Määääry

ihopljuget 2007-11-30
Märy min lilla dalpingla. Va fan i helvete sysslar du med? Hur kan du må bra av att vara i Åre när jag inte är där? Vavavavava!!??  Vad menar du med det?

Faan personalansvarig på Sibylla är ju inte illa pinkat för en sån som du ju. :P

Du ska veta Määry, att snart är inte Åre som det brukar vara. För vecka sju kommer jag fanimej upp. Då ska jag äta gratis på Sibylla i en hel vecka, och det finns inget som kan stoppa mig. Det är nästan tom så att jag borde få gå in och göra min egna burgare. FFS!!

Ser att det har snöat en massa. Ja, snö här nere i de småländska skogarna är väldigt ovanligt, och tom fridlyst om jag inte minns helt fel. :P Men ni där uppe i Norrland har tur ni. Jajemen, det ska ja säga er att ni har. Riktigt jävla förbannat avis är ja. Jaja, man kan ju inte få allt här i världen. Jag blev snygg, och ni fick snö.. :P
Men på tal om snygg, vem fan ere som e snyggast på Sibylla i år, nu när varken jag eller Tobbe är kvar.. För han e inte kvar va? Men nog talat om honom.

Vecka sju som sagt, då blir det fest. Det ska jag säga dig. Fest med stora bokstäver. Vi hyr stuga i Fjällbyn så där kommer det vara kalas dygnet runt, jajemen, det kommer det. Fast inte när vi ska ut å göra backarna osäkra. Jorå så att, jorå..

Men Määry. Hälsa alla så hjärtligt från mig, saknar er alla tokmycket. Är nästan så att jag ångrar att jag inte körde ännu en säsong. Dom ville ju ha mig på Grappa, ringde tom och bad mig. Men livet här nere rullar på som det ska ändå, ska ja säga dig.

Men nog talat om detta.
Ett helt inlägg tillägnat till dig lilla dalkullan, inte dåligt du. Men lova att du hälsar alla. LOVA!! Och de e lia bra att ni förbereder er redan nu, och gör er redo för när eliten från Småland invaderar den jämtländska byn.

Ladda upp med många Petter, för du vet att de e de jag vill ha!!

Syns snart!

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Fredag

ihopljuget 2007-11-30
Säger som alla andra. Äntligen fredag. För då är det bara två arbetsdagar kvar för min del, och även väldigt få dagar kvar tills söndag. Asså, de e helt sjukt vad jag längtar tills på söndag. Flytt!! Det ska bli så sjukligt najs. Längtar så inottahelvete ska ja säga dig.

Sen som om inte det vore nog så har jag världens bästa vänner. Khedher och Emma, som alltid ställer upp i vått och torrt ska ju hjälpa mig att flytta. Hade inte Johanna jobbat hade hon ju hjälpt mig oxå. Men jobbet är ju tydligen viktigare. :P hehe.. Frida ska iaf bära lite lådor. :P

Förövrigt lär jag ju passa på att gratulera Emma och Khedher på deras ettårsdag som sker nu imorgon. Första december. Tänk att ni har hållt ihop i ett helt år era gamla getter. Det är ju helt fantastiskt.
Det innebär även att vi allihopa har hållt ihop i ett år. Ett helt jävla år. Det känns dock som en hel jävla evighet, för vi har hunnit med så mycket tillsammans. Vad skulle jag gjort utan er?

Sen att Frida har kommit hem, så man har fått pussas och kramas lite med henne idag, det är ju ännu mer fantastiskt. Har saknat min lilla Johan.. :D

Och som om inte det vore nog då. Nycklarna får jag nog idag, eller imorgon. Helt jävla underbart. :D

Och på tal om något helt annat så spelar Winnerbäck på måndag. Det ska bli så underbart att äntligen få se honom live igen. En av dom bästa.

Ne, nu ska ja gå å göra något med mit enkeltriktade hål som Johanna inte klarar av. :P Hahaha
Vi vet att du gillar att få den där bak Johan. Du vet att förnekelse är första steget på ett beroende? Hahahaha


Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Töntjävel

ihopljuget 2007-11-29
De är vad dom är dom där förbannade karlarna är..

Nu har vi korkat upp vinet här hemma hos Johanna. Det blir mys och mys ikväll. Johanna är ledig imorgon, så vi har hela natten på oss att snacka skit om karlar, jobb och överklassbrudar.. Vi ska plocka fram lite chibba nu me.

Och vet ni vad som är det bästa ever. Johanna och Emma har köpt världens finaste present till mig. En svampbob fyrkant chokladkalender. Det är så jävla det bästa jag fått på länge. För då har jag ju inte fått till det heller..

På måndag får jag kanske träffa den äkta svampbobfyrkant me. Jag, Johan, Winnerbäck och Svampbob fyrkant. Hahaha..
image55


Och förresten. Varför hör han av sig när jag hade gett mig fan på att han inte skulle göra det? Dumma karljävel..


Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Allt är packat

ihopljuget 2007-11-28
Men inte jag. hahahaha.
min humor är på topp idag, men nog av det.

Som sagt, allt är packat. Det är bara för oss att hyra bilen nu, och sen fara ut till skogen och hämta alla grejer. Kommre bli otroligt mycket att bära. men what the heck. Armar och ryggar är till för att  förstöras.. :P ser dock inte fram emot den dära jävla trappan vi ska bära upp allt för i den nya lägenheten. usch nej.

Jaja, flyttar på söndag..

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Can't stop myself

ihopljuget 2007-11-28

Ni vet att ni älskar mig


No we´re fucking talking..

ihopljuget 2007-11-28


Nu kan man gilla skiten på riktigt.. haha

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Gummybear

ihopljuget 2007-11-28
Jävla Emma, du har fått mig att totalt dyrka den senaste fjantlåten..
Seriöst. Va e de för egentligen som lockar med en tjock blank gummibjörn som hoppar runt så fettet väller åt alla håll och son sjunger på tyska? Var är tjusningen? Hur kan man ens komma på en sådan sak? Nån måste ha väldigt liiite att göra på fritiden, eller vääääldigt mycket fritid. Men here it is gott folk!



Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Bloggvärldens intriger

ihopljuget 2007-11-27
Åh, dessa intriger som pågår i denna blogg värld just nu. Det är så underbart att gotta sig i andras fördärv.. :P Jag är så glad att min blogg inte är ett dugg känd, så jag slipper allt detta.. Kan bara läsa andras sorgligeheter, och ha en sådan ofantligt stor skadeglädje över det hela. Att ni orkar små lfickor? Det är ju helt sinnesjukt.

Jaja, det är iaf roligt att titta på er, och läsa alla era kommentarer.. dagens skratt fick man till iaf. Hahaha

ja, herrejistanes.

Okej, där har jag väl ltie dubbelmoral kunde jag känna på en gång.. Attans. Visst, jag läser, och gottar mig, men egentligen bryr jag mig inte så värst. Asså jag skulle aldrig gå å bli upprörd över att en viss känd bloggare skriver om ett känsligt ämne, såsom feminism, eller päls. No way..

men som sagt, att jag ens skriver detta inlägg är väl ett tecken på att jag bryr mig lite? eller?

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


De närmsta dagarna

ihopljuget 2007-11-27
kommer att vara underbara för mig.
Imorgon kommer Frida hem. Har inte träffat henne sen jag åkte till åre den 26:e januari.. Länge sen ju

Sen är det som vanligt jobb onsdag, torsdag, fredag och lördag. har jag tur så dyker han upp med.. :P

Sen är det hem till Lessebo på lördagnatten som gäller för att sooova, och sen packa packa packa, och fylla bilen med allt mitt skrot för att på söndag flytta in i min lägenhet. Min egnaste stora fina två på 63 kvm. Min egna lägenhet!! Faaan va ja längtar!!

Sen är det flytt som gäller på måndag med, fram tills eftermiddagen/kvällen då jag och Johanna skall göra allt i vår makt för att peppa upp varandra till tusen för att sedan gå å se guden han själv. Det vill säga Winnerbäck.. Det ska bli så jävla underbart!!!!

Faan va jag längtar. Det kommer att bli så himla himla bra alltihopa.. helt jävla sinnessjukt.

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Det va då själva faan

ihopljuget 2007-11-27
Hur lyckas jag? Va?
Varför i helvete känner han honom för?
Mitt liv är ju tydligen till för att gå käpprätt åt helvete.. Fan oxå. inte kul alls ska jag säga dig. Usch fy

Ni vet att ni älskar mig


kåt på piercings

ihopljuget 2007-11-26
jag har fastnat.. För piercings. Det är fanimej sjukt hett. Seriöst.. Så kontentan av det hela, din lilla pojkusling är att det är dags för dig att stoppa in allt igen.. :P

Kommer även, när jag får tid, att själv gå ner till en sådan dära studio och fixa min tatoo.. måste bara hitta någon jag gillar.. Kroppsutsmyckning är fanimej det läckraste som finns. Sådetså..

Faaaan, jag är ju besatt, ännu en gång.. Undrar hur lång tid det ska ta innan denna besatthert försvinner..
ARGH!!

Måste få träffa dig, på riktigt snart, annars vetefan vad ja ska ta vägen... Argh!!

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Underbara åre

ihopljuget 2007-11-26
Mina söta små klasskamrater. Studenten 06 gick inte va för hackor ska jag säga er. Eller tiden mellan september 03 till maj 06 var inte för dålig den heller. Vilka stunder vi har haft tillsammans. Herrejistanes..

Saknar Åre mer och mer för varje dag som går. Speciellt när man hela tiden påminns om tiden. Folk bokar skidresor dit, första snön faller, gamla chefer hör av sig och vill ha tillbaka en..

Vecka sju kommer jag upp och gör byn osäker igen. Bäst att låsa in er mina kära vänner om ni inte vill råka ut för ett gäng bönder från Småland. Småländskan är bonnigare, och bredare än vanligt, humöret är på topp, skidorna är vallade (?) och längtan efter Sveriges bästa ställe är enorm.  saknar Åre, och alla roliga stunder man ändå har haft  i byn. Saknar mina underbara vänner, och min underbara hrfamilj.
Förövrigt så ska jag boka in ett bord på Runt Knuten, så jag får i mig lite redig middag, som på den gamla goda tiden. Mat Mat Mat.

Finns inga ord som egentligen kan beskriva hur mycket jag verkligen älskar den byn. Och saknar, och längtar.
Åre kommer alltid, oavsett vad som händer och sker, ha en stor plats i mitt hjärta. Kommer alltid att vara en av de bästa platserna i världen. Alltid..

Och ni mina underbara vänner i Hr familjen. Vad gör ni? Vart håller ni hus? Och framförallt, mår ni bra? Saknar er, och hoppas att någon med lite mer ork i rkoppen, och lite bättre pli på sig själv än vad jag har kanske har lust att styra upp en återförening snart.. Känns som om det är dags snart..
Saknar er, i mina tankar alltid..

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Liiite snyggare, lite bättre..

ihopljuget 2007-11-25
Han är rätt söt. Faktiskt. Det är något med honom som gör att jag fastnar. Vad det är kan jag inte riktigt sätta fingret på.. Den lite för stora näsan kanske? Det lite för sliskiga håret? Hålet i örat som han har töjt, och tydligen vägrar att stoppa in en piercing i? Hans oförmåga att vara social vid nyktert tillstånd? Att han är så himla duktig på att aldrig svara på sms? Hans dåliga smak vad gäller musik (trance)?
Ne, jag vet faktiskt inte riktigt vad det kan vara..

Det är ju halt jävla sinnessjukt. men nog talat om det..

Det är söndag och jag ska sova.

God natt

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Min nya pärla

ihopljuget 2007-11-23
Som ni vet så har min fördetta pärla hankat sig fram och haft livet hängandes i en tråd, eller hur fan man nu säger. För ett tag sedan la den av helt och hållet. Men tack vare öppnandet av Media Markt här i Växjö fick jag tag på en ny, finare och bättre pärla för en liten struntsumma. Så det är den jag sitter och leker på just nu. Finast i världen..

:D :D

Jobbar lite mkt just nu, men tack vare min nya älskling kommer jag ha mer tid för att blogga. Weeeh!!

Eller nått..

Ni vet att ni älskar mig, och min nya pärla

Ni vet att ni älskar mig


Knepig dator

ihopljuget 2007-11-20
Den datorn jag ägnar mest tid vid just för tillfället mår inte så bra.
Den har ju några år på nacken, men nu är det faktiskt ett större problem än så.
Datorn får Pete Doherty att låta som Norah Jones. Då jävlar är det något som e riktigt gaaalet..

Men men.

Starx in till jobbet, ska bara röka lite, sminka mig och sen om jag orkar gå ner till bussen. blir att gå förbi hm med och köpa mig ett litet wax så mitt hår fluffar tll sig som jag vill.. Moahaha


Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


42

ihopljuget 2007-11-19
Dom säger i "en liftares guide till galaxen" att livets mening är 42. Jag vet precis vad dom menar. Jag har uppnått meningen med livet just nu.
Jag är redo att dö..

Förövrigt så låter Lars Winnerbäck som en smurf i mina datorhögtalare.. Vad är det för vajsing med skiten nurååå. Orka!!

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Jag vill också..

ihopljuget 2007-11-19
Jag vill också ha någon att ringa till på kvällarna, och prata i telefon med tills man somnar. Jag vill också ha någon att längta efter så fort dörren har stängts och han är borta. Jag vill också ha någon att mysa med en söndagskväll framför tv:n. Jag vill också ha någon att titta på när han har somnat innan mig. Jag vill också få en godnatt puss. Jag vill också höra någon säga hur mycket dom älskar mig. Jag vill också kunna ta söta bilder på oss när vi pussas och lägga upp på facebook. Jag vill också ha en någon som jag kan skämma bort med presenter och frukost på sängen. Jag vill också ha någon som skickar ett sms bara för att. Jag vill också ha någon som vill ligga i sängen med mig en hel dag. jag vill också ha någon som skämmer bort mig med presenter och frukost på sängen. Jag vill också ha någon som köper hem gottis på väg hem från jobbet.
Jag vill också ha en pojkvän.

ni vet inte hur bra ni har det där ute ni små upptagna otroligt nykära och lyckliga människor. I fucking hate you!

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Dagens upptäckt

ihopljuget 2007-11-19
Oj, har upptäckt att jag är sjukt dåligt på att uppdatera här.. Haha..
Det har jag märkt mest på att min statistik över besökare har sjunkit markant. men fuck them. Jag skriver ju inte för deras skull. eller?

Jaja, ledig på en måndag är man nu iaf. Karljävlen har fortfarande inte hört av sig. men inte gråter jag för det.
Nästa vecka kommer Frida hem. Och det gråter jag verkligen inte för det heller. Nästa vecka ska jag även få flytta. Okej att det är i slutet på veckan, men ändå. Jag får flytta in i min egna lilla lya. Det ska bli så underbart!!

Sen måndagen efter är det Winnerbäck. Ja ni lästa rätt. Lars Winnerbäck kommer hit till lilla Växjö och spelar. Det kommer att bli en oförglömlig natt. Åh herrejistanes.. Mannen i mitt liv ffs. Det kommer att bli en underbar kväll. magen och sinnet kommer vara halvfullt med gottigt vin, Johanna och Sanna kommer vara dom alla vill ha, snygga från topp till tå, fullladdade för denna kväll.. Undrar bara om det blir någon förferre med farbror polis. Hmm.. Det vet man aldrig..
Men iaf mannen i mitt liv. Här har ni...
image54

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Finding Neverland

ihopljuget 2007-11-18

Ännu en film med ´min underbart älskade Johnny Depp. Faan, skulle kunna gå över lik för den mannen.

En annan man, eller nej, vill inte ens kalla honom för man för han beter sig som en liten pojke är den där förbannade karln jag har haft på huvet nu i nån vecka..
Det retar mig, det gör mig upprörd, nästintill förbannad. Din mes. FFS!

Jaja, Något som retar min kära vän Emma är hennes jävla grannar. Vilken stor hög med stolpmongon om jag får säga det själv. Hahaha..

Ne, nu ska ja gå ner till mammisen, ta en macka med räksallad på och en kopp kaffe. see yaa!!

Ni vet att ni älskar mig


Ni vet att ni älskar mig


vad ska man med en mobil till

ihopljuget 2007-11-11
när man tar år och dar på sig att svara på sms? Ja, jag undrar då det.

Ännu en söndagkväll då man sitter hemma, svullar snacks och cola, och mest troligt sätter på en film..
Rätt skönt att bara ta det lugnt och inte göra så mycket.

Men denna söndagskvällen skulle jag ju ägna mig åt en date egentligen, som han så vackert kallade det. Haha. Inte ens jag sa att det var en date, utan det var han. HA!
Mysigt värre.
Men dessa 25-åriga pojkar är fan inte mycket att hänga i julgranen ska jag säga er.. Usch ne.

Bättre med 17 åringar, dom kan man iaf kontrollera.. hahaha

ne, dags för ännu en disney film.

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


It´s those damn cold nights

ihopljuget 2007-11-11
säger som lillen ffs. Ja jag har snott din rubrik, ditt as, men det skiter jag i, för det är precis dom orden som stämmer in på min sinnesstämning nu..


Fuck  this shit..
 Va fan ska man med karlar till?
Ja, ja undrar då de..

Ni vet att ni älskar mig


Enkla ragg

ihopljuget 2007-11-09
Haha, satt på Emma och Kheders dator då en viss Welander skriver till Kheder på msn. Det hela slutade snabbt och enkelt, men nu ville han att jag skulle adda honom.. hahahaha
Klockrent..

Men iaf. var på jakt efter en deoderant, men hittar inte Emmas. tar då mitt förnuft til fånga och kikar i kheders necessär. och vad hittar jag där? Jo, Thord-Holger. Dvs en dildo.
Vad fan gör den i Kheders necessär? Inte dirket det man tänker sig att man ska hitta i en karls necessär. Men men. Kheder är ju inte som alla andra. Och ful är han oxå.

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Sug på den du

ihopljuget 2007-11-09
Sitter hemma hos emma och Kheder och laddar upp inför kvällens fylla. Dock är det som vanligt inte jag som ska bli full, utan mina förbannat jobbiga och dryga gäster. Ser verkligen fram emot detta.. INTE.. Men har jag tur dyker han den dära upp.. hrmm.. kanske... eller nått..

Men iaf. Bitterfittan är jag iaf, PMS is the shit. :D

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Varför?

ihopljuget 2007-11-08
Varför är den dära söta, charmiga, härliga, roliga killen upptagen?
Jag har tom sagt till min mamma att det är en kille som jag skulle kunna bli kär i.
Då är det illa.

Och varför sitter jag mitt dumhuve, och tänker att när han kommer hit å hälsar på så kommer allt bli som i en jävla kärlekssaga. Han kommer inse hur mycket han egentligen vill ha mig, och så kommer han att dumpa sin flickvän (som förövrigt är ganska ful) på en gång.

Eller hur, precis som om att det händer någon annanstans än på film och i böcker?
Jävla tönt

Ni vet att ni älskar mig


Life sucks

ihopljuget 2007-11-08
Just nu är jag inne i en period där det känns som om allting i livet bara suger. Förutom jag då måste tilläggas, då den kontakt jag har med det motsatta könet kan defineras som obefintligt. Yes my friends, det är som ni fruktar, en ny älg är på insprång. Vilket i sig kanske inte är mitt största problem just nu. Men dock ett av de tråkigaste.

För när tom min älskade/hatade vän/Pimp/Sugardaddy Röj säger att jag behöver en pojkvän, då är det illa. Roy som har stöttat mig och hejat på mig när jag har gjort/berättat om alla mina erövringar, han drog med mig ut på krogen varje jävla kväll, och försökte alltid hitta ett poteniellt ligg till mig. När han säger att jag behöver stadga mig. Då är det fanimej dags.

Det närmsta ragg jag har fått den senaste månaden är fulla dryga typer som hänger framför bardisken, och försöker få omkull mej, eller få billigare sprit med kommentarer som:
"Ohlalala, vilken kvinna, vilka former"
"Jag vill inte till den där andra tjejen, jag har ju min drömkvinna här"
"Är jag inte snygg nog för att du ska låta bli att dra mitt kort, du måste se bakom vaxet"

Hallå ja? Va fan är detta?
Vad tror dom ska hända? JAg lovar er. Jag har hört alla dom kommentarerna förut. Kanske inte lika sliskiga, men ändå liknande.. Ser jag billig ut i era ögon eller? Idioter!!

Ne, slut med gnällandet, innan jag förvandlas till det värsta PMS monstret ni någonsin skådat i era små korta patetiska liv.

Jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv?

Ni vet att fan ta er älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Jag älskar parlamentet

ihopljuget 2007-11-04
Jag känner en sådan djup kärlek för parlamentet och Johan Glans speciellt, så jag är sugen på attsrpringa runt i bara trosorna, sätta på en lampskärm på huvet och skrika att jag är en kantarell. Så mycket älskar jag dig Johan Glans..

Det blev ingen film, inte än, de e ju parlamentet på tv. Gud vad jag älskar scenska komiker. Dom är ju helt jävla fantastiska.
Johan Glans, Magnus Betnér, Björn Gustavsson.. Männen i mitt liv. Dom vet precis hur dom ska få mig att le en dålig dag.. Dom kan få mig att skratta när jag är som mest nere. Jag blir varm i hjärtat av deras röster. Och nu är pausen slut.


Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Poppis som bartender

ihopljuget 2007-11-04
Vill bara berätta för er icke bartenders att står du bakom en bardisk och serverar sprit så får du väldigt ofta många sjuka/roliga förslag av diverse människor.  Bara så att ni vet.

Har fått en kärleksförklaring. Är tydligen Jockes drömkvinna.. hmm. Mysigt värre.

Äh, skit samma. ska upp på rummet nu å glo på film. See yaa!
Ratatouille blire idag. :D (eller hur fan de nu stavas)


Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig