söndagsåkning och finmiddag

ihopljuget 2008-04-28
Igår var jag ute med karlen och cruisade lite i hans can-am. HIttar tyvärr ingen bild, så jag kan inte visa. men iaf, den hade ju inget tak, så ni kan ju gissa att det blåste en himla massa. Men den var rätt kul att köra iaf. :P Det roligaste var när jag skulle bromsa, och trodde att jag tryckte ner bromsen i botten. Det var bara det att det var inte bromsen jag tryckte ner, utan kopplingen. Haha. Åkte hem till Mammsen på en kopp kaffe, och lite mys.

Senare på kvällen var vi ju bjudna på middag. Piazza Teatro blev det, och därtill en massa öl, vin och drinkar! Styrfylla kan man ju kalla det när vi skulle cykla hem. Hade iaf en riktigt trevlig kväll med älsklingen, bruschan och lilla Frida. Fulla och glada blev vi allihopa. Men man vill ju vara glad. :D

Nu ska jag snart bege mig hemåt, för att städa undan i det lilla råtthålet. Ser verkligen för jävligt ut!

Senare ikväll så ska vi nog till Emma och Kheder och planera och dona inför en veckas semester i kroatien. Kanske. Får se hur budgeten ser ut, och hur mycket pengar vi kommer att kunna spendera. Men men.
Det löser sig!

Och Ella (om du nu fortfarande läser), titta, jag kan skriva om annat än Niklas. Haha

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


A-Kassan

ihopljuget 2008-04-25
Jahapp, nu har man bestämt sig för att gå med i a-kassan då.
Kanske lika bra inför framtida bruk. Man vet ju aldrig vad som kan hända.

Blir mer och mer i kär i min NIcke för varje dag som går. Helt fantastiskt.

Förövrigt ska vi två, och lilla Frida bli bjudna på middag på Piazza Teatro på söndag av Alberto a.k.a Bruschan.
Han förlorade ju ett vad för några veckor sen. Och blir då tvungen att bjuda ut oss. Gissa om jag skrattar honom rätt i ansiktet. Ha Ha HA!

Ska strax sätta igång och baka något gott till karlen, och hans jobb.
Kärleksmums tyckte han igår, så kärleksmums får det bli. Orkar dock inte sticka iväg och handla, så har han inte det som behövs hemma så blir det inget med det.
Kanske kan jag köpa lite kokos, men det är bara kanske..

Annars så kanstas mitt liv av jobb, jobb och åter jobb. Inte en lugn stund.

Ska även träffa Emma på söndag. Är det fint väder ska vi ut och motionera en runda runt sjön, med lilla Roxy i släptåg.

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Kärlek och komedi

ihopljuget 2008-04-22
Igår var skitskoj. Tack Annas Nicke för att vi fick följa med. Big Comedy var hur kul som helst. Fick en liten chock då jag inte riktigt trodde att Magnus Härenstam skulle vara bra som ståuppare, men fy fan va fel jag hade.
Betnér var underbar som vanligt. Men som vanligt var han väldigt grov i munnen, vilket gjorde att stämningen var ganska tryckt. Folk visste nog inte riktigt om det var okej att skratta. Som vanligt då vill säga.
Nya människor fick man se med. Lasse Nilsen, en standup komiker, plus en visuell komiker. Riktigt rolig kille det dära.

Och sen till Kärleken. Min Nicke är lika fin och underbar som alltid. Försöker få honom att prata lite mer, och våga fråga när det är något han undrar över. Men han jobbar på det sötnöten min. Jag frågar ju på som fan. Naw. Jag älskar mig Nicke. Nu kan jag ju inte låta bli att le. Ahh. Han är underbar! Och jag är fruktansvärt lycklig. Han gör mig lycklig. Så inottåhelvete.

Ne, nu ska jag ta tag i mitt liv. gå ut i solen, med en kopp kaffe och bara njuta av livet, och deb härliga våren. Underbart!

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Big Comedy

ihopljuget 2008-04-21
Jahapp mina vänner. Hastigt som lustigt blev man bjuden att gå på Big Comedy som är här ikväll, om ca i timma och 40 minuter. Gissa skoj.

image75

Ne, nu har jag inte tid mer för er. See ya!

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Kärlek

ihopljuget 2008-04-18
Har en ganska tråkig dag idag.
Sitter hemma hos Nicke, gör typ inget vettigt.
Sitter och slöläser lite bloggar för att fördriva tiden.
Men iaf. En bloggare hade frågat sina läsare vad det första dom tänker på är när dom hör ordet kärlek.?

Jag tänker iaf på min Nicke. Niklas är Kärlek för mig. För allt jag tidigare har tänkt på när jag hört ordet kärlek, allt det stämmer in på min Nicke. Ni vet, fjärilarna i magen, det eviga (och fåniga) leendet, ruset, längtan, allt. Nicke får mig att bli så lycklig, han får mig att må så bra. Jag kan inte själv fatta det, vad har jag gjort för att förtjäna denne karl? Jag älskar honom något så innerligt. Han är verkligen det bästaste! Och vet ni vad. Niklas är Kärlek. Utan tvekan!

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Paranoid?

ihopljuget 2008-04-17
Helvete Sanna Olsson. Skärpning!
Varför hakar jag upp mig på skit för. Helvete!!

Men ni ska ha jävligt klart för er att tar man bort min paranoida sida så är jag så fruktansvärt lycklig.

Han gör mig lycklig. Jag älskar dig Niklas!

Ni vet att ni älskar mig


NickePicke

ihopljuget 2008-04-14
En himlans massa tjat om denna karl. Ja, jag vet, jag tjatar. Men är det så lätt att låta bli när han är det bästa som finns?

Mys igår med Emma, halvt om halvt kidnappade henne till för henne hemlig destination, som dock visade sig vara hem till Nicke. Vi grillade lite, och fick till en riktigt god måltid. Thank you god, för den goda fetaosten. :D

Dopet i lördags gick riktigt bra. Var sjukt nervös, men alla var trevliga, och verkligen välkomnade mig till familjen. Så söta.  En riktigt härlig familj har jag hittat till. Synd bara att jag inte kunde vara med på festen efteråt. Vissa  har ju tyvärr ett arbete att sköta.

Jag älskar min Nicke. Jag gör verkligen det. I all jävla skit som sker i mitt liv så är det han som får mig att le igen. Det räcker med att bara få se honom så blir jag så varm i hela kroppen. Bara en liten tanke på honom får mig att fånle på det där fula sättet som bara nykära gör.

Jag älskar min Nicke nått så enormt mkt. Han är verkligen den underbaraste varelsen på denna jord. Och jag ljuger inte ens. Tack älskling för att du finns!

Förövrigt så försöker jag göra stora förändringar i mitt liv just nu. Hoppas bara att allt går som jag har tänkt mig. Håll tummarna för mig!

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Han gör mig glad

ihopljuget 2008-04-11
Min lilla Nicke gör mig glad. Han får mig att le i alla dess sjuka stunder. När jag tänker på honom pirrar det sådär underbart i min mage, och jag blir varm i hela kroppen. Jag är så glad att han finns, och framförallt att han är min. Jag är så kär i denna karl. Han betyder så otroligt mycket för mig. Tom så mycket att jag faktiskt älskar honom. Sådetså.
Allt går väldans fort fram, men det gör faktiskt inget. För han är verkligen det bästaste som finns. På riktigt! Allt känns så rätt, och så otroligt bra. Kan inte komma på något fel med honom. Han är så perfekt. Världens snällaste, omtänksammaste, finaste, sötaste.

Jag älskar dig Nicke!


Ni vet att ni älskar mig


Köttfärslimpa

ihopljuget 2008-04-07
Idag gjorde jag köttfärslimpa för första gången i hela mitt liv. Den blev okej. Jag tycker egentligen inte om köttfärslimpa. Men denna var inte helt fy skam. Hmm.

Jag är kär, jag är galen i honom. Han är min Kärlek, min älskling och framförallt min tönt. :D Världens finaste, mysigaste, gulligaste lilla karlslok. Jag är så skogstokig i honom.
Sådetså.

På lördag nalkas det dop. Fantastiskt. Träffa hela tjocka släkten. Om jag är nervös? Vad tror ni mina vänner?

TRO FAN ATT JAG ÄR NERVÖS!! Det pirrar i hela magen av blotta tanken på det. Jag har inte satt min fot i en kyrka sen studenten, och den stunden kommer jag knappt ihåg, pga all förtäring av skumpa innan, och alla tårar jag fällde. Herrejävlar. Men jaja, det var ingenting mot att träffa Nickes hela släktfan. Oh, jag är nervös i magen. Usch.

Men jag ska vara modig, och visa vart skåpet ska stå. Sådetså. För han är så söt.

Ohh, detta är ganska seriöst just nu. Träffa släkten och allt. Ooh. Fan oxå, vad har jag gett mig in i.? Skitnervös är ja nu. HELVETE!

Men fuck that. Här har ni oss. :D
image74

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Nu så

ihopljuget 2008-04-01
Nu har jag gjort något väldigt väldigt hemligt. Usch, känner mig riktigt busig. Halledusingen. Men men.

Tycker om min söt. Han är det bästaste. Förvörigt är jag sugen på att lura honom ikväll. Det är ju första april. Men hur ska jag lyckas med det? Vad ska jag hitta på? Fantasin är nere på noll!

Jaja, umgås med Emma nu kanske ja.

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig