stulna listor.. :P

ihopljuget 2008-09-29
Gör så här:

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg

3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et

4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?

Har ingen på denna telefonen...

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

Kan jag göra...

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

Ok...

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

En blond hockeygalen tjen från Hökhult i min klass :P

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

Kasta den då!
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

Glömde dom :-(

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

Du har fått ett mms från 467303226**
8. Vad vill du höra mest av allt?

Hej Ulla!

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?

Älskar dig!

10. Din romantiska replik?

Vaken än kärlek?

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

Hur känns det nu då!?


Fuck, märys blev roligare än min tråkiga... :(


Ni vet att ni älskar mig


Ojdå

ihopljuget 2008-09-22
Måste erkänna att efter det som hände i början på sommaren så har jag blivit mer och mer känslig.
Eller så är det kanske mycket som rör sig i mitt huvud nu.

Däremot funderar jag starkt nu på att ta steget ut i skolvärlden igen. Jag, Sanna Olsson, fundera på att plugga i fyra och ett halvt år, ta lån på 250 tusen, flytta till Kristianstad, och allt detta för att bli... *trumvirvel*... hemkunskapslärare!! Jag vet, jag är störd. :P

Sedan så känner jag att jag är rätt ute. Jag vill skapa mig ett liv med Niklas. Jag vill skaffa hus med honom. Jag vill att han ska bli far till mina barn. Jag vill gifta mig med honom. Jag är redo att dela resten av mitt liv med honom.
Snart sju månader har det varit vi. Det är en väldigt kort tid av hur länge det faktiskt ska vara vi. Men tiden har gått fort.

Sedan känner jag att jag faktiskt snart skulle kunna tänka mig att skaffa barn. Jag känner att rent psykiskt så är jag redo att binda upp mig så pass att jag skulle kunna ha ett barn. Jag längtar efter att bli mamma. Och skaffa barn med NIklas. Jag vill att han ska bli en pappa. Och inte vilken pappa som helst, utan världens bästa pappa. Min biologiska klocka tickar.
Men don´t be afraid nu.. Ska inte skaffa barn än på ett tag. Säger bara att jag är redo. Fast inte helt redo, om ni fattar. Det är så mycket vi måste styra upp innan det ens kommer på tal. Ett barn vill jag ha, men inte än.
Svammel svammel svammel från min sida. Fuck it.

Hemkunskapslärare i Kristianstad var det ja.. : )

Ni vet att ni älskar mig


Helgen

ihopljuget 2008-09-01

I fredags slängde jag iväg ett sms till min karl och frågade om vi kunde tillbringa kvällen tillsammans bara han och jag. Dvs mys och mys och åter mys. Visst tyckte han, MEN.. Först var vi tydligen tvungna att åka till Rottne till svärföräldrarna för att lämna datorn,  lämna lite egenplockade äpplen, äta lite mat, hämta lite böcker och filmer, umgås och dricka rödvin. Riktigt mysigt som vanligt. Sedan ringer NIckes kompis fredrik som håller på att tömma sin lägenhet, och vill ha lite hjälp med att bär ner nån låda och skruva ner två grejer. Okej tycker vi, lär ju inte ta så lång tid. Nån låda visade sig vara halva lägenheten...
Vi var väl inte därfirån förräns vid tio tiden.
Hem till soffan  och Da vinci koden. Men eftersom min söte karl skulle upp vid sju på morgonen efter för att åka med en vän till sthlm och köpa bil, så såg vi inte mkt av filmen.. Så gick det med den myskvällen..

Lördagen iaf började med att mor och platsfar kom och hämtade mig för en bilresa ner till Skåne och Lomma. Överraskade folket där, och fick träffa min kära gudmor för första gången på nästan tre år. Lite mys och fika, även en gigantiskt loppis (?) avklarades. Sen hem igen för att bara äta och göra mig iordning för kvällen. Hem till Emma och Kheder, för lite vattenpipa, cider, youtube, skitsnack, shottar, och en himla massa skratt.
Frida, Tusse och Anton kikade förbi tillsammans med Tusses norrköpingsvän Albin.
Kvällen slutade i Kaos! Poliser, slagsmål, blod och trasiga skyltfönster (vi är dock helt oskyldiga). Men i det stora hela hade vi en riktigt trevlig kväll. Det var kul att få träffa folket igen och prata gamla minnen, och minnas tillsammans. Fan va kul. :D

Igår var man bakis, så ite mycket gjordes. Blev middag hos Emma och Kheder med en gudomlig fetaost, och en ännu godare kladdkaka.

NU ska jag slänga i pasta i kastrullen, för snart kommer karln min hem.


Ni vet att ni älskar mig