Gårdagen

ihopljuget 2007-05-16
Åh, jag blev så sur igår. Skulle ju blogga, skrev värsta bra och långa inlägget, sen funkade inte skiten. Kan vara min lilla pärla till laptop som börjar sjunga på sista versen. men iaf.

gårdagen började med en ordentlig frukost här hemma, för att senare gå vidare i en resa in till storstan, dvs Växjö.
Bussresan var störd, åkte ju med Johanna, kan de bli annat än stört då? :D
Väl inne i stan så lallade vi runt, fixade lite med mobilerna, fixade Johannas glassiga glajjor, och köpte mig ett par fina sandaletter. :D Sen satte vi oss vid växjösjön och bara njöt av det fina vädret. Där blev vi även vittnen för antingen en andvåldtäckt, eller ett misslyckat andmordförsök. En traumatisk upplevelse. men Patrik Polis har lovat att han ska ge mig numret till en psykolog som är specialist på andvåldtäckter.  Haha. kommer bilder när jag har fått igång min lilla pärla
Sen gjorde vi något vi skulel gjort för länge sen, vad de är säger jag inte, men ett förbannat bra avslut på säsongen iaf. En liten sten släppte från mitt hjärta. Men tvinga mig aldrig att göra om det!

Idag har man varit ypperligt duktig och putsat fönster här himma. hela nedervångingen minus tre fönster på utsidan. når ju inte upp till dom. Var är stegen?

Jaja, imorgon så ska man nog in till Campus, lägga sig på en gräsmatta och bara njuta av det fina vädret, och den vackra utsikten. Dvs halvnakna studenter. kan det bli bättre. :D

Sen blir det Varberg på freedag :D Mammsen kör mig, och så ska ja bo hos Röj, iaf för n¨n dag.
Ut till nya jobbet, å titta, och sen till nya hemmet och titta! Wohoo!

Ni vet att ni älskar mig


Gnäll

Säg vad du vill:

Och du är?
Slippa fylla i allt nästa gång?

Såndär mejladress:

Din blogg, tack:

Gnället i skrift:

Trackback