Hemma hos mina Pullor

ihopljuget 2007-05-31
Jahapp. Igår var det som sagt äntligen en Sivans kväll, men som vanligt, och som det brukar så gick det galet. Haha, men inte åt rätt håll denna gången. Nu gick det bara utför..
Men innan allt gick snett så hade vi iaf förbannat kul. Det var en härlig känsla att kunna köpa en öl för en tjuga igen. :D

Jaha, nu har man fått höra att en vän, eller kompis kanske man ska kalla honom mår dåligt. jag känner inte honom alls väl, har väl inte så mkt gemensamt med honom. men han har ändå satt sig innanför mitt pannben, och kommer att stanna där. Inte kul att han mår dåligt, och jag inte kan göra något åt saken.. Det känns ganska hmm.. finner inga ord. men aaå, jag gillar inte riktigt de va.. Nej usch!

Nu sitter jag här iaf hos tre av mina favvisar, emma Kheder och lilla Foxy Roxy. Så söööt

Ska umgås lite med dom nu, så see yaa

Ni vet att ni älskar mig


Sanna och Johanna..

ihopljuget 2007-05-31
..dom som knullar din pojkvän så hårt att han börjar fantisera om din morsa.

Eller som Johanna skulle sagt..
Broschan spräck min läpp, eller mig!

Mohaha. Sivans ikväll vare, vilken häärlig kväll. Både jag å Johanna fick däng.jag fick ett bakhuve på käken så nu är den fucked up, och Johanna fick en nedrans fläskläpp. Men som vi sagt tidigare, ska de va så ska de va ordentligt. Sådetså!

Dags att glo på csi och fyllekäka. See ya

Ni vet att ni älskar mig


Sivans!

ihopljuget 2007-05-30
Ikväll blir det en efterlängtad Sivans kväll. Det var inte igår flickor vi var där och röjde. :D
Vilket meck det ska vara då att fixa gästlegg åt oss. Som alltid när Kheder fixar biffen. Fast han lyckades ju idag. :D Tack pojken. Du kan du med ju! :D fast ful e du oxå. :D

ne, dags att packa ner det sista. bussen går ju snart. see ya my bitches. Och Anna, läser du detta så ring mig, så kanske vi kan säga hej imon?

Ni vet att ni älskar mig


Ännu en söndag

ihopljuget 2007-05-27
Jaha, jobbat i helgen har man. Riktigt härligt.. Mycket att göra, men fy fan va skoj.

Nina är strax på väg hit. :D wohoo! inte träffat henne på några veckor, den andra maj för att vara exakt. :D

Dags att städa.. See ya

Ni vet att ni älskar mig


Ett år..

ihopljuget 2007-05-24

Sitter här hemma i mitt nya hem och funderar alldeles för mycket. Förhoppningsvis har jag lärt mig en läxa nu, av det som hänt. Pratat mycket med en vän om mig, och allt detta här. Tack vännen btw. Väldigt tacksam är jag. Men asså, jag måste ta tag i mitt liv, och göra något nytt. Så skönt att komma hit, och börja om på nytt, från noll. Finns nog inte mycket som är bättre än det.

 

Men iaf. Idag är det ett år sen jag tog studenten. Ett år sen jag såg vissa klasskamrater. Ett år sen jag satt i bussen på väg till Duved med alla mina skumpalyckliga klasskamrater och sjöng, skrattade och grät om varandra. Ett år sen jag började gråta av att lyssna på prästen. Ett år sen jag fick mina betyg för sista gången. Ett år sen jag tog steget ut i livet och blev, iaf på pappret vuxen. Ett år sen det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Ett år sen det var en av de sorgligaste dagarna i mitt liv. Ett år sen jag stod inför flera hundra personer och sjöng min egenskrivna sång. Ett år sen jag grät mig till sömns. Ett år sen jag pratade med honom?

 

Ett helt år sen jag gick mot honom, sträckte fram handen och önskade honom ett långt och lyckligt liv. Men han pallade inte ens ta min hand. Han, som en gång var min. Han som jag delade så mycket med, som var mitt allt. Ett år sen jag bestämde mig för att glömma honom. Har jag glömt honom? Öh, nej.

Och det är ju självklart att alla minnen ska dyka upp så här. Dumma Kheder, varför får du ut så mycket saker ur mig, som gör att jag minns, funderar och filosoferar. Visst, det är otroligt skönt att rensa tankarna, men vad hjälper det när tankegångarna ändå fortsätter i min ensamhet och jag funderar bara ännu mer på livet. På det som varit, på det som aldrig blev, och på det som kan ske.

 

Det är även ett år sen jag fick höra av min värsta fiende att jag gjorde något som var stort och starkt. Jag kommer aldrig glömma hur du kunde svika oss så stort. Du finns inte i mina ögon längre.

 

Det var även ett år sen jag gjorde saker som var starka, jag önskade mina ovänner ett bra liv. Tog dom i hand, och bara hoppades innerst inne att deras liv ska ordna upp sig, och allt ska bli bra igen. Mina gamla bästa vänner, som jag delade så mycket med, men där allt gick snett. Verkligen allt gick snett. Inte ens nu, ett år senare klarar jag av att se dom i ögonen, kan knappt titta på dom utan att jag får en klump i halsen. Vi hälsar fan knappt på varandra. Vi delade allt. Men allt försvann, och fort gick det.

 

Ett år sen jag hörde och såg merparten av mina vänner gråta. Gud vad vi grinade hela högen. Har aldrig varit med om dess like. Det var som om det inte fanns något stopp i oss. Vi var som en stor familj, som syskon, vi både hatade och älskade varandra. Vi delade fan varenda dag i tre år. Näe, okej där ljög jag, men nästan iaf. Vi har sett varandra i de värsta tänkbara situationerna, vi har festat ihop, vi har pluggat ihop, vi har fanimej gjort det mesta ihop. Vi fick ju tom ha en familjebehandling för skabb ju! Herregud vilka år vi hade.

 

Vänner för livet fick man. Ett år sen man sa hejdå till dom. Många har man träffat efteråt. Vi har ju ändå Åre gemensamt. Men vissa har man inte sett. Inte ens hört av. Vad gör ni nu förtiden? Varför hör ni aldrig av er? Det var alldeles för länge sen vi sågs. *nynnar vidare*

 

Men det som smärtar mest är att det är ett år sen jag tog första steget, och verkligen ville lösa allt, men ett år senare står vi fortfarande på samma plats och stampar. Visst vi går vidare i våra liv, men jag kan iaf inte riktigt släppa dig. Jag vill dig bara väl, vill veta att du mår bra. Att du är lycklig.

Jag mår bra. Jag är lycklig. Jag har vänner som jag älskar och bryr mig om. Jag har världens bästaste Mamma som betyder allt för mig. Jag har ett jobb och någonstans att bo. Jag har fått nya erfarenheter. Jag har vuxit och blivit äldre. Jag har det bra helt enkelt. Jag lever livet för stunden.

Men ändå saknas det en liten detalj. Svårt att sätta fingret på vad det är. Men det är något som saknas. Kan det vara för att jag saknar allt det som var. Att alltid ha någon i närheten när man behövde någon. Att det alltid fanns någon hemma som man kunde kommentera tv programmen med. Någon som alltid ville följa med ut och ta den där nattaciggen. Alltid någon att bara sitta och smygsupa ihop med när man hade lite sprit över, men inget annat vettigt att göra. Alltid någon som bara var..

Eller så saknar jag känslan. Känslan som bara dyker upp när man mår riktigt riktigt bra. Den kan komma av att man står och tittar från Lisens balkong ut över byn, och bara ryser av välbehag. Eller när man är ute och promenerar mitt i natten och himlen är stjärnklar. Eller när man träffar en kär vän som man inte sett på länge och får en kram full av kärlek. Den kan även komma av ett litet telefonsamtal, när någon bara ringer för att dom vill. Inte för att dom har något viktigt att säga. Även när mobilen piper och bästa vännen skriver att dom älskar en. Visst den känslan kommer då och då. Men jag vill känna den känslan oftare. Jag vill hitta min grej. Min plats. Mitt här i livet. Där jag hör hemma, och där jag ska stanna. Där jag ska bilda familj, och där mina barn ska växa upp. En plats, där jag bara mår bra. Där den där känslan av välbehag alltid lurar runt knutarna.

 

Varför kan jag inte bestämma mig för vad jag vill göra med mitt liv. Farmor vill ju att jag ska stadga mig. Ha, skaffa fast jobb, lägenhet, och ungar. Men jag vill till mitt Åre, iaf en säsong till. Men sen då?

 

Tänker för mycket på P också. Att jag inte kan släppa det aset. Sluta Sanna!

 

Och vad vill jag med dig? Du bor inte här hos mig, jag pallar inte sånt. Ska de va, så ska de va ordentligt.

 

Jag är i alla fall glad att jag har hittat en vän som jag äntligen har kunnat öppna mig för. Inte helt och hållet, men det är på god väg. Har saknat det. Jag har min Anna som vet mer om mig än vad jag själv gör. Men vi har redan ältat allt flera gånger om. Så skönt att få ut allt med någon annan ibland. Och nu menar jag verkligen öppnat mig. Mina innersta tankar, mina egna små ?yrkeshemligheter?. Det som inte syns på utsidan, men som finns där inne. Och tittar man riktigt noga så kan man hitta det, men det är lätt att missa. Jag är duktig på att gömma det.

 

Anna jag älskar dig något så ofantligt mycket. Du är den bästaste bästisen som finns. Men vi glider lite ifrån varandra på det känslomässiga stadiet. Vi pratar inte lika ofta om känslor. Om tankar osv. Det vi pratar om, eller ska ja säga det jag pratar om är mest allt kul som händer i mitt liv. Inte dom viktiga småsakerna som jag vill berätta för dig, men inte kan. Hittar inte orden, eller tillfället att nämna allt som rör sig i mitt huvud.

 

Just nu är jag i fas i mitt liv där jag behöver en ?Max?. Dvs. en ordentlig axel att bara gråta ut mot, som bara ligger och klappar mig på huvudet som om jag vore ett litet barn igen. Som bara ger mig ett sånt stort stöd, som bara finns. Som inte säger emot, eller som stressar mig. Som inte tvingar ur orden från min mun, men som ändå får mig att släppa lös allt. Tack Max, kommer aldrig att glömma att du ställde upp för mig. Blir tårögd av bara tanken på vilken fin människa du är. Önskar dig all lycka i världen.

Men som sagt, ett år sen.. Tiden går fort mina vänner. Om ett år igen, vad gör vi då? Kommer jag då att sitta här igen och titta tillbaka på allt som var. På allt vi hade, på allt som fanns. Sakna allt och drömma mig tillbaka igen.

 

HR i Åre, student 24/5 - 2006

Vilket gäng.

 

Tack för tre underbara, men dock förfärliga, år mina kära gamla klasskamrater. Utan er hade det inte varit detsamma!



Ni vet att ni älskar mig


Now it´s time to start speak Hallännisch

ihopljuget 2007-05-23
Jahapp. Då sitter man här i sin nya hemstad. Var ute å gick innan, gick bara vilse typ tre gånger. Eller okej, det var bara en gång, men jag hittade ju aldrig rätt, så det kändes som tre.. :D

Lägenheten är mysig, kommer lite bilder när de e ljust ute så ja kan ta lite. :D tjalalala..

Bor tillsammans med en kille vid namn Simon, i mina ögon är han och kommer att förbli en Jonas. Fy fan va Simon påminner mig om min lille favoritJonas. :D Så lika på alla sätt. OCh är dom så lika, så kommer denna sommar sluta med en förbannat jobbig hatkärlek mot varandra.

Fick även höra att den andra kille som var å kollade på lägenheten var en riktig fräsching. En blond Surfare tydligen. :D Ja Märyyy, jag vet vad du tänker. du tänker säkert att jag egentligen gillar blondiner, bara att jag inte törs erkänna det för någon för blondiner är ju allmänt kända för att vara korkade, och om jag skulle erkänna att jag gillar blondiner, skulle ju vara som att erkänna att jag gillar korkade killar, vilket i sig gör mig till en korkad person. Ha, okej Märyy, du tänker inte så, men ändå. Bara jag när jag sätter  igång med mitt filosoferande. :D Men fuck that.
Han är iaf fräsch.  :D det är de viktigaste.

Får ta en bild sen på grabbarna, så alla får se vem jag ska dela mina sura morgnar med, vem som kommer få se mig nyduschad och med mascara under ögonen, med knullrufs på hög nivå i mina way to big mjukisar osv osv......
Stackars jävlar, dom vet inte vad dom ger sig in i! :D

Ne, dags att sova, ska ut till jobbet imon och skriva på lite papper osv.. Ska cykla ut dit. Undrar hur många gånger jag kommer cykla vilse?
Nån som vill vara med å sätta en peng. (Det kvittar iofs vad ni satsar pengar på, jag kommer vilket fall ljuga ihop en historia som gör att jag vinner i vilket fall) Jag chansar på två gånger, och satsar 100 kronor! :D hahaha

Ne, men wish me good luck, så syns vi kära v'änner och bekanta!
dags att nanna..

Ni vet att ni älskar mig


Varberg

ihopljuget 2007-05-23
here i come. Nu har jag nästan packat det sista. Sitter å väntar på att kaffet ska bli färdigt så jag kan få i mig min morgonkopp! Viktigt viktigt!

men iaf. en utlovad update kanske

Fredagen började med att vi åkte härifrån vid tio tiden. En otroligt tråkig bilresa, men ändå. kom till jobbet runt halv ett ett och började lite kort och gott med en lunch. M, riktigt goda kättbullar vad de, mammsen blev helt frälst! :D
Sen en ltien rundvandring med Bosse, ägaren. Mysigt ställe. Fick även besked om att jag skulle börja jobba vid femtiden. Najs
Sen drog vi in till Varberg och snurrade runt där inna jag fick tag på min hyresvärd. Åkte till lägenheten som var riktigt mysig. En inredd källare med tre sovrum, kök, badrum och bastu :D
mitt rum har riktigt härliga röda tapeter, kommer nog trivas som fisken i vattnet. :D
Sennär och träffa Roy på hans jobb. Det första han säger är : "fan va tjock du blivit Sanna" haha, de lilla aset.

Sen ut till jobbet igen och jobba åtta timmar. Riktigt rolig kväll. dom hade trubadur och det blev succé! :D Allt flöt på som bara den. they loved me! Satt sen kva och drack lite öl och pratade igenom kvällen som hade varit. Gillar folket som faaan. 

under kvällen får jag ett mysigt besked av roy, han har glömt sina nycklar på jobbet, så jag har ingenstans att sova.. Grattis Sanna. men som tur är så hade min söta arbetskamrat ett helt hus för sig själv. Så där fick jag tom ett eget sovrum.

lördagen började med lite frukost sen fick jag skjuts in till varberg. Snurrade runt i varenda hörn inne i centrum fram tills fyra då Roy fick sluta.. Sen stack vi hem till honom och chillade lite. Lite mat fick vi även i oss, och sen fick jag en guidad tur i hela varberg av honom innan han körde ut mig till jobbet. Började vid sju och jobabde i några timmar. inte lika myckte att göra, men roligt för de. :D

Sen kom <Roy och hämtad emig, och vi åkte hem till han och kollade på film, slocknade tre även denna natt.
Söndagen började med brunch på café blå dörren och fortsatte med kaffe på paganini. Där träffade vi Roys kompisar ken och Jonas. två trevliga killar. :D
Lite minigolf, och lite glass, och en promenad senare så var det dags för mig att åka hem. Tog tåget till Halmstad vid 16.22 , och satt där i nästan två timmar för att vänta på bussen. Som tur var de fint väder så jag pasade på att stta ute i solen. Sen bussresa i två å en halv timma, till växjö för att sitta där i 50 minuter för att sen ta tåget hem till lessebo.

men kontentan av de hela är att jag nog kan lyckats trivas i varberg. Kan nog passa mig som handen i handsken. och det bästa är att jag (nästan) kan börja om på noll igen. Alltid lika najs..

Måste bara lära känna lite folk, men hänger jag med Roy ska väl inte de bli några problem..
:D

Ne dags för kaffe nurå.

ville bara säga till lilla ännelaj, faan va kul med dig och din pojk. Lisen och Michelle blev riktigt överlyckliga! lycka till stumpan!

Ni vet att ni älskar mig


Orka

ihopljuget 2007-05-21
Jag lovade ju en uppdatering om helgen, men jag orkar inte. Tänkte dela med mig av lite tankar jag har haft nu.
Dubbelmoral börjar jag med.
JAg är en sån här person som bloggar, och känner att dom som läser mina bloggar kan väl slänga in en kommentar, men sen sitter jag själv och smygläser värsta många bloggarna, har en tre fyra stycken som jag läser varje dag, säkert flera gånger om dagen. Men hur många kommentarer har jag lämnat? öhh, typ Nada. Och hur kan jag då begära att de som är inne och läser min blogg ska lämna kommentar till mig? stööört.
Sen kan jag oxå sitta och tänka att hur fan kan man vara så ytlig att man baar bloggar om mode och hur man lättast ska bli snyggast. Men sen sitter jag och råläser vissa bloggar som nästan bara handlar om sånt? Argh. DUbbelmoral på hög nivå ska jag säga dig!

Jaja, sen det andra ärsom alltid dessa förbannade karlar. Jag har långt och länge gått å trånat efter en viss sötbit, men när det visar sig att denna man helt plötsligt visar stort intresse för mig får jag ont i magen och vill helst bara ömma mig i ett mörkt hörn och stanna där. Vill inte, vill inte.

Sen så är min tredje tanke, va fan ska ja till Varberg å göra va? Helt sjukt. Att jag vågar. Men jag orkar inte med denna lilla byhåla. Pallar inte. Får ett bryt om jag måste sitta i detta hus längre än några timmar i sträck. Blir helt paranoid, år damp och både det ena och det andra., Hatar det rent ut sagt. JAG ORKAR INTE!

Vill inget hellre än å flytta. Å tänk va kul de kommer att bli när alla vänner kommer och hälsar på i sommar. inte dåligt du, och jag ska åka till malmö och upp till norrland och grejer. Det är inte illa pinkat för att vara mig ju!

nE, DAGS ATT sova, ska till Tandis imööra, redan klockan tio ska jag vara där. usch! Sen ska ja träffa alal flickorna en sista gång innan ja "officiellt" typ, blir hallännig. :D

Jaja, see yaaa

Ni vet att ni älskar mig


Imorgon...

ihopljuget 2007-05-20
... Ska jag skriva om vad faan som skeddei Varberg. idag orkar jag inte. God natt!

Ni vet att ni älskar mig


Imorgon

ihopljuget 2007-05-17
Imorgon blir en lång dag. Åker till Varberg på förmiddagen, och direkt ut till mitt nya jobb för att kolla läget. Sen ska ja kolla in mitt nya hem. Har ju ingen aning om hur det ser ut, men det verkar lovande. Värsta najs med diskmaskin och grejer ju. :D Moahaha.
Sen kanske man får börja jobba redan imorgon kväll. Det lät som det på chefen iaf. och det är ju inte illa pinkat för att vara lilla mig.
Och får man inte börja jobba så får man mysa med Röj en hel jävla kväll. :D Mysigt värre ju. Sanna gillar Röj.
Saknar fan den killen och våra galna fyllor ihop. Moahaha

fan vilken jävla sommar det kommer bli. Både på gott och ont!

Ska sova nu, fast först ska jag packa färdigt alla grejer för imorgon. Måste ju vara riktigt snygg. :D

See ya

Ni vet att ni älskar mig


Åre

ihopljuget 2007-05-17
Eftersom vi har lämnat åre bakom oss nu, jag och Johanna så måste jag ju vara som hon och lägga upp en Åre(t)s blaha lista.. :D
So here it comes

Så några av säsongens och Åre(t)s bästa:

 Åre(t)s snygging: Petter, yees
 Åre(t)s mys: Patrik kanske
 Åre(t)s fest: Sommarfesten såklart
 Åre(t)s klädesplagg: det bästa plagget ever, täckbrallorna
 Åre(t)s) kyss: Den jag delade med John och Johanna på Dippan. :D
 Åre(t)s mathak: Sibylla
 Åre(t)s bästa vänner: Johanna, Lisen, Michelle och Nina 
 Åre(t)s nya vänner: Arbetskamraterna, Ok killarna, Phone house folket, Adde, och grabbarna grus, Taxigrabbarna, stormköketmänniskor och många många fler
 Åre(t)s sjukaste: Hemvägen, yeees
 Åre(t)s karatefylla: Hehe, sommarfesten 
 Åre(t)s födelsedag: Min 20 årsdag såklart
 Åre(t)s sms: Om du nu har tid att skriva dessa sms så har du nog inte händerna fulla, sluta tramsa och ta dig hit till en naken *no name*, NU!
 Åre(t)s låtar: Mika - Grace Kelly, The Ark - the worrying kind, Aaron Carter - I want candy
 Åre(t)s nya: min 3 mobil
 Åre(t)s hemmafest: Beachpartyt hos stormköketfolket
 Åre(t)s efterfest: Klädpokern hos Phonehousefolket, och festen hos falsterbobratsen
 Åre(t)s förfest: Typ alla där Röj var inblandad :D
 Åre(t)s sex: Kan de vara Patrik?
 Åre(t)s fling: Patrik där med kanske
 Åre(t)s bortamatch: Med lapplisan i Undersåker
 Åre(t)s hemmamatch: Skedde aldrig :D
 Åre(t)s walk of shame:  Dan efter sommarfesten, inte roligt. Dock inte så lång :D
 Åre(t)s pinsamma: Johanna inne på Vero Moda :D
 Åre(t)s yrke: Bevakare/lapplisa Moahahaha
 Åre(t)s tävling: Ha en bra dag- tävlingen som aldrig slutfördes
 Åre(t)s skiddag: Hade bara två, så det blir väl dom dårå
 Åre(t)s roomies: Lisen och Collan bollan
 Åre(t)s diss: Jävla mössan..
 Åre(t)s köp: Min vita Burtonjacka
 Åre(t)s sura: När Helena spillde rödvin på min vita burtonjacka
 Åre(t)s dryck: Skumpan, och öl i alla dess former, får inte heller glömma kaffet.
 Åre(t)s bartömning: Renen i Duved
 Åre(t)s ord: Skoja min doja, Chillidill, Tjenna, sket man väl i
 Åre(t)s konsert: Melody Club på Dippan
 Åre(t)s färg: vitt, det nya bruna
 Åre(t)s sång: "Horeri och röveri tjosan", och "Oh father I´ve been having a treesome at Ica"
 Åre(t)s dramaqueen: Nicole Carisma Ljungberg på egen hög nivå. Ingen slår henne på detta iaf. 
 Åre(t)s väckarklocka: Även där Nicole
 Åre(t)s skönaste: Jag såklart, Röj och Schtiegels :D Stek så de ryker om det.
 Åre(t)s hade velat skulle vara där: Alla vännerna, speciellt Emma och Kheder som aldrig dök upp..
 Åre(t)s hängställe: Oliven, alltid en kaffe på morgonen/eftermiddagen/kvällen osv osv
 Åre(t)s citat:  Att ragga i Åre är som att fiska fiskedamm, man får alltid napp
 Åre(t)s jag kommer sakna mest: hela Åre, med folket, atmosfären, och glidet.


Fyllde dock på listan lite med saker hon hade missat, och så ändrade jag ju så att de skulle passa mig lite bättre. Henns åre(t)s sex var lixom Gustav, öhh neej tack :D

Men iaf. Dags att göra något vettigt med mitt liv.

Säger bara, Åre! I´ll be back
Här kommer den. :D

Ni vet att ni älskar mig


Wohoo..

ihopljuget 2007-05-17
Pärlan har visst inte lagt av helt å hållet. De ser ut osm att bloggen funkar för en gångs skull. Lägga upp lite bilder då jaaa.


Nee, för de tar ju 25 år, jävla skit.


Jag njuter av solen


Johanna, Johan, Pullan, kalla henne vad du vill



Där är ankstackaren, den vita..



Växjösjön, en sommardag i maj

Ni vet att ni älskar mig


Jahapp

ihopljuget 2007-05-17
Har upptäckt att det är nog pärlan som har lagt av ändå. Kan fortfarande inte se bloggen riktigt. Men men. Det är väl inte hela världen. Får lägga över all musik och alla bilder på mammas dator och sen formatera lillen. Men det får bli ett senare projekt.

Imorgon åker jag till Varberg. Börjar kännas lite i magtrakterna nu. Inte helt hundra där nere. :D Ser det som ett tecken på nervositet.

Jaja, ska dock bli kul att Röja i Varberg med Röj. Har fan längtat efter det sen i Mars. Usch ja, hemskt å erkänna det, men jag har allt saknat våra bläckfyllor. :D

Hmm, nu kommer ja inte träffa min favorit Johanna på säkert en vecka. Och emma har man ju knappt sett på en vecka. Och det som är så himla typiskt med alltihopa är att Frida kommer till helgen. Inte en jävel är hemma och kan kalasa med henne. men men. Plikten kallar. So zu sagen.

Jajamen. Nä, dags att göra något vettigt av mitt liv. Packa lite kanske. Yeees. :D
Ska passa på å virka mig en ny mössa med. I svart och rosa. Höll ju på med en i rosa och brunt, men jag gilalr fan inte den rosa färgen, så ja gör en svart med lite inslag av rosa istället. alltid mysigt. :D

Ne, see ya

Ni vet att ni älskar mig


Gårdagen

ihopljuget 2007-05-16
Åh, jag blev så sur igår. Skulle ju blogga, skrev värsta bra och långa inlägget, sen funkade inte skiten. Kan vara min lilla pärla till laptop som börjar sjunga på sista versen. men iaf.

gårdagen började med en ordentlig frukost här hemma, för att senare gå vidare i en resa in till storstan, dvs Växjö.
Bussresan var störd, åkte ju med Johanna, kan de bli annat än stört då? :D
Väl inne i stan så lallade vi runt, fixade lite med mobilerna, fixade Johannas glassiga glajjor, och köpte mig ett par fina sandaletter. :D Sen satte vi oss vid växjösjön och bara njöt av det fina vädret. Där blev vi även vittnen för antingen en andvåldtäckt, eller ett misslyckat andmordförsök. En traumatisk upplevelse. men Patrik Polis har lovat att han ska ge mig numret till en psykolog som är specialist på andvåldtäckter.  Haha. kommer bilder när jag har fått igång min lilla pärla
Sen gjorde vi något vi skulel gjort för länge sen, vad de är säger jag inte, men ett förbannat bra avslut på säsongen iaf. En liten sten släppte från mitt hjärta. Men tvinga mig aldrig att göra om det!

Idag har man varit ypperligt duktig och putsat fönster här himma. hela nedervångingen minus tre fönster på utsidan. når ju inte upp till dom. Var är stegen?

Jaja, imorgon så ska man nog in till Campus, lägga sig på en gräsmatta och bara njuta av det fina vädret, och den vackra utsikten. Dvs halvnakna studenter. kan det bli bättre. :D

Sen blir det Varberg på freedag :D Mammsen kör mig, och så ska ja bo hos Röj, iaf för n¨n dag.
Ut till nya jobbet, å titta, och sen till nya hemmet och titta! Wohoo!

Ni vet att ni älskar mig


Jag fick jobbet!

ihopljuget 2007-05-14
Wohoo! nu ska man gå å bli hallänning. Fick jobbet i Varberg, så snart flyttar jag!
wohoo, ska dit i helgen och kolla på stället. helt jävla underbart! Slipper Småland.. :D moahahaha

Ni vet att ni älskar mig


Johanna - klantrööv

ihopljuget 2007-05-13
Jahapp. gårdagen hade man ju ett stort problem, det gick inte att få tag på Johanna. Det visade sig att klantfian hade tappat bort mobilen. Hon körde runt i halva småland och letade. Men hittade inget. Idag ringde hon mig, hon hade hittat telefonen. Och inte på vilket ställe som helst utan i diskmaskinen. klantrööv!
Hahaha

hittade ett roligt citat innan me.. :D "Hoppa upp och sätt dig på min jätteraket så ska jag skicka dig till månen baby"

Sweet

JAja, dagens funderingar är: Är det verkligen okej att ha mössa på sig i maj, och inomhus? hmm..

Yeah yeah.. Fuck this, nu ska ja äta choklad och tycka synd om mig själv. See yaa

Ni vet att ni älskar mig


Vi glömmer allt..

ihopljuget 2007-05-13

har det någonsin gått så dåligt för Sverige innan?
Va fan har skett?

Jag blir så trött. Vi glömmer allt som har hänt ikväll, det har inte hänt egentligen. Det är bara en fucking dröm. Nyp mig nån. Serbien? Hallelåja, the Ark då?

Jag blir med *piip*barn. sådetså!


Ni vet att ni älskar mig


Först å främst

ihopljuget 2007-05-13
ännu en lista.. Moahaha

(x) kissat stående
(x) somnat sittande
(x) skrikit efter en pensionär
(x) buggat på en fest
(x) gett någon näsblod
(x) pantat flaskor för att ha råd med något
(x) åkt rullstol
(  ) brutit armen
(x) dyrkat någon farligt mycket
(x) sovit mer än 12 timmar
(x) snattat godis på ica
(x) spenderat timmar i ett badkar
(  ) badat naken i havet
(x) spelat fiol
(x) uppträtt för publik
(x) dragit en katt i svansen
(x) sminkat mig som en idol
(x) gått ner 5 kilo snabbt
(x) dansat tryckare på ett disco
(  ) svimmat flera gånger
(x) stannat kvar i trotsåldern
(x) lyssnat på pojkband
(  ) missförstått ordet feminist
(x) slagit sönder saker
(x) skämt ut mig inför massvis med folk
(x) hällt i mig pärlsocker
(x) blivit kallad punkare
(x) haft/har en ryggsäck
(x) gått på picknick ensam
(x) gråtit utomhus
(x) trott att jag var alternativ
(  ) läst kafka och känt mig svår
(  ) tappat en sko i havet
(  ) rånat någon
(  ) blåst såpbubblor på en buss
(x) spelat poker
(x) ridit
(x) använt underkläder i siden
(x) blivit kallad bög
(x) ramlat i en buss
(x) spottat mat på någon
(x) använt bruna skor
(x) gömt mig bakom en tidning för att spionera
(x) tyckt om broder daniel
(x) ätit läppsyl
(x) piercat mig själv
(x) stickat en halsduk -
räknas virkat en mössa?
(x) blivit utskälld inför en hel skolklass
(x) skolkat från rasterna
(x) använt salt istället för socker
(x) använt "din mamma" på allvar
(x) varit uppe två dygn i sträck
(x) skrivit dikter eller låttexter
(x) spelat ett blåsinstrument
(  ) joggat en halv mil -
ja för så hurtig är jaa..
(x) funderat över vad lavan i lava-lampan egentligen är
(x) instruerat någon att begå ett brott
(  ) slängt russin på barn
(x) lekt med vattenballonger från en balkong
(x) varit konstnär för en dag
(x) haft en utställning
(x) haft spya i håret
(x) låtsats vara kvinna
(x) velat ha platåskor
(x) slagit ut en tand
(  ) varit i tyskland för ölens skull -
men det blir i sommar
(x) haft en rosa väska
(x) lekt med gosedjur
(x) sagt fitta till någon och menat det
(x) tittat på för mycket skräckfilmer
(  ) slagit mig själv för att få uppmärksamhet
(  ) levt som en pirat
(x) pratat med en buske -
oftast har de legat en överbefriskad vän däri
(  ) snott kvinnliga/manliga underkläder för att lukta på
(x) spanat in rumpan i spegeln läänge
(x) blivit fåfäng efter en komplimang
(x) gillat bamse och velat köpa dunderhonung
(x) funderat på att skriva en bok
(x) klottrat på en vägg
(x) bekännt mig till en religion
(x) gjort många fåniga listor - Duu'h

Ni vet att ni älskar mig


Vilken härlig dag..

ihopljuget 2007-05-12
Jahapp, då var man hemma i Lessebo igen. men vilket väder vi har då. inte dåligt!

Fredagen, eller fredagskvällen ägnade man hemma hos Anna, med lite vin och drinkar och mys. Först tittade vi på Talang 2007, mitt nya favoritprogram! Sen bestämde vi oss för att det dom visar på fredagskvällar på tv:n var helt ofattbart dåligt så vi drog till ica och hyrde film. och inte vilken film som helst, utan leende guldbruna ögon. Riktigt mysig film det dära.. Sen slocknade jag på soffan, as usual..

idag har syster yster och hennes karl varit här och hälsat på. trevligt trevligt.

Hmm, nu håller jag på att laddar inför schlagern ikväll, men vart e Johanna?

det va de värsta!

jaja, ska ringa henne nu.
See yaa

Ni vet att ni älskar mig


Jajemen

ihopljuget 2007-05-11
varför kan jag inte hitta "mina" ärligt stulna vita linnebyxor? Har jag varit så duktig och lämnat tilbaka dom till sin rätte ägare? Nee, inte jag inte, men vart är dom då?

Emma femma min lilla fågelskrämma har gjort en egen liten dagbk om vår resa till gbg, men som sagt, jag tror att Johanna har dom bästa bilderna.. eller?
men här finns
den iaf..

Fasikens va kul vi hade flickor. det får vi göra om snart. blir det Malmö härnäst?

jaja, ska fortsätta med mitt, sitter med mössa och jacka på mig inomhus, jag e inte alltid så intelligent, men hittar ju massa kuliga kläder osm ja inte har använt på år och dar. måste ju kika lite på dom.. :P och prova och titta lite.. osv osv.. jaja, see yaa!

Ni vet att ni älskar mig


Håll tummarna för mig!

ihopljuget 2007-05-11
Nu e jag lite nervös i magen. kommer få svar från varberg och jobbet antingen ikväll eller imorgon förmiddag. Hoppas verkligen att jag får det. Behöver verkligen ett jobb, och vill bort härifrån! Helst nu!

Btw, så blir det inget Boden till midsommar. Får jag jobb så kommer jag ju inte kunna vara ledig då. Inte en chans. Kommer åka upp i början på juli istället. Ledsen Anna, men jag kommer inte vara hemma på din födelsedag. Förlåt. Men Boden måste faktiskt få gå före, har inte sett folket på över tio år ju. Men vi ska fira nån annan dag du och jag. Ett hejdundrades kalas!

Äh, ska sluta nu! See ya

Ni vet att ni älskar mig


beroendeframkallande eller bara uttråkad?

ihopljuget 2007-05-10
namn: Sanna
födelsedag: 1 mars
födelseort: Malmö
uppvuxen i: Växjö
bor: Lessebo, för tillfället
ögonfärg: Blå
hårfärg: Brunt
längd: 170

FAVORIT
färg:
Rosa, iaf för stunden
plats: Vinteroaradiset åre
bok: Svårt val, men gärna svenska

spel: Qudrapop på mobilen.. :D
drog: Kaffe, och ciggen
fordon: Cykeln?
affär: Gina, och Lagerhaus
CD: Allt med Winnerbäck
artist: Winnerbäck
aktivitet: betyder det att man måste vara aktiv?

BRUKAR DU
titta på dig själv i spegeln:
Jajemen
gnälla: en aning
skrika: no shit
sova: Det händer
klä dig i svart: Yes
gå till kyrkan: Nope
röka: Jajemen
ljuga: några vita lögner har väl aldrig skadat
hata folk: nej
lita på folk: japp, är alldeles för godtrogen

NÄR
läste du en bok senast:
en kvart sen kanske
var du på konsert senast: Oränkas Andreas JOhnsson på bygget som konsert
köpte du något senast: Igår, på Burger King
svor du senast: en liten stund sen kanske
sjöng du senast: Nja, nu..
klagade du senast: En timma sen?

VEM
saknar du:
Robert
vill du slå: dom vet ;)
kramade du sist: Johanna
vill du vara som: mig själv
sårade dig sist: P..
vill du bli galet full med: haha, alla vännerna samtidigt
gjorde dig riktigt glad senast: Emma och Johanna
fick du sms från senast: Röj
ringde dig senast: Syster
är vackrast på jorden: jag?

HAR DU
förföljelsemani:
lite kanske
tvångstankar: ett gäng
färgat håret: inte just nu
några piercings: öronen
egen dator: japp, min lilla pärla
gjort bort dig rejält: Haha, dum fråga. the queen på att ju
bra självförtroende: Jajemen
komplex: det har väl alla?
kysst någon: Way to many. :P
varit/är kär: Varit
rymt hemifrån: Jajemen
tuttat eld på nåt: Pyroman ffs

HUR
går du:
Sexigt :P
svarar du i telefonen: Tjeeeeeena! el. hej det är Sanna
mycket pengar har du: Just nu har jag väl en förmögenhet på sådär 42
ofta bäddar du sängen: sängen?
ofta städar du: Städar?
många stör du dig på: Ett gäng

TROR DU
att du kommer bli något:
Jajemen, äldre, visare, bättre osv osv
på gud: lite.. ser mig själ vosm kristen
att det finns nått efter döden: jajemen, nangijala ffs
på rymdvarelser: Annat liv men inga gröna aliens..
att folk tycker om dig: långt ifrån alla
att du kommer få barn: nej, inga biologiska iaf
att du kommer skilja dig: Jajemen

Ni vet att ni älskar mig


Dagens

ihopljuget 2007-05-10
Dagens frukost: vaniljyoghurt med bitar av päron och banan
Dagens kläder: mjukisar och Hr-tröjan
Dagens låt: the sweet escape- gwen Stefani
Dagens dusch: Inte hunnit med den än.
Dagens frisyr: knullrufs
Dagens smink: gårdagens
Dagens händelse: inte hänt nått.. 
Dagens planer:
planer?
Dagens vill ha: jobbet i Varberg
Dagens saknad: Robert
Dagens drog: kaffe
Dagens tråkigaste: Det mesta
Dagens finaste: jag?
Dagens måste: ringa Telia
Dagens dricka: kaffe
Dagens köp: cigg senare
Dagens mat: klyftpotatis och schnitzel
Dagens sjuka: Röj!
Dagens kärlek: vännerna
Dagens mående: snorigt..

Ni vet att ni älskar mig


Pojkflicka eller vad?

ihopljuget 2007-05-10

Min kvinnliga sida:
[ x ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[  ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ x ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[   ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ]Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[ x ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?
Totalt: 20 poäng


Min manliga sida:
[ x ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ x ] Ätit en blodig stek?
[ x ] Läst en biltidning?
[ x ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ x ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ x ] Skött grillen under en grillfest?
[   ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ x ] Läst ett nummer av slitz?
[ x ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[   ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[   ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ x ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[   ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ x ] Diskuterat bröst?
[   ] Gjort lumpen?
[ x ] Läst nick hornby?
[ x ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ x ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[   ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[ x ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ x ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 16 poäng

haha, ja säger ju det, jag är en pojkflicka ffs


Ni vet att ni älskar mig


Fitta fat handgranat!

ihopljuget 2007-05-10
Varför är jag en sån fruktansvärd pms fitta som ens har ork till att bry sig? VA!
Får man verkligen skriva såna hära ord?

Ha!

Like I give a Shit!

Näe, men seriöst. Jag vill inte bry mig. vill inte känna så här. emma du vet vad jag menar! Jag känner mig som den hemskaste bitterfittan i världen. va e ja för kompis? VA?!

 Åh, jag blir så trött!

Ni vet att ni älskar mig


Jajemen

ihopljuget 2007-05-10

Har kryssat i det som stämmer (:

[ ] Jag är kortare än 170cm.
[ ] jag tycker att jag är ful (jag är sjukt snygg ju)
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar. (har 4 om man räknar med de 2 i öronen)
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar (iaf på sommaren)

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[x] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[x] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x]Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[x] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[x] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[x] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv


Ni vet att ni älskar mig


P..

ihopljuget 2007-05-10
Faan att jag jämt ska bli så störd..
Var niklas verkligen tvungen att dra upp dig?
Jag blir med såna barn vi inte nämner vid namn.. Jag blir fanimej galen. okej. kan jaginte bara få glömma dig? Lämna dig bakom mig. jag orkar inte ens med att bry mig om dig. Du är inte värd det. kan jag snälla söta gulliga bara få glömma dig. Du stör.! 

Ni vet att ni älskar mig


Vilken tripp

ihopljuget 2007-05-09
Tjejer, fan va skoj vi har haft de då!

Resan började från Campus runt halv fyra i söndags. Första stoppet var på Statiol Teleborg för att tanka fullt, och sno lite kaffemuggar! :D tog lite bilder på nåra grabbar där oxå, don´t ask me why.
Sedan drog vi iväg, med musiken på högsta volym, humöret på topp, och en jävla anamma! :D Haha

Nästa stopp blev inte förrän Sibylla i Gislaved. Var ju tvungen att ta en bild på det stället. :D

Men skit samma.. Söndagskvällen blev lugn, fikade lite rabarberpaj och sen slocknade vi ganska sött.. :D

Måndagen blev det en tidig morgon. In till stan och Heden för att bryta mot kanske 20 trafikregler och snurra runt osm faan för att hitta en parkeringsplats. Men efter många om och men så hittade vi det vi letade efter, och då begav vi oss in mot avenyn och nordstan. Efter några timmars shopping skulle vi äntligen åka hem till Mölnlycke igen. men eftersom Sanna aldrig kollar hur vi brukar köra för att komma hem så körde vi för långt. Halvägs till Kållered upptäcker ja att vi kört för långt.. :P Så vi sticker till Kungsbacka istället.. :D
Hehe, på hemvägen sen så skulle vi svänga av i Mölndal, men tro fan att vi tar fel avfartsväg, jajemen. Ska de va så ska de va ordentligt.
Efter många om och men kom vi hem, för att direkt dra ner mot centrum och hyra lite film, och köpa lite mat..
American Pie - The naked mile, djävulen bär prada och nån annan störd film bidde de..
Sen läggdags för hela slanten.

Tisdagen började som så att vi drog till Partille, och Allum, och körde inte fel en enda gång på vägen dit. :D Men sen gick allt åt helvet, för vi skulle ju till linnéplatsen inne i gbg. Fy fan vilken bilfärd. Nämn en trafikregel, och jag lovar dig, vi bröt mot den. Galet. Höll på att krocka typ 20 gånger, och dö säkert fem av dom.. Haha
Träffade Johannas gamla klasskompis gjorde vi. tog en fika mittemot Skanstorget, och mös i nån timma. Sen bestämde vi oss för att åka till nån hamn. Men vilken tänkte vi och bestämde oss för att dra till Björkö och Niklas. Haha, och den resan var ju inte dålig. Snurrade runt lite i gbg innan vi ens hittade avfartsvägen till Hisingen. Men efter många om och men så kom vi iaf ut till Hjuvik där färjan går. Men vi sket i Björkö och stack ut till Hjuviks brygga för att posera lite framför  kameran, och vilka bilder sen då. Sån sjukt fin utsikt ju!
Sen iaf så åkte vi hem till Mölnlycka, kollade på film, köpte pizza, drack lite gott vin, och åkte sen in till gbg igen. :D Satte oss på Niklas jobb, va fan de nu hette, på avenyn och tog några kalla.. :D
Lille Niklas var lika fräsch som vanligt, alltid lika trevligt att umgås med honom jue.
Sen skjutsade vi ut honom till Hisingen, och sen hem å sova för vår del.

Idag började dagen ganska sent, hon va nog halv tolv när vi gick upp. Vi bestämde oss för att vi inte hade fått shoppa nog och drog till Hm Rowells butik i Borås för lite shopping. Och som inte det vore nog tog vi Lager 157 på hemvägen. Och gissa om vi hittade mycket fint eller.. :D Yeees..
Sweet!

Men iaf. Nu har man iaf kommit hem till Småland och Lessebo efter en otroligt rolig trip. En lång weekend mitt i veckan kan man kalla det!

Emma och Johanna, vilket dream team vi tre är.! Guld värda är vad ni är!
Tjohej!

Ni vet att ni älskar mig


GBG - here we come

ihopljuget 2007-05-06
faan va vi e sköna, ja å mina bitches. Om en timma sticker jag in till stan för att där byta buss ut till campus. Sen hem till emmisen för en timmes vila, för att sen vänta in Johanna så att vi kan dra till GBG, vilken härlig tripp vi ska ha flickorna å ja!

Det är ju inte varje dag man åker till sveriges framsida.. :D

Ni vet att ni älskar mig


Som sagt, lite bilder

ihopljuget 2007-05-05
image4
Söta lilla Johanna och Roxy

image5

Snyggast i stan
Emma & kheder!
image6

Vad Gör Han, Göran?

image7
Tror du vi hade dåligt med väskor elelr, jag å Johanna när vi skulle lämna Åre för denna säsongen?
16 st för att vara exakt..

Ni vet att ni älskar mig


Livet!

ihopljuget 2007-05-05

Nu känns det dags för ännu en update...

Gårdagen slappade man bara, men det va skönt det med.

Idag drog man in till stan, lämnade tillbaka skorna som ju hade pajat. Sen vidare till systemet för att inhandla proviant för kvällen. köpte fyra cider och sex öl, och killen i kassan tog inte leg! Woho!
Sen ut till Campus för att slappa en stund för att sen bege oss vidare till Willys för ännu mera inköp inför kvällen. På vägen smet man in på Astrakan och fsnackade lite med Kristin och köpte oss en kaffe. Gott!

Sen hem till Emma och Kheder igen för att bara glida, glassa, hägna gäng, Chilla, you name it.
Johanna kom vid sex, och då var det dags för grillning.
Fy fan va gott det bidde sen då.

Sen efter några misslyackade öl, sanna lyckades fimpa i två av sina.. haha, så fick Johanna snilleblixten att vi ska dra till Gbg imorgon. Så imööra sticker vi! Faan va ja älskar impulsgrejer!

Så sjuka mina brudar är, och vilka tuttar sen då! haha..

Plus att jag har upptäckt att lilla Roxy, Emmas valp, är världens jävla killmagnet.. Ojoj, Hundtricket eller vad!? Underbart!

Har inte gett så mkt detaljer från min galna tågresa häromdan, och tänker inte göra det heller. Ville bara säga att fy fan va galen den bidde. SKa lägga upp lite bilder tänkte jag! Moahahahaha


Ne, dags att sova, ska packa imon och ladda inför bilresan! Vilken härlig roadtrip vi ska ha brudar!


Ni vet att ni älskar mig


Why God, Why!?

ihopljuget 2007-05-04
Jahapp. Jag som trodde att allt var kört fick smaka lite på kakan häromdan och nu vill jag bara ha mer. Faan oxå. Att du alltid ska kunna få mig precis dit du vill. Jag är så lindad runt ditt lingfinger så det finns inte. Säger du till mig att hoppar så hoppar jag, utan minsta tvekan. Kanske jag dock stannar upp och frågar "hur högt?". ååh. Jag blir så less..

Saknar dig så sjukt mycket. Vilka roliga kvällar jag har haft ihop med dig va killen.. Helt galet. Du kan få mig dit du vill. I ditt sällskap skulle jag kunna göra allt för att få dig. men när jag inte träffar dig så är dte inte alls samma sak. Då skiter ja själv fan i dig. Eller ne, men inte på samma sätt.. Faan vill ju inte sakna dig, vill bara släppa dig, och allt.. lämna det och dig bakom mig. Glömma..

Kanske bygger jag upp en massa nu pga av brist på cigaretter, miljöombyte, för mycket sol, för stora förändringar i livet osv osv.. Hoppas det fanimej.

Orka dig!

Jaja, på tal om nått helt annat.
Saknar åre, längtar redan tillbaka, blir det till hösten? Skulle kunna tänka mig det jaa! dags att leta lägenhet då kanske jaaa.. :D

men fuck that shit nu. dags att komma underfund med hur jag ska ha råd att överleva sommaren. That aint gonna happen.. Fuck!

Ni vet att ni älskar mig


Tvkväll

ihopljuget 2007-05-04
Myskväll hemm amed mamma, talang 2007, grönsaksstavar och dippa.. :D mys på hög nivå!

Ni vet att ni älskar mig


Sommar!

ihopljuget 2007-05-04
Shit asså vad underbart väder de e ute.. :D
Här kommer man hem till Småland, från tre månader i vinterparadiset Åre, och vad ser man? jo gröna träd, gröna gräsmattor, blommor överallt, en klarblå himmel och folk i sommarkläder.. Kan det bli bättre?
Ligger och steker mig i solen idag, tänkte skaffa mig en fetinge bränna. än är det inte försent.. :P

Funderar på att byta blogg på tal om det. Tandfeen stämmer ju inte längre.. Har ju fått en ny tand nu ju... Wohooo

Ni vet att ni älskar mig


Sommar, Äntligen..

ihopljuget 2007-05-03
Herregud. Vilka dagar.
Vart ska man börja..?

Efter en redig karatefylla i söndags (men fy fan va kul) så var man lagom bakis och dan på jobbet. Upptäckte även när jag vaknade att jag hade åkt på en rejäl jävla förkylning. Inte kul. Sedan måndagskvällen, även kallad Valborg så käkade man god mat med Johanna, och sen slocknade man lagom till klockan tio.,. Hualigen

Tisdagen var det sista dan på jobbet. mycket att göra, och sjuk å dan som man va så gick de sååådär..
Sen hem å sova nån timma för at börja göra sig redo för SOMMARFESTEN! Johanna kom ner och fy faaan va ugly vi blev.. Får leta upp lite bilder senar.. Moahaha

Sen ner på torget för att glassa med Tjejerna, Dvs, åttiotals horan Helen, Baby Spice Nina och linda Di leva.. Haha..

men vlken kväll det bidde sen då. Gissa om alla var taggade eller. Karatefylla.

Orkar inte dra upp allt som hände, det var bara waaay to much.!

Sen onsdagen var en sååån bakisdag. Sov bort halva dan, sen ner till tåget för att åka hem till Smauland. jag, Johanna och våra 16 väskor.. Jistanes.

Vilken tågresa sen då.. Mohahaha.. Ska de va så ska de vara ordentligt.
Fan Johanna, nu är vi bukisar! Moahahaha

Ne, Men åre! Istället för att säga hej då, så tar vi de på Tyska.

AUF WIEDERSEHEN!

dvs, på återseende..

Ni vet att ni älskar mig