ett sanningens ord

ihopljuget 2007-06-30
"Tänk att nåt som känns helt underbart ena stunden, plötsligt kan göra så himla ont. Man faller från de rosa fluffiga kärleksmolnen man svävade på, och det känns som att man kommer falla förevigt. Hjärtat i tusen bitar. Innerst inne vet man att en dag slutar man falla och att hjärtat troligen går att laga. Men tills den dagen kommer gör det ont, så förbannat ont. Love hurts. Men på sätt och vis kanske det är bra, det kanske måste göra lite ont ibland för att man ska känna hur underbart allt är när det inte gör det? "



Och nej gott folk, det är inte jag som skrivit det, och kommer faktiskt inte ihåg vem det var och orkar inte kolla upp det. Sådetså.

Ni vet att ni älskar mig


God Morgon världen

ihopljuget 2007-06-30
Är det jag som har sovit för mycket, eller skiner solen verkligen där ute?


På med Bikinin och ut å glassa i solen säger jag bara. Synd bara att man sover till två, då solen inte tar lika mycket. Men what the heck. Hoppas på sol imorgon med, för då ska Sanna vända tillbaka på dyngnet. Eller iaf försöka. :D

Moahaha

Jaha, om några timmar ska man ut till jobbet igen. Det är tjejkväll ikväll, dvs. Jag, Amelie och Linda ska jobba. :D Jag och Linda hoppas på att det ska komma lite läckra pojkar, så att man får något kul att titta på.  Men vi får la se, som dom säger här i Varberg.

Dags att äta frukost/lunch/mellanmål.. Fy fan vilka bra matvanor jag har, är så stolt över mig själv. (INTE)

Jaja, saknar min mamma på tal om nått helt annat. Fast jag är på lite dåligt humör, så de är rätt skönt att hon inte ringer och tjatar. :P

ni vet att ni älskar mig.

Ni vet att ni älskar mig


Micke och Calle..

ihopljuget 2007-06-30

..Leker idag. Men har dom frågat Sanna om hon vill vara med? Nej. Utfrysning? Mobbing? Könsdiskriminering? Ganska elakt ifaf. Och kom nu inte å skyll på att jag jobbade osv osv. Jag jobbar ju inte nu. Och dom kunde ju frågat i vilket fall. Jag vill oxå vara med dom stora coola grabbarna. Why God, Why?

Men nog talat om dom. Berättade för chefen idag att hans son söp mig så askalas att jag cyklade vilse på väg hem från honom. En timme tog det mig som sagt. Gissa om han skrattade eller.

Moahaha. Nu ska jag iaf lägga mig och gråta i min ensamhet för att jag inte får vara med å leka. Usch!

Ni vet att ni älskar mig


Ni vet att ni älskar mig


Emma 20 år idag

ihopljuget 2007-06-28
Grattis stumperumpan på 20 årsdagen!! Now its the systembolaget som gäller for you.

Firade din födelsedag igår ju, moahaha. Dock inte i ditt sällskap, utan mer folk från jobbet, typ. Grillning och alkoholdrickande. Det blev en jävla massa Minttu, varför dricker alla Varbergare Minttu? Cyklade vilse på vägen hem, en tur som vanligtvis ska ta typ 10 minuter tog mig en timma. Där vill jag även tillägga att det ösregnade ute, motoriken var urkass, och Sanna låg å krälade i gräset några gånger. Och till råga på det kom jag inte hem förräns vid sex tiden nu ikväll. Hualigen

Spenderade natten hos min kära vän Micke, även kallad Lillen. :D Kommer dock inte ihåg så mycket, vet bara att jag gjorde ett ärende på toaletten, och att jag däckade fruktansvärt fort.. huligen. Aldrig mera Minttu.

Idag har jag inte gjort ett enda jota. Fick Micke att åka å köpa Pizza till oss. Sluta vara så förbannat snäll! Men den var god, så det var värt tjatet. :D

Har äntligen fått spela lite efterlängtad Halo. Me like. Ooch jag klassade ut Micke totalt. Han är en sjukt dålig förlorare Btw.

I tisdags kom Anna och Nicke P hit. Då tog vi en tripp nästan direkt till Gekås, och shoppade lite. Hittade världens snyggaste väska, sjukt billig med, men jag har inte dom pengarna denna månaden. usch. Men jag skulle nog kunna gå över lik för den. :P
Senare på kvällen gick vi å käka Thaimat. Vårrullarna var underbara. Sen till paganini för en latte, där Josef gjorde en sån söt liten nalle. :D Träffade herr Nymfoman Jonas oxå. :D
Sen hem å kolla på film. Rejected tror jag den hette. Verkligen en film i Sannas smak. Shit vilken kass humor jag har.

Ne, nu ska ja väl snart iväg igen. På att igen som ja brukar säga. Fast ikväll blir det ingen alkohol what so ever. Det dröjer nog ett tag tills nästa gång. Sådetså.

men as always

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Norrland here I come

ihopljuget 2007-06-26
Har glömt att säga att das biljetter är bokade nu till min resa till Boden. :D Åker runt tolv den tolfte från landvetter. Argh, lite nervös, har aldrig flygit själv.

Det finns inte mycket jag längtar mer till än att åka dit just nu. Fy fan va jag längtar. Träffa mormor, som man inte sett på ett antal år, alla nio kusiner, och deras barn som man aldrig har träffat, och så klart alla mina goa morbröder. :D Bosse Nyp, Bengt och HP. :D

Har inte sett släkten på nästan elva år. Tänk vilken liten skit man var sist man såg dom.

Okej, normala människor ser fram emot att åka utomlands på sin semester. Men som det känns nu så vill jag nog inte åka någon annanstans, än just till den lilla norrländska byhålan Boden. Det är fanimej där ifrån jag härstammar, eller okej, mamma kommer därifrån. Men iaf.

Sen så kommer annisen imorgon, och Nicke P. :D Roligt roligt

Dags att sova nu, så att jag kanske pallar mig upp imorgon och städar undan det värsta. Vi får dock se. :P

Och btw, Micke, du är en sån loooser. :D

Gute nacht

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


mms

ihopljuget 2007-06-24
har fått tre "roliga" mms nu på sistone.

Den första av Määry, med kommentar

"Sugen på en Petter? haha"

Märy, jag vill alltid ha Petter..


Nästa kom från Pullan Johanna


"Gissa vart jag är? :)"

Ja, Johanna, hur i helvete ska ja kunna veta det, jag ser en rondell och lite skog..

Sist men inte minst en öl från Martin


"det e gott"

Ja Martin, småland is the shit!


Känns lite halvcoolt att få så här många mms på så kort tid, jag som aldrig brukar få mms. :D Jag måste vara den nya Paris Hilton, typ..

Ni vet att ni älskar mig


Martin e rolig

ihopljuget 2007-06-24
Fick ett sms nyss. Det gick så här:

Det var en gång en kille som hette Bo, och varje dag cyklade han över en bro. Varje gång så skrek han, "Hej jag heter Bo och jag cyklar över en bro!". En gång mötte han en kvinna på bron, dom blev kära och bestämde sig för att träffas senare på kvällen under bron där det var mörkt och ingen kunde se dem. När de träffades sa kvinnan, "jag har mens så du får köra in den där bak!". "Visst", sa Bo och körde in den. När de stod där och gökade så ropade Bo, "Hej jag heter Bo, och jag har sex under en bro!!". Då ropade kvinnan, "Hej jag heter Kjell och jag är utklädd ikväll!".

Moahahaha
liiite roligt

Ni vet att ni älskar mig


Ont i magen

ihopljuget 2007-06-24
det kallas tvivel det där som stör, det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör..


Men nu är det dock inte tvivel, längre...

Jahapp.

Men ta tjuren vid hornen, och frågar man inget får man inget veta..

Ni vet att ni älskar mig


Surrender

ihopljuget 2007-06-24
Jag ger upp.

Inga men, nu får det vara nog.

Du är så jävla störd Sanna

Ni vet att ni älskar mig


Bröderna Lejonhjärta

ihopljuget 2007-06-24

är två påhittade fjantiga bröder i tighta trikåer.
Varför litar jag på dom?

"Ibland måste man göra saker man inte vågar, annars är man ingen människa, utan bara en liten lort"


Vilket jävla skitsnack.

Kan någon skjuta mig långsamt med ett hagelgevär mitt mellan ögonen?


Ni vet att ni älskar mig


hon är en sån som man skulle vänta länge på om man fick chans

ihopljuget 2007-06-23
Har tröttnat på att vara vanliga gamla Sanna. Tröttnat på livet som singel, som alkoholist och tröttnat på att ligga runt. Usch fy faaaan.

Nu får det vara nog.

Så fort jag lär känna nytt folk, eller ska vi säga nya vänner, så kommer samma gamla vanliga fråga upp, förr eller senare. "Sanna, varför har inte du någon pojkvän?"

Ja, sanna, varför har du ingen pojkvän?
Så ful är ja väl ändå inte...?
Standard svaret på den frågan brukar dock vara att tvåsamheten gör en tjock, jag har inte tid med pojkvän osv osv. Men det är ju bara skitsnack. Jag är helt enkelt rädd för att binda mig.

Ne, men ärligt. Nu räcker det. Trött på jakten efter den perfekte, trött på att bygga upp grejer, trött på att hoppas.

Snart tar jag förste bäste.
Ne, det tänker jag inte göra, men ändå..

Jag vill att någon ska kunna presentera mig för sina vänner och säga att jag är den underbaraste människan på denna jord. Säga att dom tycker om mig, och verkligen tycker om mig, och bara mig. Jag vill ha någon som längtar efter mig, och som saknar mig när ja inte är i närheten. Min, Min, och bara min..

Fuck this shit. dags att nanna

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Johnny Depp

ihopljuget 2007-06-23
jaa, jag vet att jag precis skrev ett inlägg om honom. Men nu är det så, att jag nog tom skulle kunna offra ett ben för en natt med honom. Oh my god vilken liten läckerbit. Och han passar som allt. Vilken heting.

Det bästa med Johnny Depp, är som sagt hans good looks, men även en annan rolig detalj.
För ja, exakt ett år sen dejtade jag faktiskt en kille, som jag senare fått höra är väldigt lik just Johnny Depp. Speciellt i Piratesfilmerna.

Läckert!

Ni vet att ni älskar mig


Johnny Depp

ihopljuget 2007-06-23
Jag hade lätt kunnat hugga av min högra fot för en natt med världen sexigaste karl.

Dvs Johnny Depp.
Han måste vara den hetaste mannen som någonsin existerat på denna jord. Vilken underbart vacker människa. Det är vad han är. Vacker.

Smaka på ordet, vacker. Vilket ljuvligt ord. Vacker måste nog vara den finaste kommentaren man kan få som människa. Snygg, söt, charmig. WTF. Kom igen. Det nya ordet är Vacker.

Hur många människor finns det egentligen i denna värld som ni skulle beskriva som vackra? Jag kan komma på en, sådär på rak arm.

Tyvärr

Ne, dags att fortsätta sukta efter Johnny Depp. Mannen i mitt liv

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


en liten historia..

ihopljuget 2007-06-23
eller nått.

Hemma, ligger i sängen och slappar. Midsommar är över för min del. Jobbat över 30 timmar nu, så nu e ja fruktansvärt trött.

Däremot har man lyckats smöra in sig hos Pelle och Martin, så nu kommer man väl bli bjuden på fest här framöver. Dom har ju mitt nummer. Kommer nog vara yngst, minst men även grymmast. Men då är det ju som det brukar. Plus att man kommer före i kön på Beer n bar här i stan. Sen om jag vill dit är ju en annan femma. Jag glider före iaf. :D Number one, och number two. Söta grabbar det. :D Me like

Men på tal om ingenting. Det är mitt jobb att spela svårflörtad, dumma unge.


Skitsamma. Dags att kolla på film, och slappa. See ya

Ni vet att ni älskar mig.

Ni vet att ni älskar mig


You're closer to heaven than I ever be

ihopljuget 2007-06-22
Don't ask, men jag hörde en låt med den textraden nyss.

Hemkommen från jobbet för ett tag sen, borde sova nu, börjar vid elva imorgon igen. Och jobbar väl till ett-två då med. Sen börjar man elva på lördag igen, och kör lunch. Roligt roligt.

Men varför tycker jag alltid att det är en sån himla bra idé att jobba på midsommar? Hur dum får man lov till att bli. Inse vilka roliga fester det är då egentligen. Fast dom är väl inte alltid mycket roligare än vanliga? Eller? Plus att jag tjänar  ju inte mer under storhelger än vanliga helger. Jävla skit.

Men iaf. Lördag kväll. Vad händer? Nån som vill hitta på nått? Dom har sjukt god buffé på jobbet om nån är sugen på att följa med.. :P

OCh, just det. Höll på att glömma. Fick ju se Hata Göteborg iaf. Snälla Micke bjöd hem mig, så vi tittade på den där. Sen kollade vi även på Deja Vu. Tog ett tag innan jag fattade (blond), men den va väl helt okej. Hata Göteborg däremot. Vilken film. Men sen har jag ju en förkärlek för svenska fjortisfilmer.

Dags att sova nu iaf, så ja orkar upp, vilket jag ändå inte kommer att göra. Men God, I love my Job..

Som alltid
Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


just nu

ihopljuget 2007-06-21
så hatar jag världen med omnejd. Men mest av allt så hatar jag min dvd.
Nu var man så duktig och faktiskt ägnade sin kväll åt något. Jag tog min pärla och körde med racerfart ner till Micke för, snäll som han är, så laddade han hem "Hata Göteborg" till mig. och inte no0g med det, han brände den till mig oxå. :D

Så efter ett avsnitt av Scrubs, lite skitsnack, och även lite allsång så tog jag mitt pick och pack, och fyra filmer, och cyklade hem igen. När jag väl är hemma och ska titta på åtminstone en av dessa fyra filmer, vad händer då? Jo, det ska jag säga er. DVD-helvetet vägrar ta det jävla formatskiten eller va fan de nu va för fel. Inser ni att min kväll, min framtid, mitt liv är förstört. Alla mina drömmar är krossade, jag har inget att leva för längre.

Så filmjäveln borde byta namn från "Hata Göteborg" till "Hata (Sannasjävladvdhelvetesomvägrarspelafilmenochsomskadöochkastastill) Göteborg"

Tack å Tack

Ni vet att ni älskar mig


Choklad

ihopljuget 2007-06-20
Detta är definitivt en av Guds gåvor till folket. Jag älskar det. Och nu vill jag har minst tvåhundra gram. Svulla i mig som om jag aldrig sett mat förut. Okej det är godis, men wtf.
Och inbte vilken choklad som helst. Ska de va så ska de faktiskt vara Marabou mjölkchoklad. Så gott så gott. Det bara smälter i munnen, och man (jag) kan äta ihjäl sig (mig).

GE MIG GE MIG GE MIG!

Ni vet att ni älskar mig


Ett gäng till

ihopljuget 2007-06-20

oftast på tallriken: Farligkorv
bästa klubben: nattklubb? Sivans, Dippan, Bygget
då vet jag att jag är kär: När käften går i ett om personen, och jag kan har mer damp än vanligt.
detta gör jag när jag är ledsen: Tröstäter guds gåva choklad, och ringer Anna.
hit går jag helst: Nån annanstans
bästa presenten jag fått: det första jag tänkte på var min chokladkalender som jag fick i ettan på gymnasiet
älskar att ge bort: saker från hjärtat, varma ord och kärlek
efterrätt: glass i stora lass
dagens lögn: Hela Roy är en stor lögn..
ditt rum är:litet, rörigt, men förbannat mysigt
din hobby: va e de?
vad är det för veckodag? onsdag/lilllördag
vem fick du mail av senast: Johanna
vem fick du sms av senast: Johanna
vem ringde dig senast: Kheder
sover du naken: alltid
när du blir gammal, bor du i stan eller på landet: beror på hur gammal
hur många dagar i veckan går du på fest: alla, helst.. som det ser ut nu, typ ingen..
om du jobbade i en tobaksaffär, skulle du sno mobila påfyllningskort om du fick chansen: öh, har abonnemang
hade du kunnat tänka dig att bli polis: lätt, tnkt dig hur snygga poilsstudenter det finns
vem får dig att må dåligt: P, M, E, S, haha, de bidde nästan pms..
klagar du ofta över folk som skriver grammatiska stavfel: Ne, men kan störa mig
blandar du svenska med engelska när du skriver: Jajemen
vad tycker du om fredrik reinfeldt: orka bry mig
är du den som avslutar telefonsamtal: ibland..
vem lagar din mat? Jag själv off course, ingen rör mitt kök..
varför är du inte vegan? Varför skulle jag?
vad har du för frisyr? knullrufset
hur många timmar sov du inatt? elva
vad åt du till frukost? en macka med kalkon och gurka
hur många cigg har du rökt idag? fem kanske
vad jobbar du med? Servitrasa
vem hånglade du senast med? Bitterfittan
vem saknar du? AnnaPanna
är du pinsam på fyllan? på fyllabn? Jag skulle mer säga Always
vilken färg har du på dina underkläder just nu? vitt och grå
vad gjorde du sönder senast? mina glassiga glajjor
har du blivit hotad på telefon? öh, ja
vad är det sämsta med p-piller? att dom tar slut efter tre månader..
vad har du dåligt samvete för? Just nu inte mkt
vem kramade du senast? Röj
vad är du beroende av? Dig, bekräftelse/sex, luft, nikotin osv osv
är du sexuellt frustrerad? Women got some fucking needs
har du duschat idag? Yes
vad luktar det just nu? det luktar som vanligt..



Idag: Sova, äta, cykeltur, sen sova om nån timme
Igår: Snorbakis
I förrgår: Öl, sena nätter och ciggaretter
Imorgon: Jobba Jobba Jobba, + löning
I övermorgon: För vanliga dödliga = midsommar, för mig = jobb


Klädsel just nu: vita kläder, linne och linnekjol
Bästa egenskap: Charmen
Sämsta egenskap: Högljudd
Barn: inga.. än...
Djur: Spindlarna
Stamgäster på din blogg: Har jag ens några besökare?. 

Byxor eller kjol: byssor
Tv eller film: film
Bok eller tidning: Tidning
Bar eller nattklubb: Bar/nattklubb, beror på vem man är med
Arbete eller skola: Work Work Work


Kramas eller pussas:
Kram
Förhållande eller singel: Kk?
Hetro, bi eller homo: Hetero
Storstad eller småstad: Både och, mellanstor stad?
Stökigt eller städat: vill ha det städat, men har det stökigt
Fjantig eller tuff: Tuff!





FÖRSTA
Riktiga
jobb: Våffelstugan!
Egenköpta CD: Carola
Piercing/tatuering: Första hålet i öronen med nål och äpple i källaren hos Mia
Riktiga kärlek: Marcus, utan tvekan
Fiende: Vet faktiskt inte.

SENASTE
Biltur: Lördags hem från stan
Kyss: Hbg
Låne-bok: Hahaha
Film sedd: Min kusin Vinnie igår. Den sög
Dryck förtärd: Coooola
Mat äten: Hamburger
Telefonsamtal: Lille Kheder
Skiva spelad: det var nog Lasse, med Kom kanske
Irritation: Idioter

JAG

Vill: mycket
Har: lite
Önskar: mer
Hatar: idioter, norrmän och e
Är rädd för: spindlar
Hör: det jag vill höra.
Undrar: sa flundran
Ångrar: Inget
Älskar: Vännerna, Mamma
Sjunger: i min ensamhet
Gråter: Sällan

JA ELLER NEJ
Jag har en dagbok: Ja
Jag gillar att laga mat: Alltid, I love it
Jag har en hemlighet jag inte delat med någon: Japp

FAVORIT
Nummer: 6
Färg: Är frälst i vitt och svart
Dag: Alla dagar
Månad: Svårt val
Drycker: Cola

FÖREDRAR
Gos eller hångel: Gos
Te eller kaffe: Kaffe
Mörkt eller ljust öl: ljustt.
Rött eller vitt vin: vitt please

INOM DET SENASTE DYGNET HAR JAG
Gråtit? nope
Hjälpt någon? ja lite kanske
Köpt något? Cola
Gått på bio? nej nej, inte sen i vintras
Sagt 'jag älskar dig'? Nej
Saknat ett ex? Japp
Skrivit i en dagbok? inte dagbok, endast bloggen
Haft ett seriöst samtal? lite..
Saknat någon? Japp
Kramat någon? nej



1. Kan du fixa en punktering och byta torkarblad själv?
Ärligt talat så kan jag inte det

2. Hur äter du ett äpple?
tuggar?

3. Är du rädd för små svarta kryp med många ben?
Hatar spindlar fy faaaan

4. Big Brother eller Sportnytt?
Bb, off course

5. Rent spontant, om du får välja en present till dig själv, vad skulle det bli då?
Körkortet betalt kanske
 6. Är du mörkrädd?
Ja, liiite

7. Resmål som fascinerar?
Ryssland

8. Ditt senaste telefonsamtal?
Kheder om livets bittra ting

9. Om du får välja en artist som kommer och spelar för dig på din födelsedag, vem blir det?
Winnerbäck såklart

10. Förrätt eller efterrätt?
Både och?

11. Bästa stunden på dagen?
Morgon som kväll, allt i rätt sällskap

12. Tre saker du alltid har med dig?
Mobilen, nycklarna, samvetet?

13. E-post eller snigelpost?
Mysigare med snigelpost

14. Den senaste komplimangen du fick?
Hmm, att jag var vacker

15. Senaste gången någon skällde på dig?
Länge sen sist nu




1. Var hittade du den här listan?
My partner in crime
2. Var är dina föräldrar födda?
mamma i Boden, Pappa i Malmö
3. Vad är det senaste du installerade på datorn?
nån uppdatering av något slag
4. Vilken är din favoritrestaurang?
Sibylla? :p
5. När badade du i en pool senast?
Länge länge sen

6. Har du varit med i någon skolpjäs?
Haha, jo, pistvakterna eller va de nu heter
7. Hur många barn vill du ha?
2..
8. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
hmm, Synth?
10. Vad har du för TV-kanaler?
ettan tvåan fyran och sexan.

11. Har du åkt moped någon gång?
Jajemen
12. Har du busringt någon gång?
När jag var yngre typ hela tiden
13. Har du fått felparkeringsböter?
öh, har inte ens kökort
14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Vill verkligen båda sakerna
15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Måste vara Barcelona

16. Har du en egen trädgård?
inte en egen
17. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Simpsons
18. Kan du alla orden i nationalsången?
Nästan, iaf första versen
19. Badkar eller duschkabin?
Hatar att duscha i badkar, men väljer det ändå
20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Water world

21. Favoritpizza?
min egen
22. Chips eller popcorn?
Sourcream a nd onion chips, estrella
23. Vilken färg på läppstift använder du?
Har inget läppstift
24. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Säker misnt noll gånger
25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
inte vad jag vet

26. Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsinjuice
27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Magnus, jag åt Ceasar sallad och han åt bakad potatis
28. Favoritchoklad?
Marabou mjölkchoklad. Guds gåva till folket
29. När röstade du senast?
Öh, senaste valet
30. När åt du en hemodlad tomat sist?
oh, ett år sen kanske

31. Har du vunnit en prispokal någon gång?
nope
32. Är du bra på matlagning?
Är ju typ utbildad kock, så borde ju vara det
33. Klarar du att tanka själv?
haha
34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
Nej
35. Pepsi eller Coca Cola?
COCA COLA ffs

36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
ne, men under andra tillfällen.: :P
37. Vad var det senaste du handlade?
Cola
38. Har du kräkts offentligt?
Yes
39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Både och?
40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Eller skaj ag gå föbi en gång till? Moahaha, ja det gör jag

41. Har du ringt något betalnummer?
Japp, Bingolotto :D
42. Kan man vara vän med sitt ex?
Borde gå
43. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Måste varit Farmors syster
44. Hade du mycket hår som liten bebis?
Det kommer väl jag inte ihåg. :P

45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
"Välkommern til tre svar bla bla bla.. typ
46. Vad har du i din väska?
Vet inte. För mycket
47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Du skulle bara veta
48. Vad är du tacksam för idag?
Livet




A is for age: 20
B is for booze of choice: Allt som är gottigt. svårt att välja
C is for career: Servitrasa
D is for your dad's name: Jan
E is for essential items to bring to a party: Gott humör och kläder efter väder
F is for favourite song at the moment: take a look at my girlfriend, och Hon har ett sätt
G is for favourite game: Livets jävla spel
H is for home town: Lessebo
I is for instruments you play: Näsflöjt
J is for jam or jelly you like: Jordgubb
K is for kids: om några år
L is for living arrangements: Hyr ett rum för tillfället. Åre i vinter, hoppas på en trea
M is for mother's name: Britt
O is for overnight hospital stays: Inga
P is for phobias: Spindlar, snuskgubbar
Q is for quotes you like: Tänk efter före
R is for relationship that lasted the longest: typ ett och ett halvt år
S is for sartorial style: ursäkta?
T is for time you wake up: vanligtvis runt tvp
U is for underwear: Så sällan som möjligt
V is for vegetables you love: Tomater, rödlök, avokado..
W is for weekend plans: Jobba jobba jobba
X is for x-rays you've had: få, mycket få
Y is for yummy food you make: All min mat
Z is for zodiac sign: Fesk
Å är åt dem du vill skicka listan vidare till: orka
Ä är för älsklingstrend: stora glajjor
Ö är för en önskan just nu: dig?




Det får räcka för idag. Dags för paus. :D

Ni vet att ni älskar mig


Now I Begin

ihopljuget 2007-06-20
1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.

1. Hur mår du i dag?
All my loving
2. Kommer du komma långt i livet?
 For my lover
3. Hur ser dina vänner dig?
I´ve had the time of my life
4. Kommer du gifta dig?
 These dreams (Tack för den du)
5. Vad är ditt livs themesong?
Another day in paradise
6. Vad är ditt livs historia?
two weeks (Ursäkta?)
7. Hur är skolan för dig?
 Dödens ort (haha)
8. Hur kan du komma framåt i livet?
Give it to me (Ja, ge livet till mig)
9. Hur kommer i morgon vara?
If you tolerate this
10. Vad är det bästa med dina vänner?
Let's start the dance
11. Vad finns i lager för nästa vecka?
 A little less conversation  (klockrent)
12. Vilken sång beskriver dig bäst?
 Let your body decide
13. Hur är det med ditt liv?
Signed sealed delivered, im yours (jahapp)
14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
 mitt decennium
15. Hur ser världen på dig?
18:e Balladen
16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
 Solen i ögonen (kan man leva lyckligt med solen i ögonen?)
17. Vad tycker dina vänner om dig?
 Aint to prud to bow
18. Har du en djup och mörk hemlighet?
 A different kind of love (Jag skulle mer kallat det fetisch :P)
19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
 Don't turn around
20. Hur kan du göra dig själv glad?
Score (eller kanske scoooring)
21. Kommer du någonsin ha barn?
 Can't stop this thing we started (
22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Memories
23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Because I can
24. Några tips till dig?
Keep on dancin'
25. Hur kommer du att bli igenkänd?
Turn me on
26. Vad är din danssång?
Straigh from the heaven


Ja, detta var väl ganska roligt. eller inte. Fick bara in några roliga titlar.. :S

Ni vet att ni älskar mig


litet rövhål

ihopljuget 2007-06-20
.. är vad min dator är.

Nu när jag loggade in upptäckte jag att jag hade fått en kommentar!
Ser ni, JAG har fått en kommentar, wohoooo!
Men när jag tänkte vara så duktig och artig och svara på den kommentaren (Varsågod Sussie, ta vad vilka listor whatever du vill, så länge jag får sno några från dig), så funkade det inte. Blir jag eller blir jag

Hursomhelst så kommer jag ägna den närmsta tiden, timmar/minuter/whatever till att svara på fullständigt meningslösa listor, och lägga upp dom på bloggen..

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


liiite roligt

ihopljuget 2007-06-20
1. YOUR REAL NAME:
Sanna

2. YOUR GANGSTA NAME: (first 3 letters of real name plus izzle.)
Sanizzle

3. YOUR DETECTIVE NAME: (fav color and fav animal
White Cat

4. YOUR SOAP OPERA NAME: (middle name, and current street name)
Margareta Hjortron

5. YOUR STAR WARS NAME:
(the first 3 letters of your last name,
first 2 letters of your first name,
first 3 letters of mom's maiden name)
Olssalar

6. YOUR SUPERHERO NAME: (2nd favorite color, favorite drink).
Pink Cola

7. YOUR IRAQI NAME: (2nd letter of your first name,
3rd letter of your last name,
any letter of your middle name,
2nd letter of your moms maiden name,
3rd letter of you dads middle name,
1st letter of a brothers first name,
last letter of your moms middle name)
Smancn

8. YOUR WITNESS PROTECTION NAME: (mothers middle name)
Margareta

9. YOUR GOTH NAME: (black, and the name of one your pets)
Black Bamse


Detta var ju liiite roligt. Fick ganska fjantiga svar dock.. Hmm.. Är nog inte så cool som jag hade velat..

Ni vet att ni älskar mig


Alfapet

ihopljuget 2007-06-20
Jag har kommit fram till att Alfapet, Jonas favoritspel, inte är min grej. Jag suger helt enkelt. Inte ett dugg bra

Dags att sova snart.

Meeeen,
Innan jag ska sova så tänkte jag bara lätt mitt hjärta lite.

Jag HATAR lekar. Sluta spela ett jävla spel. Säg vad du vill och tycker och tänker. Och sluta vända allt till din fördel. Jag gillar inte det va. Usch nej. Om jag ändå hade varit modigare. Lika modig som bröderna Lejonhjärta, ni vet Skorpan och Jonatan. : )

God natt på er

Och endast för att de va så länge sen

Ni vet att ni älskar mig.

Ni vet att ni älskar mig


My song?

ihopljuget 2007-06-19
Hon har ett sätt
att säja "mhmm"
jag inte trodde fanns.

Och hennes kläder
följer inga enkla
lagar om obalans.

Hon har små band
runt sina handleder
och andra i sitt hår.

Hon är en sån som man skulle
vänta länge på
om man fick chans.

Om hon var min
om det var jag,
skulle jag ge,
ge mina dar.

Men hon är inte,
det är klart,
nånting man har.

Hon har ett sätt
att flytta höfterna
försiktigt när hon går.

Hon har ett sätt att le
som bara jag,
som bara jag förstår.

Hon har ett sätt att gå förbi ibland
som om man inte fanns.

Det är en man som kommer hit
och hälsar på ibland
och hon är hans.

Om hon var min
om det var jag,
skulle jag ge,
ge mina dar.

Men hon är inte,
det är klart,
nånting man har.

Och fråga efter hennes namn
tror jag inte att jag ska.

Jag är lite rädd
att hon ska heta nått
som inte låter bra.

Jag skulle gärna gå och hålla
och ha sönder hennes hand.

Jag skulle ännu hellre
göra nått, ja göra någonting jag kan.

Om hon var min
om det var jag,
skulle jag ge,
ge mina dar.

Men hon är inte,
det är klart,
nånting man har.

Om hon var min
om det var jag,
skulle jag ge,
ge mina dar.

Men hon är inte,
det är klart,
nånting man har.

Inte nått man har,
Inte nått man har,
Inte nått man har,
Inte nått man har...

Ni vet att ni älskar mig


Sena nätter, öl och cigaretter

ihopljuget 2007-06-19
Haha, var bara tvungen att göra en ripoff på rubriken.

men iaf. Kvällen igår var mycket trevlig.
Följde med min nyfunna vän Micke till hans vän Calle. Där blev det en salig blandning av alkohol, närmare bestämt, 
Caipirinhaöllennartabsolutpearlakritsshotöl.

Många roliga klipp på Youtube såg vi på. Många sköna sommardängor sjöng vi till. Och alla mina cigg tog slut.. Moahaha

Kvällen slutade iaf på morgonen vid åtta då man somnade in till Looptropps sköna stämmor. :D

Kontentan av det hela är att vi kvinnor är besynnerligt släkte. Och killar, det finns inget ni någonsin kan göra för att förstå er på oss. Möjligtvis ett könsbyte då, eller byta sexualitet.

Vi kvinnor är placerade på jorden för att högsta möjliga mån förstöra för männen, vad gäller deras tv-spel, öldrickande, fotbollskvällar, krigsfilmer, biltidningar och allt annat som på något sätt kan vara viktigt för männen. Vi är skapade för att förstöra och helt enkelt göra era liv till ett helvete. Men innan vi gör livet surt för er så roar vi er till den grad att ni inte kan låta bli oss överhuvudtaget. Sen drar vi ner er i skiten. Moahahahahaha

Ni vet att ni älskar mig


Horoskop

ihopljuget 2007-06-18
Fiskar beskrivs ibland som svårflirtade, att de ogärna släpper till. Detta är verkligen inte sant. Rätt vad det är vaknar jaktinstinkten till liv och den lilla mörten blir en stor gädda som hugger vilt efter dig.
Fisken är känslig, intuitiv och passionerad och är en fantastisk älskare, som bara kan jämföras med skorpionen.
Fisken kommer att göra sitt bästa för att egga dig intill vansinnets gräns, han kommer att slösa sina mest sensuella tillmälen för att få dig att bli fuktig. Kanske ger han dig fotmassage (fötter är hans mest erogena zon) och risken finns för att du verkligen blir fast.
Fiskens omvårdande drag gör att han/hon alltid är mån om sin partners bästa och därför lämnar fisken aldrig någon otillfredsställd.
Sexuellt kan fisken njuta av en
enkel utomhus-snabbis, men också ägna sig åt långsamt tantriskt sex, vilket kan ge dig en oförglömlig erotiksommar.

Så förför du en fisk: Kvinnliga fiskar: Klappar över håret, lätt smek i knävecken. Manliga fiskar: Genom att uppmärksamma deras manlighet (de är ofta lite mjukis, så komplimanger om att de är macho får dem på fall).
Fiskens favoritsex: Långsamt och inkännande. Alla sinnen ska
tillfredsställas. Fisken är en orgasm-mästare som kommer att få din kropp att sjunga.
Här träffar du en fisk: På en workshop om andlighet, på ett hälso-spa, eller helt enkelt på stranden.



Bara jag som inte riktigt tycker att detta stämmer in helt hundra? Däremot är det ju lite kul att bli jämförd med skorpionen. Skorpioner brukar vara speciella människor, men me like..

Ni vet att ni älskar mig


orkar faktiskt inte

ihopljuget 2007-06-17
Orkar inte skriva något viktigt, än mindre något vettigt.
Bitter, bakis, och bensam.. :P

Ni vet att ni älskar mig


Dagens

ihopljuget 2007-06-16
Dagens frukost: en banan
Dagens kläder: svart linne med dödskallar och mjukisbyxorna
Dagens låt: take a look at my girlfriend
Dagens dusch: not there yet
Dagens frisyr: knullrufset as usual..
Dagens smink: gårdagens
Dagens händelse: Storhandlade på Willys?
 Dagens planer: slappa tills klockan fem då ja ska till jobbet.
Dagens vill ha: Choklad
Dagens saknad: Anna
Dagens drog: choklad, men tyvärr har ja ingen..
Dagens tråkigaste: Inte hört nått..
Dagens finaste: Hm, snyggingen i Kön framför på Willys
Dagens måste: låta bli att skicka sms..
Dagens dricka: mineralvatten
Dagens köp: food
Dagens mat: Hamburgare, yummie
Dagens sjuka: Halsont.. :(
Dagens kärlek: Choklad
Dagens mående: seg

Ni vet att ni älskar mig


Veckan

ihopljuget 2007-06-16
Måndag
Packdag, tvättdag osv osv, för att sen ta tåget vid tvåtiden ner till Malmö och till Farmor. Btw, så är SJ ett företag som jag bara avskyr mer och mer... Det började med att tåget var ca fem minuter sent till Varberg, sen när vi skulle åka från varberg så var det signal fel. Okej, sånt händer tänkte jag och vi åkte vidare. Lyckades ta in tiden, men när vi ska åka från Båstad så funkar inte trappstegen som fälls ut och in med dörrarna. Tack så mkt, står där i säkert 20 minuter innan dom fixar det. Lyckas än en gång ta in tiden, tills vi hamnar i Hbg. Då ska dumjävlarna koppla på en vagn till på tåget, så vi blir ännu senare. Men iaf, vi rullar vidare, och hamnar tillslut någonstans mellan Landskrona och Lund, där vi helt plötsligt stannar mitt i Buschen.  Då har, hör och häpna, tåget framför oss gått sönder, så vi måste stå å vänta tills dom lagar sitt förbannade tåg, så att vi kan åka vidare. Men iaf, 40 minuter sena så kommer jag äntligen till Malmö, och sen efter ett tag även hem till farmor min. Har en lugn kväll där, får min efterlängtade 20-års present, dvs, fyra glas, och en kaméring som en gång i tiden har varit en av farmors gammla förlovningsringar. :D Sen Soooova.

Tisdag
Mammsen, gubben hennes och systeryster kom till farmor för en fika för att vi hela högen skulle på studentkalas hos en barndomskompis. Trevlig dag/kväll med god mat, gott att dricka, och förbannat trevligt folk. Hade ju egentligen tänkt följa med mor min till Lessebo, men fick erbjudande att åka till Hbg, vilket jag kände skulle vara ett roligare alternativ. Så jag fick skjuts av ågra dit, och kom dit ca elva på kvällen. Mysigt värre. :D

Onsdag
Hela dagen ägnades åt att lalla runt i hbg i min ensamhet. Har kommit fram till att den staden är fan toppen. Köpte frukost på seven eleven, och satte mig vid havet och myste. :D Sen fick det även bi ett inköp på två pocketböcker, för att sen sätta mig i en mysig park, och läsa, och bara mysa. Vid halvfem tiden så slutade min vän, och då sprang vi först ett gänge ärenden, och sen gick vi å fikade med hans vänner. Otroligt intressanta diskussioner fördes, och jag hängde med lite halvt om halvt. Intelligenta människor.. :P Sen kvällen blev det pannkaksbakande, och tvkväll. Mys..

Torsdag
Kunde inte bestämma mig för när/hur/om jag skulle åka hem, men tog mitt förnuft till fånga och lämnade hbg vid två tiden. Sen förbi Roy och tjata lite på hans jobb här i Varberg, sen hem för snabb middag, och uppfräschning. Klockan sju så mötte jag Micke, min nyfunna vän vid fästningen, eller okej halv åtta.. :P Vi snackade massa skit, drack gott vin, och skrattade åt fulla fjortisar. en helkväll med andra ord. :D

Fredag
Sova, slappa, sova, och sen jobba. och nu sitter man här. Lampan pajade precis, så nu r de ganska mörkt härinne.
Men iaf kontentan av det hela är: Att jag egentligen inte har den blekaste aning om vad som händer i mitt liv.

How do you do?


Ni vet att ni älskar mig


Nya vänner, gamla vänner, och dina vänner..

ihopljuget 2007-06-15
Herre min geting.
Update kommer imon. men det kommer en snabb genomgång nu..

Malmökaméringstudentkalasvinskumpahbgmystomteluvaciggretas
nyavännerölvinigenglasspengartågresacroissantlattesolnedgångsöt
trevligpannkakortankar osv osv osv.. You all know me

Dags att sooova

God natt

Ni vet att ni älskar mig


ibland

ihopljuget 2007-06-10
Hatar jag min dator så sjuktligt mycetk.

Skrev världens bästa inlägg om hur cool Frida är, du vet hon som har gjort låten dunka mig. Men tro fan att min dator cp:ar och allt försvinner.. Argh!

Skitsamma Jag vet iaf vad jag tycker.

Ni vet att ni älskar mig


Sommarsången

ihopljuget 2007-06-10

Och nu så vill jag sjunga
att sommaren är skön,
och träden är så fina
och marken är så grön,
och blommorna är vackra
och höet luktar gott,
och solen är så solig
och vattnet är så vått.
Och lilla fågeln flyger
i boet ut och in,
och därför vill jag sjunga
att sommaren är min.

Och jag vill också sjunga
att fjärilar är bra,
och alla söta myggor
dom vill jag också ha,
och jag är brun om bena,
precis som det ska va',
och därför vill jag sjunga
att bruna ben är bra.
Och jag har nya fräknar
och prickigt sommarskinn,
och därför vill jag sjunga
att sommaren är min.

Pippi, vilken girlpower. Och inte nog med det. Astrid Lindgren, vilke kvinna hon var. Alla människor borde, om dom inte redan gjort det växa upp med henns sagor och berättelser. All min beundran till världens bästa författarinna.


Ni vet att ni älskar mig


Here I go again

ihopljuget 2007-06-09
Ja, jag vet att jag skulle göra något annat. Men jag har så tråkigt..

Men iaf. Det som har retat mig väldigt mycket är något som innan har varit ganska oväsentligt i mina ögon, men ändå ett ganska omtalat ämne. Nu känner jag att jag har fått ganska mycket starka åsikter om ämnet i fråga. Varför jag har fått det just nu kan vi komma in på senare.

Men iaf. Mitt första möte med vad detta kan göra mot människor var jag med om när jag var kanske tolv, eller tretton år. Det var en varm sommarkväll i början på augusti, närmare bestämt Carl-Oskar dagarna i Växjö. Jag och mina vänner var ute på stan med häxblandningen i ena handen och dom stulna tjuvrökarciggaretterna i andr, och ville vara så coola som det bara gick. Vi lallar runt, dricker (samtidigt som vi håller oss för näsan),  och bara är allmänt jobbiga ungdomar. Då när detta hände, så var det mest obehagligt, men jag inser nu att detta är en av de större orsakerna till varför jag alltid har haft respekt för just droger. Det som hände var att vi stötte på en storebror till en av mina vänner, och hans killkompisgäng. Stora tuffa killar ansåg vi då. Lite av något som vi såg upp till. Vi kan kalla honom D. Men det som gjorde hela historien till något hemskt var att han var så påverkad av droger att man inte såg ett skit av den gamla D i honom. Det fanns ingenting. Hans ögon var tokröda, och han var helt borta. Han var som en zombie, kände knappt igen sin egen lillasyster. En otroligt läskig händelse nu när jag ser tillbaka på det. Att man kan  förändras så mycket av så lite. Usch

Mitt andra möte, var väl inte riktigt ett möte, men det var en person i min närhet som dog av en överdos. Om hon tog livet av sig eller om det var ett misstag vet ingen. Men hon hade stora problem, med sig själv, och med sitt liv, och mådde uppenbart psykiskt dåligt. Detta hände ganska nära intill den andra händelsen.

Två möten (eller vad man ska kalla det), med narkotika som båda var jobbiga och obehagliga under en kort period när jag fortfarande var ung, och höll på att växa upp. Tog in så mycket intryck från omvärlden, om var som var rätt och fel. Och var väldigt lättpåverkad om det som hände, och vad som hände dom man såg upp till.

Visst, kanske ganska obetydliga saker anser vissa. Men jag tror att dom har skrämt mig tillräckligt för att jag aldrig vill ens prova droger/narkotika.

Det som retar mig nu är inte att folk brukar narkotika, även fast dom vet riskerna, och dom vet vad som kan hända. Det som däremot retar mig något så förbannat är när folk skryter om hur ofta, hur mycket dom använder det. Och verkligen anser att det är en viss status över att röka på någon gång då och då. Fine, rök på, Spruta in skit i kroppen, knapra tabletter. Men håll det för dig själv. Vi människor är förebilder för så många yngre personer som ser upp till oss, vissa nästintill dyrkar oss. Se upp för vad dom får se och uppleva. Förstör inte deras bild av oss, som perfekta, coola, underbara människor.
Inse riskerna med vad du gör. Det är inte coolt att riskera sitt liv, och förstöra sin egen kropp så mycket. Du kan inte kontrollera drogernas inverkan på kroppen. Likadant som du inte alltid kan kontrollera ett brinnande hus, eller skog. Och har inte din mamma alltid sagt att man inte ska leka med eld?

Ni vet att ni älskar mig


jaja, jag vet

ihopljuget 2007-06-09
att jag skulle återgå till det jag brukar göra, men innan dess så kommer det en liten visning om vad som verkligen får mig att le just nu i dessa dagar.


Take a look at my girlfriend
She's the only one i got (ba ba da da)
Not much of a girlfriend
I never seem to get a lot (ba ba da da, ba ba da da)

It's been some time since we last spoke
This is gonna sound like a bad joke
But momma i fell in love again
It's safe to say i have a new girlfriend

And i know it sounds so old
But cupid got me in a chokehold
And i'm afraid i might give in
Towels on the mat my white flag is wavin'

I mean she even cooks me pancakes
And alka seltzer when my tummy aches
If that ain't love then i don't know what love is

We even got a secret handshake
And she loves the music that my band makes
I know i'm young but if i had to choose her or the sun
I'd be one nocturnal son of a gun

(ba ba da da, ba ba da da)

Take a look at my girlfriend
She's the only one i got (ba ba da da)
Not much of a girlfriend
I never seem to get a lot (ba ba da da, ba ba da da)

Take a look at my girlfriend
She's the only one i got (ba ba da da)
Not much of a girlfriend
I never seem to get a lot (ba ba da da, ba ba da da)

It's been awhile since we talked last and i'm tryin' hard not to talk fast
But dad i'm finally thinkin' i may have found the one
Type of girl that will make you way proud of your son

And i know you heard the last song about the girls that didn't last long
But i promise this is on a whole new plane
I can tell by the way she says my name (ba ba da da)

I love the way she calls my phone
She even got her very own ringtone
If that ain't love then i don't know what love is (ba ba da da)

It's gonna be a long drive home but i know as soon as i arrive home
And i open the door take off my coat and throw my bag on the floor
She'll be back in my arms into my arms once more for sure

Take a look at my girlfriend
She's the only one i got (ba ba da da)
Not much of a girlfriend
I never seem to get a lot (ba ba da da, ba ba da da)

She's got a smile that would make the most senile
Annoying old man bite his tongue
I'm not done
She's got eyes comparable to sunrise
And it doesn't stop there
Man i swear
She's got porcelain skin of course she's a ten
And now she's even got her own song
But movin' on
She's got the cutest laugh i ever heard
And we can be on the phone for three hours
Not sayin' one word
And i would still cherish every moment
And when i start to build my future she's the main component
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere i go i keep her picture in my wallet like you

Take a look at my girlfriend
She's the only one i got (ba ba da da)
Not much of a girlfriend
I never seem to get a lot (ba ba da da, ba ba da da)

Take a look at my girlfriend
She's the only one i got (ba ba da da)
Not much of a girlfriend
I never seem to get a lot (ba ba da da, ba ba da da)




Anna, kanske inte den snyggaste bilden, men söt är du ändå. :D

Ni vet att ni älskar mig


Just nu..

ihopljuget 2007-06-09

..Hade det varit alldeles förträffligt att sätta sig på en uteservering med massa vänner och dricka en god kall öl, och bara snacka en massa skit. MEN..
Problemet som helt plötsligt från ingenstans dök upp är att mina vänner är 20 mil + från mig. Och den enda vännen i närheten är Roy, om man nu kan räkna honom som vän, och han jobbar. Konstant. Sen att jag inte räknade med vännerna i Gbg, men dom glömde jag. Men orka åka till gbg idag då? Öh, nej.

Men så här ligger det till:

  1. Jag är ensam, och bitter, utan vänner i närheten.
  2. Jag är ensam, och bitter, och vill gärna hitta han med stort H
  3. Jag är ensam, och bitter, och fruktansvärt fattig
  4. Jag är ensam, och bitter, och har tråkigt
  5. Jag är ensam, och bitter för att jag är ensam
  6. Jag är ensam, och bitter för att jag är bitter över att vara ensam
  7. Jag är ensam, och bitter, och har alldeles för lite att göra. 

Meeen. Istället för att gnälla över hur ensam och bitter jag är så borde jag kanske ta tag i det?
Ingen som känner för att spendera några dagar i solen här i Varberg. Vi har mycket sol här ska jag säga er. :D

Och just det. Det som lite grann förgyller min dag är när jag sätter igång musikspelaren på mobilen och min nya absoluta favvislåt går igång. Gym Class Heroes - take a look at my girlfriend.
Den är bara så.. Underbar..

Det andra som förgyller min vardag är blotta tanken på den bästaste bästaste vännen i hela världen som jag älskar så djupt att inga ord kan beskriva. Anna, tack för att du finns. Du är mitt allt. Utan dig är jag inte hel. Visst det kan tolkas som en klyscha, men du är ett sånt stort stöd för mig, min shoulder to cry on, min vän i alla väder. Den som vet mer om mig än vad jag själv vet. Helt enkelt det bästa som finns. Thanx me love! I min taksvit, för alltid. DVD, Hässlar dig stumpan!


Och med dessa ord så tackar jag för mig (tackåtack), och återvänder till min vardagliga syssla. Dvs att vara Bitter.

Auf


Ni vet att ni älskar mig


Moahahaha

ihopljuget 2007-06-09

Namn: Sanna

Piercingar: only the ears

Tatueringar: vill ha vill ha vill ha

Längd: 1,70

Skostorlek: 40-41 dvs bigfoot

Hårfärg: brunett

Är du kär i någon: Inte för tillfället
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland, men just nu i solen trivs jag bra

Tänker du på självmord: inte för min egen del nej

Tycker andra att du är attraktiv: Det vet du. :D

Dricker du: Way to much

Använder du droger: Om sex ör en drog, ja :D

Vilken parfym använder du: Gucci envy me
Vad är du rädd för: Spindlar
Gillar du att tvätta: öhh..

Gillar du Berg-och-Dalbana: Wiiiih

Senaste...

Film du hyrde: Oj, de va länge sen jag hyrde en film, brukade gratis låna från ok. :D

Låten du lyssnade på: Gym class heroes - Take a look at my girlfriend

Låten du hade på hjärnan: Same same

Personen som ringde dig: Mamma

Personen du ringde: Johanna, som ändå aldrig svarar

Tv program du tittade på: Nyheterna :P

Personen du tänkte på: Johanna

För eller emot...

Långdistansförhållanden: Inte direkt emot, men gillar det inte heller.

Utnyttja någon: Hallå ja

Teenage smoking: Idioter

Sex före äktenskap: Emot, därför är jag fortfarande oskuld, eller?

Köra onykter: Ja för i helvete. Sup och drick.

Favorit...

Mat: Mammas, och min egen. :D

Låt:  Just nu Gym Class heroes - Take a look at my girlfriend

Film: Fjorton suger, lätt!

Har du nånsin...

Gråtit över en pojke: pojke/karl/snubbe/idiot, ja, det har hänt

Gråtit över en flicka: yes

Ljugit för någon: ne, jag ljuger aldirg, duuuh!

Varit i slagsmål: Jajemen

Blivit arresterad: Nej, för jag är smartare än så

Antal...

Gånger du varit kär: På riktigt riktigt så är det nog fem gånger.

Gånger ditt hjärta brustit: Way to many

Hjärtan brustit på grund av dej: Hoppas att det bara är ett..

Personer från grundskolan du har kontakt med: två tre stycken.

Gånger ditt namn varit med i tidningen: Tre fyra gånger kanske

Ärr du har på kroppen: Moahaha, världens klantigaste sanna är full av ärr

Ska bli skoj: Min Norrlandsresa i mitten av Juli

Sparar till: Haha, ett liv?

Väntar på: Bättre tider

Pålägg som gäller: Kalkon och gurka

Dagens dryck: Vatten


Senaste...

Bok du läste: Repan av Marianne Berglund
'Personen du fick brev av: Person och person, räknas Landstinget?

Personen du fick sms av: Magnus

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Oj, Vet inte

Saken du köpte: Ciggesluringar

Vad har du gjort idag: Jobbat
Var det kul: Jorå, helt okej, lite lite att göra bara
Brukar du svära mycket: Varannat ord sådär

Hur tidigt stiger du upp: om jag nu stiger upp..
Gillar du att slåss: Det går att diskuteras. :P

Vad ska du göra ikväll: frossa chips och glo på nått kasst program på tv kanske..

Är du seriös: inte det minsta

Vad är du allergisk mot: Idioter

Var har du ont: magen, hugnrig som fäään.

Använder du hårspray: Ozonlagret ligger risigt till
Kan du stå på händer: om det räknas när man böjer sig ner och stoppar in händerna under fötterna så, ja

Favorit serie: Vänner

Håkan Hellström eller The Ark: The Ark såklart, Sålands stolthet!

Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Min gud Lasse såklart

Salt eller socker: söt som socker

Gillar du ketchup: Guds gåva till folket

Är du glad nu: Bitterfittan i egen hög person. Men ja ganska glad.

Var du glad igår: Inte ett dugg.

Varför? Bitter så in i helvete.

Känner du nån som jobbar på sjukhus: Kanske, får jag sova på den saken?

Vad dansar du till: Alkohol?

Stockholm är: Wondeful, vilket uteliv. me like

Göteborg är: Sveriges framsida.

Kan du sjunga:KLart jag kan, bäst är jag på karaoke på Sports. :D

Mer värt än guld: Platina?

Spaghetti eller makaroner: Kladdmakaroner. :D

Ett land du helst vill besöka: Vet faktiskt inte..

ditt hem..

Stort, litet eller mitt emellan? litet

Vilken färg på tapeterna? röda i rummet

Favoritmöbel i rummet och varför? Das bed, det säger väl sig självt?

Vad vill du ändra där inne? orka ändra..

Vad har du där inne av följande:

a) Tv? ja

b) Video/dvd? japp

c) Dator? ja

d) Stereo? nej

e) Telefon? mobil räknas det?

 Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? baksidan
 Vad gör du oftast i ditt rum? Sover

 Vem förutom du brukar sova i din säng? Hm, vad jag vet så är det bara jag, än så länge iaf. :P


Ni vet att ni älskar mig


Tjohej

ihopljuget 2007-06-09
Bitterheten har tagit över mitt liv. Var är den positiva Sanna som jag ska vara? Hmm. Blir väl bättre ju längre tiden går. Och snart är det fanimej dags för mig att få en redig bläckfylla ute på krogen, bara för att lixom. Argh!

Snart kommer min Anna hit. :D

Ni vet att ni älskar mig


Wonderwall

ihopljuget 2007-06-09
Today is gonna be the day
That they're gonna throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you gotta do
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now

Backbeat, the word is on the street
That the fire in your heart is out
I'm sure you've heard it all before
But you never really had a doubt
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now

And all the roads we have to walk are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would
Like to say to you
But I don't know how

Because maybe
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall

Today was gonna be the day
But they'll never throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you're not to do
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now

And all the roads that lead you there were winding
And all the lights that light the way are blinding
There are many things that I would like to say to you
But I don't know how

I said maybe
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall

I said maybe
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall

I said maybe
You're gonna be the one that saves me
You're gonna be the one that saves me
You're gonna be the one that saves me

Ni vet att ni älskar mig


Jag retar mig på..

ihopljuget 2007-06-08
.. Dig, för att du är så blåögd och inte inser vilken fara du kan sätta dig själv i
.. Knark, för att det är så fruktansvärt onödigt och förbannat idiotiskt
.. Mig själv, för att jag är så trött
.. Dig, för att du vägrar låt mig vara ifred och du vägrar förstå att jag inte vill prata och allt i mitt liv handlar absolut inte om dig
.. Dig, för att du gnäller så förbannat och vägrar att inse hur systemet fungerar. Ett skitjobb innebär skitlön, ledsen att säga det, men du kommer inte bli chef över en dag.
.. Dig, för att du vägrar försvinna ur mitt huvud
.. Dig, för att du inte verka inse hur stor skada personen i fråga har gjort på mig, och hur mycket jag vill glömma honom.
.. Dig, för att du ringer mig 24 gånger i timmen, och tror att jag är död, och oroar dig i onödan, när allt egentligen bara handlar om att jag retar  mig på väldigt mycket och därför inte orkar prata
.. Hotell och Restaurang i allmänhet, men mest just nu för att lönen suger
.. Skolorna, för att dom inte går ut och förklarar vilka konsekvenser det verkligen ger av att använda droger.
.. Dig, för att du är så jävla elak
.. Dig, för att jag inte kan glömma dig, och för att du är så trångsynt
.. Dig, för att du inte kan se människor som individer, utan du ser dom som objekt
.. DIg, för att du ser bara dom felen jag har gjort, och inte det du själv har ådstakommit
.. Dig, för att du har lyckats manipulera mig
.. Typ alla, som på allvar bryr sig om, och retar sig på att Paris Hilton kom ut ur fängelset efter tre dagar
.. Mig själv, som ens orkar lyssna och vet om att Paris Hilton kom ut ur fängelset på så kort tid.
.. Mig själv, som visste att Paris Hilton ens skulle hamna i fängelse
.. Mig själv, för att jag är så lätt att manipulera
.. Livet, för att det aldrig är så perfekt som jag vill att det ska vara
.. Alkohol, för att det förstör så många liv, och det gör även att jag, och många andra gör saker som man inte borde
.. Alkohol, för att det egentligen inte är en ordentligt ursäkt för ett dumt beteende
.. Mig själv, för att jag gör saker jag varken vill eller borde
.. Mig själv, för att jag letar adrenalinkickar i bekräftelser
.. Alla korkade människor, just för att dom är så jävla korkade
.. Folk, just i största allmänhet.
.. Dig, för att du har fastnat i mitt huvud
.. Folk som är snyggare, tjänar bättre, och är i allmänhet lyckligare än mig
.. Mig själv, som vill ha starka åsikter, och försöker ge sken av att jag har det, även fast jag inte alltid kan stå för dom, och försvara dom
.. Mig själv, för att jag inte hittar min grej, även fast jag inte letar, och sen gnälelr så förbannat över att jag inte kan hitta min grej
.. Folk som inte inser att livet är inte perfekt, utan fortsätter att lalla runt i sin perfekta låtsasvärld
.. Mig själv, för att jag inte kan hålla i pengar, vilket alltid slutar med att jag aldrig har några pengar
.. Dig, för att du är nog den mest otrevliga människan jag har träffat
.. Dig, för att du försöker bygga upp värsta perfekta livet, men du kommer aldrig att lyckas om du inte börjar med att bygga upp dig själv.
.. Bittra negativa människor, för att dom inte kan se något positivt i livet
.. Mig själv, för att jag försöker göra världen till en bättre plats, även fast jag vet att ensam är inte alltid stark
.. Dig, för att du ser inte mina svagheter, utan ser bara det du vill se av mig
.. Mig själv, för att jag strävar efter att bli lycklig, men ändå gör jag saker som bara trycker ner mig själv
.. Mig själv, för att jag ger sken av att vara någon jag egentligen inte alltid är
.. Dig, för att du är den du är
.. Dig, för att du har gjort mig bitter
.. Mig själv, för att jag är ensam och tänker för mycket.
.. Mig själv, för att jag retar mig på så mycket grejer utan att egentligen göra något åt saken.
.. Mig själv, för att jag ens orkar skriva en sån här lista om vad jag retar mig på..


Oh my mother fucking God.
Make me happy...

Ni vet att ni älskar mig


Helsingborg

ihopljuget 2007-06-07
Först å främst. Förlåt  AnnaLisenMichelleMammaFrida osv osv, för att jag helt har låtit bli att berätta att jag i tisdags lämnade Varberg för att åka till Helsingborg och tokdricka öl, mysa på ett fik i solen i tre timmar, föra en massa diskussioner, både vettiga och ovettiga, träffa nytt folk, använda tomteluva mitt i sommaren, bli bitter, börja hata världen, komma fram till att jag ändå inte hatar världen för att jag är för positiv, fundera en massa, få reda på en massa nytt, halvt om halvt röka ihjäl mig, och bara ha en jättetrevlig stund.
Nu vet ni dock om det, så jag hoppas att det inte är hela världen. Men som sagt, förlåt.

Sen förlåt även till JohannaMammaEmmaAnnaLisenMichelleDanStorasyster osv osv, för att jag inte orkar svara i telefon idag. Inte heller ringa till någon, eller knappt svara på sms. Kroppen, huvudet, sinnet är ur balans. Men don´t worry. Jag lever, mår bra (?) och frodas. Iaf, jag är varken död eller döende. Snarare ganska bitter på omvärlden, och mig själv just för tillfället.

Förlåt även till EmmaKheder och alla andra vänner jag diskuterat ett visst ämne med. Jag har gjort både er och mig själv besvikna, har inget, och ingen att skylla på. Det enda jag kan säga är att jag i vissa situationer blir till en väldigt svag liten människa som varken vet ut eller in. Visst jag brukar inte visa mina svagheter, och det gör jag inte i detta fallet heller. Däremot bevisar jag mina svagheter för att jag gör som jag gör.

Sen är för övrigt varenda människa i hela världen idioter. En viktig detalj som jag lärde mig nu. Skönt att få allt svart på vitt, så jag slipper känna mig ensam dom gånger jag själv känner att jag är en stor jävla idiot.

Men skål på det. Dags att göra något relativt vettigt med mitt liv. Vad det är än, vet jag inte, men kommer jag fram til det så lovar jag att berätta för er. Tjoohej

Ni vet att ni älskar mig


Bitterfittan personifierad.

ihopljuget 2007-06-06
Herregud. En update om vad jag har ägnat det senaste dygnet åt är väl varmt välkommen, eller har jag fel?
Men tji fick ni, jag mår alldeles för dåligt för det. Hade iaf otroligt trevligt. Det var väldigt intressant, och ärligt talat lärorikt. Mycket kloka och annorlunda åsikter, men förbannat bra :D

Jaja, imorgon är en annan dag, förhoppningsvis mår jag bra då.

Ni vet att ni älskar mig


Hmm, en tankeställare

ihopljuget 2007-06-03
"Most people think life sucks, and then you die. Not me. I beg to differ. I think life sucks, then you get cancer, then your dog dies, your wife leaves you, the cancer goes into remission, you get a new dog, you get remarried, you owe ten million dollars in medical bills but you work hard for thirty-five years and you pay it back and then - one day - you have a massive stroke, your whole right side is paralyzed, you have to limp along the streets and speak out of the left side of your mouth and drool but you go into rehabilitation and regain the power to walk and the power to talk and then -- one day -- you step off a curb at Sixty-seventh Street, and BANG you get hit by a city bus and then you die. Maybe."

.Denis Leary (L).

Ni vet att ni älskar mig


Som sagt

ihopljuget 2007-06-03
Som sagt var jag ju å rännde i Varbergs industriområden på jakt efter en tvättkorg. har invigt den nu, och den är snart  tom igen, vilket innebär kort och gott att ja, jag håller på att tvätta.

Detta var ju inte det enda jag införskaffade på min shoppingtur.
köpte även:
Rött nagellack - Har alltid velat ha röda naglar, men aldrig ägt ett rött nagellack. Kände att det var dags nu
Två värmeljusstakar - Riktigt fina, svarta med mitt favorit mönster på
En prydnadsgubbe - Eller två gubbar som kramas..
Tandkräm och tandborste - Nu kan även jag få fräscha tänder
Hårinpackning - Dags att vårda mitt slitna hår.
Hårspray - Var nog ett halvår sen jag ägde ett sådant. Och här i Varberg har jag inte så många vänenr jag kan snylta spray av..
Sist men inte minst fick det även bli
Tuggummin - Allt för fräsch andedräkt.

Attans att jag var tvungen och ringa banken och kolla hur mkt pengar det fanns kvar. Det är aldrig positivt, för då spenderar jag bara mer. Mycket bättre att inte ha den blekaste om hur ekonomin ser ut utan att bara chansa och hoppas på det bästa..

Men idag har jag gjort något starkt. Jag har kommenterat en blogg. Wohoo! Det känns lite i magtrakterna ska jag säga dig. Aldrig gjort något liknande. Wohoo! Duktigt av dig Sanna

Ne, snart ska ja sätta mig framför tvn med min två liters Cola, kolla på film och bara mysa i min ensamhet. Ibland finns det inget som är bättre än det. Undrar om ja ska städa först, så jag riktigt kan njuta av det? hmm...

Tåls att funderas över.

Tjooheej

Ni vet att ni älskar mig


Skamliga förslag

ihopljuget 2007-06-03
Hualigen. Igår fick man skamliga förslag av en polistuderande i Växjö. Rackarns att jag inte var i Växjö. :P

Sen ska man även gå på en dejt (?). Kan man kalla det så även fast det kanske inte är en dejt. Har ju aldrig träffat människan, det är en kille, och vi ska gå å fika. Är det automatiskt en dejt då? Hmm..

Tydeligen pratade jag med norrmän igår med, men dum som ja e så fattade jag inte det heller. Hualigen. måste sluta sitta på msn klockan tre på natten när alla kommer hem från krogen. Det funkar inte i längden..

Men iallafall. Idag har jag rännt runt i Varbergs industriområde och letat efter en jävla tvättkorg. Jag vill här tillägga att det är typ alldeles för varmt ute, och solen tokstekte på min rygg, plus att jag var tvungen att cykla runt som en gris för att ens hitta en tvättkorg som passa mina speciella behov. VIlka dom behoven är vet nog ingen, inte ens jag, men skit samma.

HIttade iaf en billig liten sketsak. Duger i krig och dåligt väder så att säga...

Jaja, dags att laga middag. Blir det falukorv och mnakaroner elelr köttbullar och makaroner idag? Hmm.. Måste verkligen handla hem mer mat...

Se yaa

Ni vet att ni älskar mig


Hemma?

ihopljuget 2007-06-02
Det känns konstigt att kalla Varberg för min hemstad. Hemma? hmm..
Nina hackade på mig som fan för att jag hela tiden sa hemma i Växjö. Men Växjö är fan inte mitt hem. Öh, nee.. Jag har inget hem..

Men iaf, nu är jag "hemma" i Varberg igen efter några trevliga dagar  med lite öldrickande, lite mys och lite party. Även en sjuhelsikes bilres. Från Varberg till Växjö på två timmar. Inte dåligt ni, och då ska ja tillägga att det var minst tre vägarbeten och även ett gäng långtradare på vägen. Men något positivt var ju att vi bara höll på att dö en gång. :p

Jobbat idag har man gjort. Ganska trevlig kväll. Ingen höjdarkväll kanske, men dricks fick vi iaf. Moahaha

Tänker mycket på tiden som var för ett år sen. Kanske för att de e så många som tar studenten nu i dagarna. Vilken Lycka för er. Tänk om man fick göra om allt igen. Vad kul det skulle varit. :D Vilken hejdundrades fest vi såfall skulle haft. Jistanes.

Jag längtar till något, men jag vet inte vad. Ser fram emot något och längtar. Har iaf de känslorna i kroppen. Men va de e vet ja inte riktigt. Hmm..

Och till hösten, vad ska man göra då? När blir det Åre?

Satt å läste en gammal klasskompis blogg. Hon ska iväg nu ett år som Au pair. Så nu funderar jag på om jag ska förverkliga en gammal dröm, som då är att åka som Aupair. Har velat det sen jag gick på mellanstadiet. Femman kanske.. Hmm, men jag vill ju till Åre igen. hmm..

Men iaf. Nu mår jag illa, är trött, och borde sova. Har inte sovit så bra de senaste nätterna. Mycket att fundera över.

Men iaf. Get well my friend. Inte ska du gå omrking å må dåligt. Du är en fin människa, och ingen hemsk människa. Tror inte på att det finns hemska människor, bara hemska beteenden och handlingar. Det finns dom som har hamnat riktigt snett i sitt liv, men det har inte du. Du har förutsättningarna till att gå rätt väg, och lyckas, och bli lycklig. Och du är hjärtligt välkommen till Varberg om du behöver komma bort. Du kan tom få en egen madrass på mitt golv om du nu inte törs sova med mig.. :P

En annan tanke som ständigt finns i mitt bakhuvud är när är det min tur?
 och det finns inte en människa där ute som fattar vad jag menar med det. men när är det min tur?

Sug på den ni

God natt

Ni vet att ni älskar mig