Vännerna och mobilen.. :P
Du gör när du har tråkigt: Blir en förbannad lunar och blogg nörd..

3 personer
Du kan berätta allt för: Anna Panna, Lisen och nästan mamma
Du tycker om: Det meste, de flesta.. :)
Du inte gillar: Hitler, Carola och Hugo...

2 val
Kaffe eller te: Kaffeaddicted
Vår eller höst: Vår såklart :D

1 önskan:
Att ja ska sluta vara addicted av listor kanske.. :P

Ni vet att ni älskar mig


Purken

ihopljuget 2007-03-18
Nu blir jag faktiskt lite sur.
Hittade den roligaste meningen ever, nånstans.. KOmmer ju inte ihåg vart. Kopierade den och skulle lägga in den här. Men då funkar de ju för fan inte att logga in.. Hallå jaaaa.. Argh, så nu råkade jag kopiera en annan grej och den roliga försvann.. Åh, va sur ja blir..


Jaja, nu längtar ja faktiskt tillbaka upp till ÅreLand..
FAst när ja kommer upp e ju ite röj kvar.. Det känns lite dystert. Vem ska då leka pappa? ffs..

Jaja, dags att sova några timmar kanske.. ska upp tidigt imorgon på ett hemligt mission. Sådetså.. :D

Ni vet att ni älskar mig


Wannabee

ihopljuget 2007-03-18
Jag har alltid varit lite av en wannabe. Vill göra lite som alla andra, fast göra det annorlunda.. Min senaste grej är att jag skulle oxå vilja ha en sådan där resedagbok. men vart reser jag? Ja hem till Mamma i Lessebo ibland. Tar en sväng ut till Duved kanske. Jag reser ju inte, jag flyttar mera. Finns det en flyttdagbok? :P


Något annat jag har funderat över är ju att det måste ju finnas någon som läser mina inlägg. Nån liten människa iaf. Men det är aldrig nån som kommenterar. Why? Folk läser i sin trygga hemlighet, om allt och ingenting som händer i mitt liv, men ingen säger nått. Va e de för stil?

Jaja, time for something new..

Ni vet att ni älskar mig


Dagens

ihopljuget 2007-03-18
Dagens hetaste nyhet (hitills) måste vara det Marie ringde för att berätta. Det finns två otroligt trevliga/charmiga/söta/flörtiga killar som alltid kommer in till oss och käkar. Ja e helt förälskad i dom speciellt den ena som är såå sööööt. :D Jag har hela tiden sagt att jag känner igen de killarna, men kan inte sätta fingret på vart jag sett dom osv. Men iaf. Idag kom bara den ena in, dock inte den sötaste, och Marie började prata lite med dom. Vi som alltid hade trott att de var säsongare, hade väldigt väldigt fel. De pluggar i Ösd, och det bästa med det hela är att dom från början är från, ja just det, VÄXJÖ! Ha, ja sa ju att jag måste ha sett dom innan. Såå söta killar. Me like.. :D

Gissa om jag måste prata om Växjö med dom nästa gång. HA

Röj å Hanna kommer äga Varberg! HA!

Ni vet att ni älskar mig


Why God, Why

ihopljuget 2007-03-18

Varför finns det så mkt söta pojkar där ute som har så sjukt dåligt självförtroende.?

Haha, eftersom jag är en lunarnörd så är ja ju där å kikar ibland.. Såg ett Lajv av en 29 åring som skrev: Du gör många misstag i ditt liv. Gör inte ett stort genom att inte prata med mig.

Skitsamma.
Tillbaka till Självfötroendet..
Det finns de människor här ute i världen som har så sjukt bra, eller iaf spelar att dom har sjukt bra. Vissa spelar så bra att tom dom själva tror på de. Sen finns de de människor som aldrig syns, som aldrig hörs, som knappt finns. Det är för att dom inte törs visa hur bra dom egentligen är. Alla människor är bra på nånting. Vissa kanske fler grejer än andra. Vissa dock bättre än andra oxå..
Men alla är bra, och alla borde få veta det, både en och flera gånger..


Det jobbiga idag är att ja kan inte sluta tänka på honom. Fan tillochmed i mina drömmar springer han runt.. Måste googla honom.. :P

Finns ganska mycket om folk med hans namn.. Men inte om min..Fan, det jobbiga är väl att u jag verkligen vet att allt är dött, då kan ja låta mig själv känna och tycka om.. Jävla skit


Ni vet att ni älskar mig


Dessa förbannade listor

ihopljuget 2007-03-17
Jag har:  
(x) överanvänt ordet söt 
(x) snott den här listan från någon 
(x) rökt en cigarett 
(x) rökt en cigarr 
(  ) varit hög 
(x) varit full 
(x) hånglat med någon av samma kön 
(x) varit kär 
(x) blivit dumpad 
(x) dumpat någon 
(x) fått sparken 
(x) varit i knytnävsslagsmål 
(x) rymt hemifrån 
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak 
(  ) blivit arresterad 
(x) hånglat med en främling 
(  ) gått på en blinddejt 
(x) ljugit för en kompis 
(  ) varit kär i en lärare 
(x) skolkat 
(x) legat med en medarbetare 
(  ) sett någon dö 
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
(  ) varit i Kanada 
(  ) varit i Mexiko 
(x) flygit 
(x) spytt i en bar 
(x) sett en del av dig själv brinna 
(x) ätit sushi 
(  ) åkt snowboard 
(  ) crowdsurfat under en konsert 
(x) varit i ett våldsamt förhållande 
(x) tagit smärtstillande 
(x) älskar eller saknar någon just nu 
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi 
(x) gjort en snöängel 
(  ) haft ett te-party 
(x) byggt ett sandslott 
(x) hoppat i en vattenpöl 
(x) lekt uppklädd 
(x) hoppat i en lövhög 
(x) åkt släde 
(x) fuskat när du spelat spel 
(x) varit ensam 
(x) somnat i skolan/på jobbet 
(  ) använt ett falskt id 
(x) tittat på en solnedgång 
(  ) varit med i en jordbävning 
(x) rört en orm 
(  ) sovit under stjärnorna 
(x) blivit kittlad 
(  ) blivit rånad 
(x) blivit missförstådd 
(  ) tagit hand om ett råddjur/en get 
(x) vunnit en tävling 
(x) gått mot rött 
(  ) blivit avstängd från skolan 
(x) varit i en bilolycka 
(x) haft kramp 
(x) känt dig som en utstött 
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt 
(x) dansat i månljus 
(x) hatat ditt utseende 
(  ) varit vittne till ett brott 
(x) ifrågasatt ditt hjärta 
(  ) varit besatt av post-it lappar 
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna 
(x) varit vilse 
(x) varit på andra sidan landet 
(x) simmat i havet 
(x) känt som om du håller på att dö 
(x) gråtit dig själv till sömns 
(x) lekt polis och rånare 
(x) sjungt karaoke 
(x) betalat för mat med bara mynt 
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort 
(x) busringt 
(x) fångat en snöflinga på tungan 
(x) dansat i regn 
(x) skrivit ett brev till tomten 
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om 
(x) blåst bubblor 
(  ) gjort upp eld på en strand 
(x) förstört en fest 
(x) åkt rullskridskor 
(x) fått en önskan inslagen 
(  ) haft sex med en apa 
(x) burit pärlor 
(x) hoppat från en bro 
(  ) ätit hund/katt-mat 
(  ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x)Kysst en främling 
(x) kysst en spegel 
(x) sjungt i duschen 
(x) drömt att du gift dig med någon 
(x) limmat fast din hand i något 
(x) fastnat med tungan i metall 
(  ) kysst en fisk 
(  ) varit en cheerleader 
(x) suttit på ett tak 
(x) skrikit så att du inte fått luft 
(  ) byggt en kärra 
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar 
(x) stannat uppe hela natten 
(  ) inte duschat på en vecka 
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet 
(x) klättrat i träd 
(x) haft en träkoja 
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam 
(x) tror på spöken 
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger 
(x) spelat kyckling 
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på 
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het 
(  ) brutit ett ben  
(  ) fångat en fisk och sen ätit den 
(x) fångat en fjäril 
(  ) jag har gjort intrång på annans mark och hoppat på deras stora studsmatta 
(x) skrattat så mycket att du grät 
(x) gråtit så mycket att du skrattade 
(x) fuskat på ett prov 
(x) haft en Britney Spears-skiva 
(x) glömt någons namn 
(x) sovit naken 
(x) svimmat 
(x) gråtit på tunnelbanan 
(x) haft sex på offentlig plats  
(x) legat med fler än tio personer 
(x) snattat 
(x) drömt att jag haft sex med en/flera vän/vänner 
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter 
(  ) gett en uteliggare mer än 50 kronor 
(x) spottat på någon jag ogillat  
(  ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt 
(x) haft sex i en IKEA säng 
(  ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus 
(  ) varit otrogen 
(x) varit svartsjuk 
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna  
(x) jag har stulit ngt som tillhör SL/SJ

Ni vet att ni älskar mig


Vaaaaarberg, here I come

ihopljuget 2007-03-17
Shit, nu har ja iaf sökt ett jobb där nere. Det börjar bli lite som en verklighet.
Hoppas att du läser detta Röj, så att du inser att ja menar allvar, även fast du inte gör de ditt snusk!

Jää Jää, see ya when I see yaaa

Ni vet att ni älskar mig


Pinga

ihopljuget 2007-03-17
Jag fattar inte hur man gör.. Nån som är snäppet smartare än mig som har lust att ge mig en hjälpande hand?

Ni vet att ni älskar mig


Funderingar

ihopljuget 2007-03-17

Det är lördag. Vad gör Sanna. Jo hon sitter hemma, hos mamma och gör absolut ingenting. Är det skönt eller är det skönt? Behöver vila upp mig lite efter några intensiva veckor i Åre.

Men iaf. Jag funderar fan på att betala dom här 59 kronorna i månaden som det ska kosta för att få bort all reklam. är det värt det?

Jag retar mig på den iaf.

Läste precis en liten notis om självaste tandfeen. Riktigt roligt. Det var en man, dvs Christer Sturmark som hade skrivit om sin egna tro på tandfen. Nått att läsa kanske?
För er nyfikna som också vill läsa så finns den här:
http://www.sturmark.se/item.php?item_id=312

Men det var nog inte det denna blogg skulle handla om. Vet egentligen inte vad jag vill skriva om idag. Har inget vettigt mode tips, som så många andra. Har inga vettiga åsikter som jag vill dela av mig. Dagen har inte gett mig nya insikter på livet, eller liknande. Det har inte heller hänt nått vidare spännande.

Så vad ska jag skriva om?
Jag är för lat för att hitta på nått. För uttråkad och rastlös för att bara titta på tv.
Dock kommit fram till att jag är en klantig jävel, fast det visste väl dom flesta redan.

Funderar på att klippa mig själv?
Det blir aldrig bra dock, men jag är lite sugen på lugg igen.. Hmm..

Nu är jag iaf förbannat sugen på att flytta till Varberg. Mitt liv finns redan där, i psyket iaf. På nått konstigt vänster. Jag funderar och fantiserar på hur livet kommer att bli. Jag planerar på hur vi ska göra i lägenheten, och jag har inte ens sett den. Jag planerar på vilka av alla mina tusen miljoner grejer jag ska ta med mig, och vilka jag ska ha i mitt rum, och vilka som ska upp nån annanstans. Men ja tror att vi nog kan ha rätt kul ihop jag och Roy. Roy och Hanna ffs. :D

Så länge jag kan känna att jag trivs i vår lägenhet så löser sig väl det mesta. Hoppas jag...


Nästa hållplats Varberg, Varberg nästa...


Ni vet att ni älskar mig


Nu börjar det ju likna nått

ihopljuget 2007-03-17
Har suttit nu ett tag och försökt förstå mig på hur man ändrar utseendet på bloggen. Tycker ändå att jag lyckats realativt bra genom att bara luska mg fram. Lite svart å grått och lite rosa. Precis vad jag gillar.. :D

Ni vet att ni älskar mig


Addicted to boring lists..

ihopljuget 2007-03-17
Hårfärg: Brunt
Ögonfärg: Blå
Längd: 170 cm
Studerar: Studerade.. :P
Favoritklädesplagg: Just nu dom glassiga glajjorna
Har alltid med mig i väskan: Ciggen, Mobilen, plånboken, nycklar, lypsylen och parfymen
Dricker jag läsk dricker jag: Coca cola, möjligtvis fanta
Tatueringar, piercings: Det kommer det kommer
Imorgon kommer jag: Sova länge, söka jobb, in till stan kanske?
I sommar kommer jag klä mig i: så lite som möjligt
Jag är född: 1987
Om jag fick byta klädstil med någon tv-roll skulle det vara: Oj, svårt val, men alltid älskat Carrie i sex and the city, det är ja väl dock inte ensam om..
Min all time favourit parfym är: Gucci, Envy me
Nu ska jag: Skriva klart detta, ta en rökpaus, och sen ta en lång dusch
Kändis jag på något mystiskt sätt alltid läser om: Inte den blekaste. Paris kanske..
Senaste blogg jag upptäckt: Den bloggen jag snodde denna listan från..
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Sleten, lite nere, och dyster
Favoritgodis: Choklad
Nåt jag absolut inte äter: Lisens hemmalagade mat.. :P
Kläder just nu: Baggy jeans från Vila, svart boxar linne Marwin, svart lång tröja från Gina
Musik just nu: För sekunden ingen alls..
Va sa du senast: Jag palalr inte åka till stan..
Sommarplaner: Flytta till Roy i Varberg för en massa röj.. :D
Fisk eller badkruka: Fisk!
Hur många kuddar: MAssa massa massa
Tror du på mirakel: Den som väntar mirakel.. (WInnerbäck)
Bio eller promenad: Promenad
Favoritväder: Skinande solsken, en varm vårdag högst upp på Skutan
Det här är jag bra på: Göra fina soppor....
Tre saker att ta med på en öde ö: Kul sällskap, Mobilen, och dej kanske?
Morgon eller nattmänniska: Inget av de.. :P
Spara eller slösa: Haha, Slösa så det skriker om de..

Vad är viktigast för dig: Att jag lever mitt liv som jag vill.


Hur är din drömkille: Underbar, på alla sätt och vis..
Finns det liv på andra planeter: Absolut

Hur många barn vill du ha: Två tror jag
Är du kittlig: Oh jaa
Snarkar du: Nope
Stjärntecken: fisk
Rädd för insekter: Död åt spindlar
Äckligaste djuret: Salmonella ankan i Bulgarien. Usch
Chips, morötter eller godis: Allt.. :D
Pizza eller hamburgare: I så fall burgare. Sibylla ffs
Skriver du dagbok: Bloggar
Stökigt eller välstädat: Stökigt till tusen
Gungar du på stolen: Ja.
Skulle du kunna hoppa Bungyjump: Lätt


Vilken hand håller du gaffeln i: vänster
Hur många syskon har du: tre, varav bara en på riktigt...


Ni vet att ni älskar mig


Ingen katt

ihopljuget 2007-03-17
Dumma Roy, vägrar låta mej bli med kattunge i Varberg. Får köpa en och gömma den i mitt rum.. :P

Nerå.

Myste med Anna och Nicke P igår. Och som vanligt så somnar ju Sanna på deras soffa. Haha, är vi förvånade.

Men det var mysigt. Alltid lika kul att träffa mina sötnosar. Me like

Nu längtar jag redan tillbaka till Åre. Fast ändå inte. Vill på ett sätt inte dit.
Men ändå vill jag. Är så jävla kluven så det finns inte. Fan oxå..

VIll till varberg dock. Ska bli skönt att börja om.
Ska söka jobb nu. Wish me good luck..

Ni vet att ni älskar mig


Vilken bra line

ihopljuget 2007-03-16
Ju fler kockar, desto värre soppa..

haha, som sagt humorn e allitd på topp. men gissa om detta stämmer så bra..

P e ju kock, likadant N, och se på fan andra P är ju oxå kock.
hahahaha
Och som om inte de vore nog, lilla Sanna här borta är ju faktiskt utibildad till skiten me.

Är inte Adde oxå utbildad? 

hahahaha. Jag tror fan att ja dööööör.

Bara en massa kockar. Och soppan blir till gröt...

Ni vet att ni älskar mig


Fuck this world

ihopljuget 2007-03-16
Är redan trött på Lessebo, har bara varit hät lite längre än ett dygn, men redan trött på att. kanske för att det finns så jävla konstiga människor här.

Som sagt innan,

Nästa hållplats Varberg, Varberg nästa...

Ni vet att ni älskar mig


Herregud

ihopljuget 2007-03-16
Att den stackars människan orkar, och pallar ens ha en diskussion. Jävla fruntimmer..

Ni vet att ni älskar mig


Nackskott i pannan

ihopljuget 2007-03-16
Kattjäävel. Står utanför dörren och skriker som om han aldrig sett en dörr förut. Arhg. Väckte mej gjorde han, det lilla aset.

På ett sätt saknar jag Åre. På ett sätt inte...

Ni vet att ni älskar mig


Roy är klok..

ihopljuget 2007-03-15
"The one that enter the game must take the consequenses of the game"

Jag säger bara: Don´t hate the player, hate the game...

Ni vet att ni älskar mig


Soppan blir till gröt..

ihopljuget 2007-03-15
Herregud. Kunde livet bli mer ihoptrasslat. Inte nog med allt som hände i Åre, så fort man kommer hem till mamma, så får man ett otroligt roligt besked. INTE!

Åhh, Jag blir med såna barn vi inte nämner med namn.
Och inte nog med det. Kroppen har blivit helt fucked up sen jag började käka p-piller.

Sen är pengarna slut, och chefen vet om det. Och till råga på allt så saknas det 700 ifrån kassan i måndags. Åh, herregud. Mitt liv är dömt till att misslyckas. Fy faaaaan.

Men iaf.

Nästa hållplats Varberg, Varberg nästa.

Det blir Roy å Hanna,
Roy å Roger
Adam och Eva
Sigfried och Roy
Thelma och Louise
osv osv.


Ska börja om på nytt i Varberg.
Det som är så skönt är att jag känner ingen där. INGEN
Ingen vet något om mej, förutom då Roy.
Men shit va kul jag har med den lille killen. Vilket team vi är. :D
Det sköna är att det finns inget där, ingen som helst attraktion. Så göttans.

Ta hand om er

Ni vet att ni älskar mig


Soppan blir soppigare (?)

ihopljuget 2007-03-15
Varför har jag, som precis har gnällt på alla intriger, själv satt mig i en sits som jag aldrig kommer att kunna ta mig ur.. Och värre har det blivit...

Ni vet att ni älskar mig


Sanna..

ihopljuget 2007-03-11
Måste ju visa hur man ser ut nu för tiden...

Lite snyggare, lite bättre..









Dagen har varit sådär bra, kunde varit bättre.
Hade ganska okej dag på jobbet. Mycket folk man kände som kom in idag. Är alla så bakis? :P

Trött i ögat, Trött på Åre, och trött på det mesta..
Men ändå är man fit for fight. som alltid.

Btw, ska kanske flytta till Varberg. Om bara Roy kan få tummen ur röven och ringa min nya chef.. Men men..
Annars blir det kanske gbg då. mysig stad, mysigt folk, han ska ju flytta dit.. :P
Alltid nått.. :D

Jaja, sova nu kanske.. See yaa. Aint wanna bee yaa

Och som alltid.

Ni vet att ni älskar mej

Ni vet att ni älskar mig


Lite snyggare, lite bättre..

ihopljuget 2007-03-10
Att ragga i Åre är som att fiska fiskedamm, man får napp varje gång..

Ni vet att ni älskar mig


Vilken Soppa

ihopljuget 2007-03-10
Alla dessa intriger. Att folk verkligen orkar haka upp sig på alla dessa småsaker. Intriger efter intriger. När ska dom ta slut. Denna säsongen kommer att sluta med att alla mina vänner kommer att avsky varandra och jag kommer sitta där mitt emellan , så fullproppad av skitsnack, som jag har hört från alla håll och kanter. Jag kommer att spricka.. Orka med skitsnack, lögner och falskspel. Varför inte bara vara äkta? Varför gör folk så här bara för att dom kommer till Åre. Vuxna människor som vem som helst, blir som förbytt bara för att dom kommer hit. Beter ni er så här hemma?
Försök för i helvete att släppa allt, ryck bara på axlarna och glöm det. Det är inte hela världen.
Life is a Bitch, och livet i Åre är inget undantag..

En annan meningsfull tanke för dagen är varför? Vad sysslar jag med egentligen. vem försöker jag lura. Torsdag, fredag, söndag, tisdag, torsdag, fredag, lördag? söndag? tisdag?. Levern, lever den?
Dessa karlar. Vilken jävla sista jag sätter mej själv i. Why, God, Why!!
Vilken soppa. Fast jag vet iaf vad söt känner, fast de  har ja väl egentligen vetat hela tiden. Egentligen.. Men vad sysslade jag med igår? Var det verkligen nödvändigt?

Pratat mycket med Lisen idag. Jag vill ha trygghet, jag vill ha MITT hem, nånstans där JAG kan bo, som bara är mitt mitt och mitt. GE MEJ!! :P

Gbg? Varberg? Växjö? Utomlands? Vart ska ja ta vägen?

Ni vet att ni älskar mig


Time Passes by

ihopljuget 2007-03-05
Oj då, nu har man varit tjugo i några dagar. Och gissa om det har börjat bra eller..

Födelsedagn började tidigt med att typ femhundratrettiofem å en halv personer ringde.. :P
Sedan gjorde man sig vacker för en runda ner på byn. Ringde Nina och bad henne hänga med på systemet.. :D Det ville hon.. :D In på shopping runda. Väl framme vid kassan fick man ju visa leg. men det var kul, fick ett grattis, och han tog mig tom i hand.. Ville sjunga för mej me, men de behövdes inte.. :P Men det roligaste med hela besöket var väl ändå när han sa:
han: -Jaha, och vad kostade det här falsklegget då?
jag: - Bara två hundra
han: - Oj det var billigt
jag: - JA men du ser väl vilken skitkvalitet det är
haha, sen gick vi.. :D fortsatte runt om på byn med nina, cruisade lite i hennes bil.. Otroligt trevlig dag

kvällen firade jag med mina fyra favoritblondiner.. Johanna, Michelle, Lisen och Collan. Ut å Käkade på Twins, en blodig jävla biff.. Mums.. :D Drack Skumpa, och delade på en flaska rödvin.  Sen gick jag å Johanna till Oliven för att vänta in min femte blondin, Nina. Sedan vidare till bygget, där underbara Adde hade fixat in oss på listan. Fick massa drinkbiljetter, och drack en massa massa alkohol.. Gick sedan hem själv från bygget till Torpet, en promenad som tog mig säkert 40 50 minuter.. :D Har ingen naing om hur många människor jag ringde den kvällen.. hua..

Fredagen började med en sjuhelsikes Baksmälla, men jag mådde som jag förtjänade.. :P Sedan ner å möta Linn vid bussen, min lilla egnaste norrlänning.. Så underbar tjej!
Fika med John, Tobbe och nån brud.. Sen vidare till systemet, idag igen..

Förfest hos Malin på Panget, med tre trevliga karlar från Sölvesborg. De lärde mig ett nytt partytrick. :D
Sedan vidare til Bygget, en till gratiskväll där.. :D Billigt och bra.
Sjukt rolig kväll, men den slutade underbart..
Efter åtta gånger, så slocknade jag ganska sött..

Pajade dock tanden, men den fixar vi imorgon.. Inte hela världen

JObbar och Jobbar, och festar, och flörtar, ocj jobbar, och festar.. och fikar.. :D
Mitt liv i ett nötskal, men när ska jag hinna sova?

Ni vet att ni älskar mig