Jag får äta precis vad jag vill

ihopljuget 2008-08-28
Campusfestivalen igår. Det innebär dom zebrarandiga gummistövlarna, lera upp till knäna, för mycket att dricka och trevligt sällskap.
Började kvällen hos Emma och Kheder, med mariokart på Wii, och gratis cider (drick för fan, det är gratis), för att sedan som alltid halvt om spåra ur.

Kvällen bästa kommentar måste ändå vara Emmas vän. Innan tränade hon sex gånger i veckan. Nu har hon gått ner till fyra gånger i veckan. Och nu får hon äta precis vad hon vill. Fantastiskt tycker jag. Absolut. Men ett fel. Jag tränar inte en enda gång i veckan. Lyfter knappt på röven. Och vet ni vad? Jag får också äta precis vad jag vill. Ha!
För faaan, man måste ju se till kroppens behov. Har man cravings efter choklad, ja, ge då kroppen choklad. Vill den ha en redig bläckfylla, ge den då sprit tills den spyr. Behöver kroppen ge sig ut på en ordentlig shoppingrunda, ja, ut och bränn pengar ffs. Herregud. Orka leva ett liv där du hela tiden har massa "regler" du måste följa. Får hit och får dit. För fan, jag vill ha lammkött. :P
Hahaha. Drygaste skämtet ever.

Men iaf.
Inne på området, där det förövrigt var typ dött, så fanns det en såndär moj. Ja ni vet. En såndär pinne som man hoppar upp på. Och när man väl sitter där uppe, så har man en hjälm på huvudet, och en "tops" i händerna. Så ska man slåss med den som sitter mittemot. Ja, ni fattar. Iaf. Jag och Emma blev sugna på att slåss. Dock hände det inte så jävla mycket, för topsen var snortung, få att så fort man försökta slå den andra så tappade man balansen. Så vår match innebar till största del bara en massa asgarv. Var länge sen jag skrattade så galet mycket åt ingenting. :D
Förövrigt så har jag riktigt ont i röven idag efter den där mojen. It hurts!!

Och som ett avslut på det hela så blev jag full, Nicke kom och hämtade mig, och vi gjorde det jag hade skrytit om hela kvällen att vi skulle göra. Moahahaha.

Till frukost åt jag en pizza och drack ett stort glas cola. Nu ska jag lägga mig i sängen med ett gigantiskt glas med juice, eller kanske en kopp the, och sen min tvåhundragrams chokladkaka som nicke köpte till mig igår.
För jag får äta precis vad jag vill.

Ni vet att ni älskar mig


Anorexia

ihopljuget 2008-08-20
Mycket snack om Anorexia i bloggvärlden nu..
Finns otroligt många bilder, och filmer som rör sig runt i omlopp  just nu.
Hua...
Ibland så kan man inte riktigt förstå hur folk tänker, hur kan man inte se sitt riktiga jag?
Men sen så tittar man på mig.
Niklas säger till mig att jag är den vackraste kvinnan i världen, jag är snygg, sexig, finast, allt som bara går. Då vill jag så gärna tro honom. Men sekunderna senare, när jag tittar mig i hallspegeln, så ser jag inte den vackra Sanna som han ser. Jag ser en Sanna med feta lår, hängmage, och valkar som sticker upp över jeanskanten.. Kan knappt tro på det han har sagt.
Nej, jag mår inte dåligt över att jag är lite överviktig, jag har inte allt för stora komplex för hur jag ser ut. Jag är faktiskt ganska nöjd med mig själv. Men alla har vi våra dåliga dagar, visst? Dom där dagarna när vi helst av allt inte stiger upp ur sängen på hela dagen, dom dagarna när vi bara vill gömma oss.
Sen har jag faktiskt dom där dagarna där jag känner mig snyggast i världen. Dom dagarna jag seriöst undrar varför jag inte redan sökt till Top model. Dom dagarna jag accepterar mig själv som den jag är, och älskar mig själv. Dom dagarna jag förstå varför Niklas tycker att jag är världens vackraste. Vem skulle inte det liksom?

Konstigt det där. Ena dagen är man miss universum, andra dagen är man inte värd ett piss.
Jag tycker inte att det är vackert att vara så pass smal så att benen skymtar under huden, sen tycker jag inte att det är vackert att vara för stor heller. Och det säger pga av att så länge kroppen inte är sund, så ser den inte sund ut. Ser den inte sund ut, så är den inte vacker. För mig är det så att en sjuk människa kan inte vara vacker i mina ögon. Inte när sjukdomen tar över kroppen, och förändrar den så pass.

Nej, nog med mitt skitsnack.
Idag är jag snyggast i världen. Nu ska jag gå å klä på mig, för att sen bege mig bort mot affären. Ska bli köttfärslimpa idag.

Ni vet att ni älskar mig


Inget hus här inte

ihopljuget 2008-08-19
Fick precis en fråga från Amelie, vilket jag helt och hållet antar är min lilla Amelie. Har jag fel?
Jaja, iaf, frågan hon ställde mig var ifall vi har köpt hus. Och nej, inte vi. Min alldeles bästaste lilla Anna och hennes Nicke har köpt ett hus.
Angående pannrummet så bor vi i en källarlägenhet och i vår lägenhet finns det ett hemligt utrymme, som används som pannrum. Detta pannrum ska förhoppningsvis göras om till ett extra rum när/om det installeras fjärrvärme i huset. Vilket innebär att vi får ett exta rum! Jippi!!
Just nu ser det ut som faan där inne, då vi använder det som ett förråd, och bara i princip slänger in alla våra överblivna prylar. Och om dom ska in och dona där så måste vi tömma ut allt där i. Och så därför rensar vi ut det nu.

Ja, iaf. Letar på för fulla muggar. Finns inga jävla jobb i den här stan. ja blir ärligt talat, GALEN!


Och just det. Min blogg ser förjävlig ut. Men just nu orkar jag inte pilla med det.

Ne, nu ska jag ringa några samtal. See yaaa

Ni vet att ni älskar mig


Ännu en vecka

ihopljuget 2008-08-17
Jahapp. Imorgon börjar ännu en vecka, och vad ska jag hitta på då?

Det blir ringa lite samtal imorgon, sen kanske till hovmantorp och tapetsera lite till.
Vilket jag förövrigt var riktigt grym på. :D

Onsdag ska jag vara barnvakt till lilla söta Lisa :D Ska allt bli trevligt.

sen vet jag inte..
Hmm. trist life man har.
Ska iofs möta upp Frida och ta en fika någon dag med.

Sen ska vi börja röja undan i pannrummet. ÄNTLIGEN!

ne, nu ska jag gå och pussa lite på min Nikefis. :D

Ni vet att ni älskar mig


Tackåtack

ihopljuget 2008-08-14

Tänk vad glad man kan bli för en liten struntsak egentligen. :P
Eftersom jag är så fruktansvärt nyfiken i en strut så har jag skaffat mig ett konto på bloggkoll. Och där kan jag ju se alla mina "favorit"bloggar.. Alla är dock inte favoriter, utan vissa läser manju bara för att man retar sig på personen i fråga.
Men det finns vissa som verkligen kommer med riktigt bra tips ocm alla möjliga olika grejer.
Tex Linda Blom (
http://lindaslya.blogg.se), som idag visade hur man gör en inbakad fläta. Helt sjukt. Jag har försökt så himla många gånger att göra en, men det blir aldrig bra. Och nu, efter att ha sett hennes klipp om hur man gör, fattar jag vad jag för för fel. :D

Tack så hemskt mycket Linda. :D

En annan blogg som hjälper mig massvis är http://designadinblogg.se . Gissa om jag har snott många tips från honom vad gäller bloggdesignen eller. Dock är den inte klar än, men tack för hjälpen!

Nu ska jag duscha, sen ska jag försöka fläta mitt hår. :D


Ni vet att ni älskar mig


Tisdag

ihopljuget 2008-08-12
Ännu en dag har börjat.
Hmm.
Letar för fullt. Har nu skickat iväg fyra mail. Ska ringa två samtal om en stund. Ska bara ta mig ork till detta.

Ska även städa här hemma idag. Måste verkligen dammsugas. Ser för taskigt ut. Usch.

Dålig på att uppdatera, men det händer ju alldeles för lite i mitt liv, för att jag ska ha något kul att skriva om.

Hade dock en trevlig helg. Såg Juno i söndags. Oh my God, precis en Sanna film. Me Likeee.

Lördagen spenderades i sängen till kvart över 1, mysigt värre. Sen middag hos svärföräldrarna. Sen tillbaka in till stan, och hem till Nickes kompisar för förkrök, innan vi begav oss ner mot stan, för att möta alla Karl-Oskarfestglada människor. Riktigt trevlig dag faktiskt.
Söndagen var också en lång sovmorgon, sen Lessebo för att hämta mat, sen till Hovet för att umgås med Anna och hennes Nicke innan de skulle på dop.

Förutom detta har jag inte gjort mkt.
Boooring.

Ne, dags att ta tag i livet.

Ni vet att ni älskar mig


Någon som tvekar..

ihopljuget 2008-08-08
.. över att jag har världens bästa pojkvän? Näe, tänkte väl det. :P

För om du hade fått dessa vackra ting som doftar gudomligt bara för att (eller för att idag har vi varit tillsammans i fem månader), så hade du väl oxå tyckt att han var världsbäst. Eller har jag fel?



Är dom inte för fina?

Nu är han iväg hos en kompis, och dricker massa öl. Trist för mig, men inte hela världen. Dock var jag lite nere innan idag, inte pga det, men ändå. Och vad gör han inte? Förutom att vara det största stödet någonsin så handlar han cigg, och choklad till mig, och drar sen iväg mig till gvg, hyr två filmer, och köper 1,5 l cola. He is the greatest!

Jag älskar  verkligen honom. Han är så underbar. Jag kan knappt finna ord för vilken underbar och bra människa han är. Verkligen världens finaste. Mitt hjärta


Älskar dig Niklas

Ni vet att ni älskar mig


Design

ihopljuget 2008-08-08
Har hållt på i två dar och klurat på designen här. men när mjag börjar bli klar, och faktiskt nöjd så fuckar allt till sig såklart. Så nu är den under uppbyggnad, dvs när jag nu orkar ta tag i det.

Nu måste jag få i mig något gott i magen. Innan jag döööör.

argh

Ni vet att ni älskar mig


Mannen, myten, legenden

ihopljuget 2008-08-07
Här har vi honom. Han som gör livet lite roligare att leva. Han som gör att det är lite lättare att stiga upp på morgonen. Han som ränner runt i mitt huvud 24/7. Oh my god, jag älskar honom!



Nicke, du ska ha jävligt klart för dig att du är mitt allt just nu.

Ni vet att ni älskar mig


Oh, Im such a Wannabee

ihopljuget 2008-08-06

Vad heter han: Niklas
Vad har han för favoritfärg?: Oj, jag vet inte, rött kanske?
Vad har han för ögonfärg?: Otroligt mysiga gröna ögon
Klädstil: Det jag säger till honom. :P
Har han färgat håret nån gång: ja, och det ska vi inte ens tala om, förskräckligt!
Längd: 170 cm, fast han envisas om att passet 173
Har han klippt sig någon gång: Japp, fast han rakar mest bort det :(
Har han piercat sig: Två i örat
Har han några tatueringar: Japp, en tatuering mellan skulderbladen som hans syetr har ritat
Dricker han: Ölmonster
Röker han: Ja, skall dock sluta.. typ...
Vad har han för mobil: Nokia 3560 kanske..
Vad vill han bli när han blir stor: Hemmafru? :P
Har han någon/några systrar: Ja, en storasyster
Har han någon/några bröder: Ja en lillebror.
Är han född i sverige?: Japp, född i Växjö
Vad är hans favoritmat?: Bra fråga. Allt?
Vilken mat hatar han?: Hmm, Paprika?
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Köpa mig en ny fin hanväska, och sig själv en tuffingbil..
Vad brukar han göra efter jobbet: Ta hand om mig :D
Har han bråkat med nån någon gång: Det skulle jag kunna tro ganska så säkert
Vad brukar han göra på helgerna: Umgås med vänner, mysa med mig, och bara njuta av livet
Vad har han för musiksmak: Hiphop, och hårdrock..
Brukar han svära mycket?: Förbannat mycket.
Vad för bil kör han?: En vit Volvo 850, och sen så Can-amen såklart
Hur/var träffades ni första gången?: På Espresso i februari när jag jobbade.
Vad är han rädd för?: mig? :S
Vad påminner dig om honom: Allt. Kan inte gå nånstans utan att jag tänker på honom
Vad var det första han sa till dig: Gissar på att det var : Hej
Vad var det första du sa till han: Hej hej, kanske. :P
Vad brukar ni oftast skicka sms om: Om hur mycket vi älskar varabdra
Är han beroende av något?: Mig, kaffe och cigg
Vad kallar du han: Niklas, älskling, Nickelas, tjockis
Vad kallar han dig: Älskling, gumman, snuttepluttgullepluttsnutt.
Tränar han: Haha, skulle Nicke träna?
Hur länge har ni vart tillsammans: 5 månader
Hårfärg: Brunt.
När fyller han år: 8 september
Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?: Oj, svårt. En platsblomma kanske?
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?: underbar, Galen, bäst
Gillar du han?: Gillar och gillar, jag älskar faktiskt honom

Ni vet att ni älskar mig


Uttråkad

ihopljuget 2008-08-06
Jahapp. Jag förstår inte hur vissa människor klarar a vatt bara sitta hemma hela dagarna. Tredje dagen i rad nu sen Niklas semester som jag är ensam hemma, och jag börjar redan få damp. Som tur är så har jag lite saker att dona med. Tvätta, städa, osv. Hur skulle jag annars stå ut?

Jag blir galen här hemma!!


Ni vet att ni älskar mig


Regn och usch

ihopljuget 2008-08-04
Fasen va dålig man är på att uppdatera då. Nästan så att man skäms..
Nicke min sötgris har haft semester i tre veckor, och eftersom jag ganska lägligt blev arbetslös, så har vi haft mysiga tre veckor. Inte gjort allt för mycket, men ändå kört runt skåne. :P Österlen är en av Sveriges vackraste platser.
Helt otroligt!

Nu är vi iaf Sambos, och det är på riktigt nu.
I onsdags lämnade jag ifrån mig nycklen till lägenheten. Och vår första natt som Sambos firade vi med att sova i ett tält på Barsebäcks camping. Haha.
Snodde ju svärföräldrarnas Cabbe, och gled bara runt i Skåne och myste, och hade det alldeles för bra.

Tillsammans med min underbara Niklas kan man inte ha det dåligt.
Stckars flickor som inte förstår vad ni har gått miste om. Han är min, och ingen kommer kunna ta honom ifrån mig. För han är min, min, och åter min, och jag kommer kämpa för att det alltid ska vara så.

Kan ibland känna att jag pressar honom, och kräver alldeles för mycket av honom. Försöker att skärpa mig, och inte vara den bitchen som är så lätt att bli. Däremot, efter tre korta minuter med Michelle så har jag nu insett att jag kanske inte beter mig så illa ändå. Åh, jag älksar min NIklas, massa mest i hela världen.

Ahh.Ta tag i livet Sanna. Mycket att göra.

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig