Hemma innan tolv

ihopljuget 2008-05-31
Jahapp. Tror fanimej att detta är första lördagen på cirka nio månader som jag är hemma från jobbet innan tolv tom. Annars brukar man trilla in runt halv tre tiden när man slutat.
Känns riktigt behagligt, och skönt att för en gångs skull in behöva jobba till två. Men vad gör jag? Jo, jag åker hem till Nickes tomma lägenhet och sitter nu här alldeles ensammen, och har inte en aning om vad jag ska hitta på.
Vad kan man göra vid den här tiden en lördags kväll?

Jaja, jobbet gick kanon idag, var riktigt nervös, men det löste sig till slut. Fick bra med beröm iaf.

Nicke kommer inte hem förrän imorgon bitti. Hur ska jag klara mig en hel natt utan honom? Saknar ihjäl mig efter att ha honom nära mig redan nu. Usch fy.. Åh, kom på värsta grejen jag ska fixa till oss i morgon. Picknick! Eller hur fan det nu stavas??

Dags för mig att dra mig. Ska nog diska lite innan jag nannar. Eller nej, det ska jag inte. :P

Ni vet att ni älskar mig


Ni vet att ni älskar mig


Tar tag i livet

ihopljuget 2008-05-30
Nu känns det som om allt börjar gå åt rätt håll igen. Ska senare idag skicka iväg två viktiga papper till olika personer. Något jag egentligen skulle gjort för några dagar sen. Men men. Bättre sent än aldrig.

Måste bara få i mig lite lunch innan jag sätter igång med sånt. Är hungrig som en varg, och som vanligt har jag ju inte ätit något än. Eller jo, en päronsplitt. Åh, jag bara älskar mina matvanor.

Sen så får man inte gnälla över att det är varmt, och det tänker jag inte göra heller. Tänker bara konstatera att det är för varmt för att kroppen ska orka med.. Men men.
Mycket att göra idag, så det är bara att byta om till bikini, och låtsas som om att det regnar.

Förvörigt. Grattis Anna och Nicke. Mycket slit, men jag hjälper er i den mån det går! Lycka till!

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


VSR

ihopljuget 2008-05-28
Nu ska jag väl egentligen inte yttra mig alldeles för mycket om detta ämne då jag inte är speciellt insatt. Men jag känner ändå att jag inte riktigt kan vara helt tyst.
Min pojkvän, är som de flesta redan kanske förstått, väldigt bilintresserad. Och
denna artikeln på SMP fångade hans uppmärksamhet väldigt mycket. Fanns knappt tid för en puss till mig ju!

Det tråkiga med artkeln är absolut inte artikeln i sig. Väldigt sanningsenlig (för en gångs skulll), och väldigt bra skriven. Men det tråkiga är alla kommentarer. VSR, Växjö Street racers, vill vad jag har förstått det köpa/få tillträde till Uråsa flygfält för att där ha sina Streetrace. Eller Dragrace som det då heter. Att ha anordnade Streetrace på gatan är olagligt, men att ha anordnade Dragrace på en bana är inte det.

Bilar i största allmänhet är ett otroligt stort intrese för många av dessa pojkar, och flickor också för den delen. Tråkigt bara att så himla många människor ska se ner på dom för att dom bara vill utöva sitt intresse på ett lagligt vis. Visst, en manifestation runt om i Växjö kanske inte är det smartaste, men vad ska man egentligen behöva göra för att få hjälp?

Detta är seriösa människor, som verkligen kämpar för att kunna göra sitt intresse lagligt. Varför ska vi hindra dom, när det går att utövas på ett lagligt vis?

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Kass man är.

ihopljuget 2008-05-27
Sjukt dålig på att uppdatera har man blivit. Jag ber tusen gånger om ursäkt.
Mycket i huvudet just nu bara.
Kan tyvärr inte hjälpas.

Jag mår förövrigt ganska bra. Halvt om halvt bytt jobb nu. Får se om jag mår bättre av det nya stället. Förhoppningsvis gör jag väl det. Ska även säga upp lägenheten nu. Kostar mig alldeles för  mycket pengar. Och dom pengarna jag betalar för den är lite väl extremt att bara slänga i sjön, då lägenheten aldrig används. Trist, men så är det.

Allting känns ganska hårt just nu. Sover alldeles för lite, och sover väldigt oroligt. Tänker och funderar alldeles för mycket.

Hade jag inte haft min underbara Nicke, mina härliga vänner och min mysiga familj som stöd så vet jag inte vart jag skulle tagit vägen. Egentligen borde jag väl vara lyckligast i världen, men jag kan inte nöja mig med det jag har. Vill väl alltid ha mera. Pengarna är ju dock ett stort bekymmer. Får inte jobba så mycket som jag behöver, och det känns som om att det inte är lönt att tjata längre. Får leva fattigt en månad till, eller kanske tom två, men det är väl smällar man får ta. Man kan ju inte få allt här i världen.

Nej, nu tänker jag inte sitta här och älta mer. Jag lever iaf, och det kan nog inte bli värre än vad det är nu. Peppar, peppar, ta i trä! Men det löser sig ska ni se.

Kanske ska försöka uppdatera lite oftare.. Ska bara finna ork, lust, tid och motivation. När jag har hittat det så ska jag börja uppdatera oftare än självaste Blondinbella ffs. :P

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Rörigt som bara dn..

ihopljuget 2008-05-14
Hela mitt liv är en stor röra just nu. Men det känns som om att det är på väg att bli ändring i det fallet. Usch. Har dåligt samvete för både det ena och det andra.. Inte alls kul..

Och min dator är cp, så jag pallar inte skriva mer nu. Sådetså.

Håll till godo mina vänner. Ni kommerfå veta vad allt handlar om, i slutändan.

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Mysigt

ihopljuget 2008-05-08
Vilka två mysiga dagar jag har haft med finaste!
I tisdags åkte vi ner till Malmö. Tog ett jäkla tag att ens lämna stan, för vi två kan verkligen inte planera. Haha. Men iaf, on the road så berättar min karl att han är kass på geografi, vilket jag ganska snart upptäcker. Vi kör helt enkelt fel. Eller nej, Nicke kör fel. Haha. Men karl som han är så vägrar han ju erkänna det, och tycker att det är riktigt jobbigt. Såå, den officiella historen är att vi fick punka. :D

Myigt litet kalas hos farmor, men som NIcke sa, åldersgruppen kanske inte var den roligaste, 60+, men hon fyllde ju faktiskt 80. Fick senare skjuts ner till kolonien, där vi strosa runt en stund. Sen gick på en lååång promenad i Kirseberg och på Segevång. Stannade till i Beijerspark, lekte otroligt mycket i lekparken. Ja, vi båda två har ganska mycket av barnasinnet kvar. Roligt var det iaf.
Sen hem till Farmor, sova, för att orka med morgondagen

Den började runt åtta, när far min kom och väckte oss. Fruksot, plocka undan lite, och sen dags för ännu en biltur. Ikea blev det. Jag köpte det jag skulle, Och Niklas köpte lite mer. :P Min älskade söt.
Sen upp till Helsingborg för att ta färjan över till Helsingör. Mys på gågatan, lunch på mysig restaurang, och lite spritinhandling.

Två helt underbara dagar, och med helt underbart sällskap. Blir, om möjligt, mer och mer  galen i den där karlen. Fi för fan. :D

Jobb ikväll som vanligt, däremot imorgon på förmiddagen ska Sanna iväg til hemlig destination, för ett topp hemligt möte. :P Haha. Berättar sen när det hela är över.

Jag älskar min Nicke, enormt mycket. Fan va underbar han är!

NU ska jag hoppa in i duschen så luggen inte pekar rakt upp längre, och sen ka jag ut å steka i solen. Vilket fint väder vi har, helt otroligt!

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Klockrent

ihopljuget 2008-05-04

Ni vet att ni älskar mig