Long time no see

ihopljuget 2007-09-30
jaja, ett tag sen man uppdaterade här va. men föörlåt att jag inte hinner. Har fullt upp dagarna till ända.

jobbade i baren igår, tyvärr var det väääldigt lite folk, så det var helt dött. Men mina små barndomsvänner kom ju förbi. Anton, Niklas och Johannes, som alla har blivit så lååånga. Fick stå på tå när jag skulle krama dom.. Hmm..

jaja, hemma hos mammsen är man nu, men skall strax in till stan igen. ska mysa med Johanna ikväll. :D

See ya

Ni vet att ni älskar mig


Så snäll

ihopljuget 2007-09-24
Jag gillar snälla människor. har fått lite hjälp av en gäst idag som gav mig nummer till typ alla privata fastigehtsägare i stan, och lovade att jag skulle få använda honom som referens. Han känner typ alla. Helt jävla strålande. :D Wohoo. Det känns som om lägenheten bara kommer närmare och närmare. :P

Sitter hos Emma och Kheder. Hoppas på att jag å JOhanna strax ska gå hem å sova, börjar bli lite trött i ögat..

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


ingen som har en lägenhet i Växjö till övers?

ihopljuget 2007-09-23
Jag behöver verkligen någonstans att bo. Finns det ingen vänlig  själ där ute som kan hjälpa mig?

Ni vet att ni älskar mig


.....

ihopljuget 2007-09-23
Somliga lever i ljuset utan att se mörkret.
Andra lever i mörkret utan se ljuset.
En del känner varken ljus eller mörker.
Vissa känner både ljus och mörker...




Ja, ja säger då de

Ni vet att ni älskar mig


Någon annans namn

ihopljuget 2007-09-23
När man ska sova i samma rum som två grabbar, dock inte i samma säng, och båda två har somnat innan man ens kommit dit så kan det vara jobbigt. Speciellt när den ena snarkar, och den andra pratar i sömnen. Sen är dte inte alltid så upplyftande att den som pratar i sömnen nämner en annan tjejs namn. man blir lite lissen i ögat då.. eller nått..

Ne fuck this.

Kom till jobbet vid elva igår, efter en trevlig bussresa med världshistoriens fullaste tjej, och när man kommer innanför dörren säger chefen att: nej Sanna, du behöver inte jobba. Sätt du dig och ta en öl istället.

jahapp, vad gör man? Jo man tar en öl eller två. Sen kommer barndomsgrabbarna Erik och Anton dit. även lilla Gabbe kom. Så kvällen spenderades med dom, pratandes om gamla goda tiden, och allt som hänt under de sex åren vi inte träffats. Har även en underbar liten hemlighet med Erik som typ ingen annan vet om. gissa om man känner sig speciell då eller. :D

Ne, nu ska ja vara social med Emma Kheder och Stoffe innan jag ska åka hem till Lajsbo igen..

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Förfest

ihopljuget 2007-09-22
Nu är det förfest hemma hos Kheder. Det är ju Sivans ikväll. Kalle och Stoffe är här. Emma och Johanna är redan på Sivans och har supit sen tre. Vilken helkväll det ska bli..

Om det nu inte hade varit som så att jag ska jobba. Det känns riktigt jävla trist ska jag säga er. Men men. jag kan ju iaf vara med på förfesten. Är sjukt sugen på en dyngfylla, men som sagt så ska jag ju jobba så alkohol är ju glömt sedan länge. men en vit vecka är väl alltid bra att ha. Eller nått..

Jahapp. Nu ska ja vara lite social med fyllesvinen hära dårå.

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


denna där

ihopljuget 2007-09-22
Det finns en person i mitt liv. Denna person är en väldigt speciell person. Rak, och ärlig. Bitter och cynisk. Men alldeles alldeles underbar. hehe.
Nä men ärligt talat.

En person som inte funnits länge i mitt liv har betsat sig fast i mitt huvud. Denna person har gått rakt in i mitt hjärta, och verkar nog stanna där. Jag bryr mig så mycket om dennes välbefinnande, och jag byrr mig om personen helt enkelt. Jag trivs så bra i dennes sällskap, jag kan slappna av och bara vara mig själv. Jag har roligt, jag har mysigt, jag har intressant och meningsfulla konversationer/disskussioner.. osv osv. Btw, ja det är en karl jag pratar om. Men det som känns så bra är att det bara är det. Asså. Jag tycker verklligen så himla mycket om denna människa. Blotta tanken får mig att le.

MEN
Jag är inte kär i honom. Det finns inga som helst sådana känslor. Visst det låter som en vanlig klyscha, men vi är faktiskt bara vänner. Nej, okej inte bara vänner, men ni fattar vad jag menar. Ingen kärlek inblandad här inte.

Men nu vill jag berätta detta för denna person. Förklar för honom vilken plats han tar upp i mitt hjärta. Och nej, han får inget av takvåningen Anna, du behöver inte oroa dig...

Men hur fan lägger man fram det på ett bra sätt då?

Fuck

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


fundersam

ihopljuget 2007-09-21

Det här med vänner. Det är aningen knepigt det.
Jag vet inte riktigt vad jag vill få ut för tankar idag, men jag vet att det finns en massa som vill ut.. Eller asså. ni fattar vad jag menar.

Idag, eller iaf på bussen hem kände jag mig ensammast i världen. Det var ett par, som var så söta tillsammans. Dom satt och kramades och pussades hela bussresan hem till Lessebo. I 45 minuter höll dom på. Så mysigt. Men guess what. Jag hatade dom. Jag vill oxå.

Jag är sur, trött och trött. Ja, jag vet att jag skrev trött två gånger. Men jag är trött, och då menar jag verkligen trött.

Men jag vill hitta dig. Du som får mitt hjärta att slå ett extra slag. Hmm, trodde jag hade hittat dig. Iaf lite. Men tydligen inte.. Eller ja, ni fattar.. Fan oxå.

Som min kära vän Nina sa häromveckan. "Jag tror Sanna behöver lite kärlek"  NO SHIT SHERLOCK!

Kärlek behöver alla människor. Sådetså

Trött på detta nu. Vill ha ett hem. Helst nu. Ge mej. CRAVINGS.
hahahahahaha

Är för trött för att dra bra skämt.

Btw, Leffe hade på sig sin röda tröja tre dar i rad..
Haha, intenrskämt så att säga. Ni skulle varit där....

Orka nu eller, öhh, nejj


Ni vet att ni älskar mig


Det här med arbete och blogg

ihopljuget 2007-09-21

att få jobbet och bloggen att kunna gå ihop är en bluff. Om man som jag, har jobbat runt 50 timmar, och ska jobba några timmar till den här veckan så hinner man helt enkelt inte blogga. Eller jo, man hinner, men man orkar fanimej inte.

Visst, hur svårt kan det vara tänker ni då säkerligen? Jo, det ska jag säga er, för hade ni inte rört ett finger på en månad, utan bara legat på latsidan och låtit andra passa upp på er, så hade ni inte heller orkat blogga efter tio timmar på jobbet. Just de.

Nu ska jag strax sova. Ska bara vänta på att tvättmaskinen slutar snurra så jag kan slänga in tvätten i torktumlaren. och nej, jag har inget liv, för jag sitter hemma och tvättar på fredagskvällarna.

God natt!

ni vet att ni älskar mig


Ni vet att ni älskar mig


jobb

ihopljuget 2007-09-18
Jag är som sagt inte arbetslös längre. Ibland kan man ha tur, och ibland kan man ha sån tur som jag har. dock väldigt sällan. Det har gått jättebra idag. har nog aldrig gjort så många casalinga i hela mitt liv. Måste då tilläggas att jag aldrig har gjort casalingas innan.. :P  Men men. jobbat 10½ timma idag är inte fy skam det. Ganska stolt faktiskt. Som synd var så var det lite folk, men va fan. rätt skönt ändå för då kunde jag ju ha hand om lite grejer me ju. :D

jaja, snart ska jag sooova. Det ska bli gode skönt som Sandra Granström skulle sagt.

god natt gott folk.

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Picknick

ihopljuget 2007-09-17
Ja, ni läste rätt.
Kom precis hem efter en mysig picknick uppe vid badplatsen här i lessebo. Emma, Kheder och Roxy kom hit, och vi åkte till konsum och köpte muffins. Jag hade kokat kaffe och oackat korgen, sen bar det av. Tände runt 20 värmeljus, och satt å myste i mörkret, med kaffe och kakor, och mängder av cigg.

En riktigt mysig stund hade vi där uppe. Har även gjort upp lite planer inför hösten. Ska dra med ett gäng till St. Petersburg (och nej, inte i Ryssland, utan ett litet torp som ligger på Teleborg i Växjö), och sätt aoss i vindskydden där, grilla korv och bara njuta av livet. Kan det bli mysigare än så? Tveksamt.

Ska även försöka komma till Tyskland nån gång nu snart, och fylla på spritförråden. Sen ska vi även till Johannas stuga utanför Kalmar och mysa. Tänk om man had haft en karl att ta med sig. Då hade det varit fullbordat.

Ne, dags att sova, har långa dagar framför mig med jobb och Campusboende. :P

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Katten

ihopljuget 2007-09-16

Hemma hos Mamma bor det en katt. Vi kan kalla honom Bamse (mest kanske för att det är så han heter).
Bamse är en tjock katt. Fast han är smalare nu än innan vi satte honom Dieten.
Innan han fick sin diet så tiggde han väldigt mycket. Dock aldrig vid bordet. men ofta när vi stod och bredde smörgåsar så kan vi ha "råkat tappa" en ostbit eller två till tjockisen. Detta
och mycket annat har gjort till att denna katt är inte bara tjock, utan även fruktansvärt bortskämd. Han är herre över detta hus. Får precis som han vill och kör med oss människor 24/7. Jävla snorkatt om jag får säga det själv. Men ändå älskar vi honom allihopa. Mer än gärna...




Ni vet att ni älskar mig (och Bamse)

Ni vet att ni älskar mig


Snö?

ihopljuget 2007-09-16
Först å främst vill jag säga några ord till johan. Hur lång tid tror du att det kan ta innan du får hit morfintabletterna. För de e ganska brådskande, då jag ska jobba imon. Hade varit sweet att vara hög första dan på jobbet...

För det andra så läste jag precis att det tamejfan snöar i Åre idag. Snöstorm tom. Ja, det är knepigt det här med vädret, det slutar aldrig att förvåna en..  :P

På tal om snö. Jag vill åka skidor. Fuck. Helst nu med en gång.
Jag å emma pratade härodagen att vi skulle dra upp till hennes far i vinter på en weekend och åka lite skidor i deras lokala backe. Det kan ju bli.. Hrmm.. intressant..

:D

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Hemma hos Syster

ihopljuget 2007-09-16
Nu sitter man hemma hos SysterYster i kalmar.
Snart ska vi äta. Det är bra för att jag är hungrig.

Jag har väldigt ont i magen. Kan bero på hunger, kan även bero på den förbannade mensvärken som dök upp som från ingenstans. Ont gör det iaf. ingen som har lite jävla morfin som jag kan proppa kroppen full av och slippa all denna fuckin pain?

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Knepigt

ihopljuget 2007-09-15
Jag skrev precis ett långt inlägg.. Precis och precis, de va väl nån timma sen. Men iaf.
Där var jag väldigt mogen och upplyste folket om min teori till det här med bloggmobbning. Dvs, varför vissa flickor blir "hatade". Självklart tyckte jag då att det var fel, osv osv. Sen sa jag även att jag själv kunde reta mig på vissa människor, som har allt som jag vill ha.
Nu tyckte jag då att vi skulle göra det bästa av våra egna liv istället för att vara omogna och bittra över vad vi inte har.

Jag tog bort det inlägget.
För fuck that. Jag vill vara omogen. Jag vill vara bitter över att BlondinBellas pappa har mer pengar än mig. Jag vill vara bitter över att Kenza, som är 16 och har snyggare kropp än vad jag någonsin kommer få (om nu inte min pappa hade haft lika mycket pengar som BlondinBellas pappa så han hade kunnat betala min plastikoperationer). Jag vill reta mig på deras lycka. Sådetså

För på något sätt blir ens eget liv liiite roligare när du kan störa dig på andras lycka. Likadant när du kan skratta åt andras fördärv. Skadeglädje är Sannas enda glädje..

Men inte fan är detta något jag retar mig på varje vaken sekund. Högst nån gång i halvtimmen sådär..

ni vet att ni älskar mig




Måste bara tillägga att jag inte menar något ont om dessa flickor överhuvudtaget. Jag vill bara få det sagt att jag fanimej inte är bättre än de människor jag klagade på i mitt förra inlägg. Men livet blir så mycket roligare om du hittar något att reta dig på. Och anledningen till att jag retar mig på dom beror nog helt och hållet på vanlig jävla svartsjuka. Sådetså

Ni vet att ni älskar mig


Klockan är över nio

ihopljuget 2007-09-15

Jag som hade tänkt att jag skulle hinna tvätta idag. Det gick ju sådär.
Jag som även skulle städa idag. Det gick ju inte heller så bra.

Men skitsamma. nu ska jag ta min cola, krypa ihop framför kakelugnen med täcket omvirat, en kudde under rupan och sätta mig och läsa min mysiga bok. Sådetså!

Ni vet att ni älskar mig


Ni vet att ni älskar mig


Frusen

ihopljuget 2007-09-15
Jag sitter här uppe i "mitt" rum hemma hos mamma. Anledningen till att mitt står inom sådana där " är för att det helt enkelt inte är mitt rum längre. Det enda som gör det till mitt rum är att det står två öppna resväskor på golvet med mina kläder i. Det sitter även en tavla på väggen som tillhör mig, och sen att loftsängen som har stått orörd sen tre år tillbaka tillhör mig med, är en annan femma. För den sover ingen i iaf.
Men. Här uppe är det förbannat kallt. Dålig isolering, gammalt hus, kallt utomhus osv osv, är kanske in bidragande orsak. En sak som kan hjälpa mig väldigt mycket i mitt största problem just nu hade ju varit att elda lite i "min" kakelugn. Men jag är för lat för att gå ner till vedbon och hämta ved. Så för att inte frysa för mycket sitter jag här med mormors stickade raggsockor, tjocktröja, och snart en filt över axlarna. Men det jag inte har tänkt på, som dök upp som en snilleblixt i mitt huvud var ju att ibland när det är kallt i ett rum så kan man höja värmen på elementet. Jag börjar med att sätta igång elementet. Smart Sanna. Bra jobbat. Grattis.

Men det är en sak jag ska göra senare i eftermiddag iaf, om jag nu pallar mig ut till vedbon vill säga. Jag ska elda i kakelugnen, sitta och titta på elden, lyssna på härlig skön musik, och minnas tillbaka till "the good old days". Det var länge sen jag satt och mindes tillbaka på livets härliga tider. Exakt vilken fas i mitt liv som var den bästa är svårt att säga, men jag har mina små höjdpunkter som jag titta tillbaka på och bara le. Hr i åre, ett stort fiasko, och sjukt mycket kaos, men ändå några av de bästa åren i  mitt liv. Piteå, vakna upp en morgon, och vara tokbakis, men ändå må så jävla bra. Hur nu de hänger ihop

Ni vet att ni älskar mig


Ännu en helg

ihopljuget 2007-09-15
Första helgen på länge då jag är hemma och nite gör någonting. Det känns ganska tragiskt faktiskt om jag får säga det själv. Men är det tomt på pengafronten finns det inte mycket att göra. Tyvärr.
Igår drack man vin med föräldrarna och käkade middag. Helt okej. Lilla Anna var förbi här en sväng med. Hon är så söt. :D

Idag ska man inte göra ett skit. Orkar inte åka nånstans. Inte ens in till stan lockar. Hmm. Får väl sitta här och ruttna bort i min ensamhet. Anna jobbar, så henne kan man inte leka med. Hmm..

Imorgon ska man till Kalmar och hälsa på systeryster. Hon ska bjuda på mat. Jahapp.

På måndag ska ja äntligen få jobba lite. Det ska bli riktigt najs faktiskt. Wohoo!


Jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv?

Men skitsamma

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Jaa.

ihopljuget 2007-09-14
På måndag börjar jag jobba. Äntligen!!

Jag har bloggtorka. Kom på värsta bra grejen att skriva om innan, och nu helt plötsligt försvann allt. Poff, Borta!

Jaja,

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


"Du kan va en buss"

ihopljuget 2007-09-14
Johan min vän. är det inte dags för dig att växa upp? Hahaha Sötnosen min :D

Ni vet att ni älskar mig


Hemma hos Emma och Kheder

ihopljuget 2007-09-14
Ska vi ta å göra ett sådant där: hemma hos repotage?
Nä, tänk för att det ska vi inte. ORKA!!

:P

Ne, snart ska jag bege mig hemåt, ska bara sitta här och ruttna lite till, tills bussen ska ta mig in till stan för att åka hem till mamma ännu en gång. Ska hjälpa henne med mat ikväll. Gott!
Fast först funderar jag på att gå och köpa mig en kopp kaffe. Måste faktiskt upplysa er om att Campus har nog Växjös godaste kaffe. Billigt och bra.
"Förskräckligt och underbart på samma gång, som frihet i en mugg.."

Ne, dags att prata med Kheder. Tjohej!

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Holmahult aka Holmis

ihopljuget 2007-09-14
.. var en fet besvikelse..

Nerå, Skoja bara Johan. Riktigt mysigt hade du det i skogen. Solen sken ju även där. :D

Sedan hem till emma och Kheder för skitsnack, pizza och chipssvulnningstävling och Shrek 3. haha, vi skrattade ikapp åt den mysiga filmen. Me like!

Ne, dags att sova nu..

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Off me goo

ihopljuget 2007-09-13
Ska strax ta bussen in till stan, för att där byta buss ut till campus. Ska även då passa på att springa förbi Astrakan för ett kaffeinköp. :P Kanske..

Sedan ska jag, Emma, Kheder och Johanna ut till Johannas hem. eller hennes föräldrar. Äntligen ska vi få träffa Pappa Johanna!! Nu är det bara Emmas mamma vi måste träffa innan cirkeln är sluten.. :P Kheders föräldra verkar vara lite knepiga, så dom vet jag inte om man törs träffa. :P haha

Ne, nog tjatat. ska göra det sista nu innan bussen går. See ya

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


15 år igen

ihopljuget 2007-09-12
Ibland kan jag sitta och drömma mig bort, och då även ibland önska att jag vore 15 igen.
Det var så skönt att på den tiden kunna skylla allt dumt man gjorde på en och samma grej. "Jag är ju faktiskt bara 15, fortfarande ett barn". Tänk om jag hade kunnat skylla allt dumt jag gjort på att jag fortfarande är ett barn. men News flash for you my friend. Jag är inget barn. Jag är 20 år och vuxen. Men om man ändå hade varit barn fortfarande. Veckopengen har tagit slut, och man är i stort behov av en ny höstjacka, vad gör man? Ja, inte går man till banken och tar ett lång, utan man går raka vägen till mamma och ber om en extra slant. Hualigen. det var tider det. !5 år, okysst, oskuld osv osv.. Relativt oskyldig var man med. Ha. Tänk om jag hade k unnat vrida tillbaka tiden till då. Undrar hur mycket jag hade gjort ogjort då? Ojoj.

Orka sätta igång dom tankarna nu

Men iaf. ibland känner jag mig som Magnus Betner när jag skriver. Jag kan höra hans röst i mitt huvud. (Och nej, jag är inte besatt av honom på något vis). Det är då jag får till dessa kommentarer som jag uppfattar som väldigt fyndiga, och hur roliga som helst. Men egentligen är det nog inte hans röst jag hör, utan typ Göran Perssons tråkiga röst, som är omvanlad till Betners stämma. Inte ett ord är egentligen Betners, utan allt kommer från vår före detta statsminister. Fast vad vet jag? Ja, de är knepigt de här med röster i huvudet..'


Btw, va fan e Omvanlad för ett ord?

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Oj

ihopljuget 2007-09-12
haha, jag har fått en ganska knepig kommentar
en anonym människa har kommenterat mitt förra inlägg. Jag citerar:

"ska du säga so vill ställa upp i bb:P"
Hoppas det nu inte är en av mina vänner. För då åker den på däng. :P

nejdå. Jag bryr mig inte.
Kollar på idol nu, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg under pausen.
Som all trogna idolanhängare vet, så är dom ju i Borlänge nu. Dalmasar är ett knepigt folk. Speciellt en ltien tösabit. Jag citerar:
"Jag har hållt på med sjungning i hela mitt liv."

Märy, finns det ingen från dalarna som kan prata redigt?

Ni vet att ni älskar mig


Haha, emma/Kheder. det här med Ip-nummer är en knepig sak hörrönini. :D Moahaha, era fula jävlar. Det kan även vara Johanna som sitter på deras dator, men jag får känslan av att de e bara emma och Kheder som skulle kunna komma med en sådan kommentar. era knepiga son´s of a fuck.. :D

Ni vet att ni älskar mig


Knepigt

ihopljuget 2007-09-12
Är sugen på att skriva något här i. Men kommer inte på något alls vettigt att skriva. Inte ett dugg.
Blev för övrigt hembjuden till Johanna och familj i Holmahult, även kallat Skogen. Iofs, alla småbyar i Småland går tragiskt nog under namnet Skogen.. Så, så är det även fast det kan verka ganska knepigt..

Snart börjar idol. Det är också ganska tragiskt. Hur kan människor på ärligt göra bort sig så himla mycket. Jga lider med de stackars människorna, som inte har ett uns av självinsikt. Stackars knepiga människor.

Sen att jag även är grymmast i hela sverige på att sjunga, borde lätt ställa upp i idol, och bli Sveriges nya stjärna är ju en annan femma. Knepigt nog så vet jag ju att jag kan.....

Jag har något fel på min vänstra hand. Den somnar titt som tätt. Lite läskigt med tanke på att om man känner en lätt stickande känsla i vänster arm så har man mest troligt fått en hjärtifarkt. Hmm. Kan den där lätt stickande känslan sprida sig ut till handen, och stanna där? Knepigt värre.

Min kompis är i  Miami just nu. Jag tror hon har det ganska bra. Jag är förövrigt väldigt avis på henne. Klockan tre så pratade jag med henne. Då hade hon precis stigit upp. Det där med tidskillnader är knepigt.

Knepigt är förövrigt ett väldigt fult ord. Och vem använder ordet knepig nu för tiden? Ingen? Endast ett gäng knepiga människor skulle kunna förstå sig på knepigheten över ordet knepig. Knepigt är det, men

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


favorit i repris

ihopljuget 2007-09-12
denna listan gjorde jag den 21 februari i år. tänkte göra om den och se hur mycket som har ändrats..
(ja jag vet att jag inte har mkt till liv.)

Ta närmaste bok, slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Du borde bli adlad

Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
ett fönsterbräde

Vad var det senaste du såg på TV?
So you think you can dance

Utan att se efter, gissa vad klockan är?
Lite över tre

Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Inte ett skit

När var du senast utomhus och vad gjorde du?
typ fem minuter sen för en rökpaus

Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
Gamla blogginlägg

Vad har du på dig?
jeans och linne

Drömde du någonting inatt? Vad?
hehe, det vill ni inte veta

När skrattade du senast?
När jag pratade med Emma i fånen

Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Alldeles för mycket

Har du sett något konstigt på sistone?
ja

Vad tycker du om den här utmaningen?
Utmaningen?

Vilken var den senaste film du såg?
Die hard 4 tror jag

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Dej?

Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag är bäst  i hela världen

Om du kunde förändra EN sak i världen, utan hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Det får bli min osagda hemlis

Tycker du om att dansa?
Dansar aldrig nykter..

George Bush?
Inte i mitt sovrum tack..

Föreställ dig att ditt förstfödda barn är en flicka, vad får hon heta?
Siv :D Eller ärligt talat vill jag döpa henne till Maladie

Om ditt första barn var en pojke, vad skulle han heta?
Johan

Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
öh, ja

Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Gå hem

Har du pojkvän/flickvän?
Japp, flera stycken

Är du kär?
kanske, kanske inte

Hur tidigt stiger du upp?
Sådär en fem minuter efter att jag vaknat..

Vem/vilka vet mest om dig?
Lisen, Anna och  Michelle..

Gillar du att slåss eller?
Slåss och slåss, det kan man diskutera..

Vad ska du göra ikväll?
Ska nog soooova och kolla på IDOL

När var du senast riktigt full?
För en vecka sen, på SIVANS

Är du seriös?
Seriös? Jag? ha

Hur många biologiska syskon har du?
Ett, Syster Yster..

Hur många timmar sover du per natt?
Alldeles för många

Vilken färg har du på håret?
mörkbrunt

Och frisyren, hur ser den ut?
Knullrufs på hög nivå

Vad har du för färg på ögonen?
Blå, å fina

Vad vill du ha för färg på ögonen?
Blå, och fina..

Vem är snyggast i världen?
Jag såklart..

Ska du duscha idag?
Duscha är för veklingar

Vad är det för veckodag?
Onsdag

Är du uppväxt i stan eller på landet?
Stan

Har du utländska föräldrar?
Nope..

Gillar du att laga mat?
I'm loving it..

Hur många par skor har du?
över 30 par

Var har du ont?
Nacken och ryggen..

Vem är bäst just nu?
Jag såklart..

Använder du hårspray?
Inte så ofta nej

Favoritserie?
Idol?

Gillar du seriehjältar?
Absolut, my favorite thing in the whole wide world

Killar eller tjejer?
Föredrar ju killar, men ja e inte den som e den..

Salt eller socker?
Söt som socker

Gillar du ketchup?
Heinz tack..

Är du bra på att måla?
Nja, jag skulle mer kalla det att jag suger på att måla

Sommar eller vinter?
Whatever, bara Johanna finns under mitt täcka så är jag nöjd. :P

Vilken tid gick du upp idag?
runt elva tiden

Vem kramade du senast?
Johan/Johanna

Vem pussade du senast?
Bamse

Säger du "kex" eller "chex"?
Kex, speciellt om de snygga karlarna.. :P

Vad längtar du till?
Bättre tider

Favoritalkohol?
Allt med alkohol i..

Vad tycker du om ditt utseende?
Snyggaste bruden som någonsin gått i ett par skor.. :D

Varför fyller du i detta?
har otroligt tråkigt, och ville ha nått att göra..

Vad heter dina husdjur?
Bamse, fast de e mammas kiiize

Hur kommer du bo till hösten?
först hemma hos mor, och sen skaffa mig eget, även en sväng hos Johan

Har du körkort?

Säkert minst tre stycken

Hur gammal vill du vara när/om du får barn?
typ 26

Humör just nu?
bitter som få

Favoritgodis?
Choklad..

Är det nåt du absolut inte äter?
Japp..

Sommarplaner?
det är ju höst ffs

Saft eller alkohol?
Alkohol...

Hur många kuddar sover du med?
tre

Morgon- eller nattmänniska?
Natt ffs

Sparare eller slösare?
Slösa.. Pengar är till för att brännas

Bästa film?
Omtumling på torktumlaren.. :P

Kommer du ihåg din första kärlek?
Yes, han e så söt..

Älskar du henne/honom fortfarande?
Nån stans långt där inne kanske..

Har du några homosexuella vänner?
Yes yes, mina små bögar.. :D

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid?
Inte en chans..

Tror du på kärleken som ett misstag?
nej för faaan..

Bio eller promenad?
Promenad.

Är du kittlig?
Yes, speciellt på ett ställe.. :P

Rädd för insekter?
DÖD ÅT SPINDLAR

Det här är jag bra på?
Leva livet, och det mesta jag gör..

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Kunna läsa tankar

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Yes yes

Var nånstans?
Handleden, och i ljumsken..

Anser du att du är stark?
Världens starkaste Sanna

Vad gör du om du får hicka?
Inser att jag nog druckit för mkt, Fyllehicka



Allt i fetstilt är min gamla svar, som fortfarande funkar. tydligen förändras man inte mycket...


Ni vet att ni älskar mig


Rätt nöjd

ihopljuget 2007-09-12
Ha, jag har typ äntligen börjat fatta lite med stilmallarna. är faktiskt ganska nöjd över resultatet. Övning ger färdighet, eller vad säger man :D

Wohoo. Gillar ni min nya design? Egenpåhittad av allas eran egnaste Sanna

ni vet att ni älskar mig



ey, fuck this. jag är så jävla stolt över att jag har lyckats åstakomma något så här vackert. :D Fan va bra jag är.
Med lite tålamod och vaselin så går det mesta. :D





Ni vet att ni älskar mig


Rehab

ihopljuget 2007-09-12

Rehab 
by Amy Winehouse.


They tried to make me go to rehab
I said no, no, no.
Yes I been black, but when I come back
You wont know, know, know.

I ain't got the time
And if my daddy thinks im fine
He's tried to make me go to rehab
I wont go, go, go.

I'd rather be at home with ray
I ain't got 70 days
Cos there's nothing, nothing you can teach me
That I can't learn from Mr. Hathaway

Didn't get a lot in class
But I know it don't come in a shot glass

They're tryin to make me go to rehab
I said no, no, no
Yes I been black, but when I come back
You wont know, know, know.

I aint got the time,
And if my Daddy thinks im fine,
He's tried to make me go to rehab,
I wont go, go, go.

The man said, why you think you here?
I said, I got no idea
Im gonna, im gonna loose my baby
So I always keep a bottle near

Said, I just think you're depressed
Kiss me, yeah baby
And go rest

I'm tryin to make me go to rehab
I said no, no, no
Yes I been black, but when I come back
You wont know, know, know

I don't ever wanna drink again
I just, ooo, I just need a friend
Im not gonna spend 10 weeks
Have everyone think im on the mend

It's not just my pride
It's just til these tears have dried

They're tryin to make me go to rehab
I said no, no, no
Yes I been black, but when I come back,
You wont know, know, know

I aint got the time,
And if my daddy thinks im fine
He's trying to make me go to rehab
I wont go, go, go.

Ni vet att ni älskar mig


Ibland

ihopljuget 2007-09-11
så tror jag att jag ska ruttna fast på en stol här borta. Inga pengar har jag. Dock ett jobb, men som jag inte börjar på förrän om typ tre veckor. Massa vänner, men ingen i närheten. Osv osv. Det är bittert. Även lite jobbigt.
Men nu ska ja sluta gnälla, ta mig en halv melon, och bara njuta av livets goda. :D Sug på den du din jävel

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Måste tyvärr erkänna

ihopljuget 2007-09-11
Jag vet om att det anses ganska fult, och ganska oattraktivt att höja sig själv till skyarna. Dom som gör det är oftast egoistiska eller så försöker dom bara bygga upp ett självförtroende, som egentligen inte finns. Det är även ganska oartigt, och ganska jobbigt faktiskt om jag får säga det själv.

Men nu tänker jag faktiskt vara ganska ful, oattraktiv, egoistisk, oartig och jobbig osv osv, för att grejen är så här va. Jag är så jävla bra!!

Jag går in på ett ställe i stan. Köper en kaffe, dricker den och går sedan och pratar lite med chefen. Jag lämnar mitt Cv, och småpratar lite.
Ca en kvart senare ringer han mig och ber mig komma tillbaka. Jag som är lite upptagen för stunden säger att jag kommer så fort som möjligt. Gör det jag ska, och springer sedan bort dit igen.
Det hel slutar med att jag har fått jobb. Tre månaders provanställning, och jag ska börja den 28/9. Jag är så jävla grym. Det är helt jävla fantastiskt. Fy fan va jag är bra!! :D :D :D

Jag är helt överlycklig. För detta var verkligen inte vad jag hade väntat mig. Men de måste ha älskat mig. So fucking loved me

Jag är så bäst!

Och som inte det vore nog så vet ni att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Moahaha

ihopljuget 2007-09-11
Hittade en länk till den skiten som var igår på tv som jag missade helt och hållet. Why god, why?

jaja, men fy fan va rolig Sarah Silverman är. Hon och jag tillsammans hade gjort det ultimata teamet. :D

Sådetså

Ni vet att ni älskar mig


Ännu en dag till spillo

ihopljuget 2007-09-10
Jahapp. Idag har jag gjort vääldigt väldigt liite. Visst det kan väl oxå vara skönt, men inte när man är sjukt rastlös, uttråkad och bitter över omvärlden. Då är det mest förbannat tråkigt.
Men iaf. gjort idag:
  • ringt ett gammalt jobb och sagt att jag finns, jag finns kom å ta mig ungefär
  • ringt tandis och sagt upp mig där, vill aldrig mer gå till den barbaren
  • Sökt jobb
  • kollat om det finns jobb
  • halvt om halvt blivit med barn vi inte nämner vid namn
  • rökt way to much
  • fått skamliga förslag (vilket jag verkar få varje dag? hmm)
  • Sovit
  • ätit en hel melon
  • kollat lägenheter
  • hittat en med typ walk in closet :D
  • druckit en halv kopp kaffe
  • lekt på facebook.
Detta är vad jag i princip har ägnat min dag åt.
Vääldigt väldigt meningslöst.

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Min bloggs populäritet

ihopljuget 2007-09-10
Just det girls..
Ni pratar om era 4 tusen sidvisningar per dag, och alla era 5 tusen unika besökare per dag.
Men nu ska ni få höra. För mindre än tre månader sen hade jag inte mindre än 65 ... sidvisningar på en dag. Samma dag hade jag även 14 unika besökare. Guess who's laughing now. Ha!

Ni vet att ni älskar mig


Och en till

ihopljuget 2007-09-09
1. Om du var tvungen att byta förnamn i dag, vilket namn skulle du välja ?
Svar:
Maladie

2. Har du minskat på inköp av flaskvatten typ Loka sedan debatten om det blåste upp eller fortsätter du köpa men med lite dåligt samvete?
Svar:
Öh, nee

3. Om du födde en son i eftermiddag vad skulle han få heta ?
Svar:
Johan, vad annars?

4. Vad åt du till frukost ?
Svar:
Majsbröd med skagenröra och tomat och en halv avokado tillsammans med en latte inköpt på Seveneleven, och ett glas apelsinjuice

5. Har någon du känner sagt upp kontakten med dig eller blivit förbannad på riktigt pga något i bloggen ?
Svar:
öh, okej..

6. Idag är det söndag, vilken dag föredrar du?
Svar:
Söndag, för då e de sundays at Dippan

7. Nu är det september, vilken årstid föredrar du ?
Svar:
Alla, och ingen..

8. Drömmer du i färg eller svartvitt ?
Svar:
Donno..

9. Snusar du ?
Svar:
Har gjort det på fyllan ett antal gånger

10. Hur mår du ?
Svar:
Snorigt. Jag är bitter ensam och irriterad. Hur fan tror du att jag mår?


Varför ägnar jag ens tid åt att svara på sånt här meningslöst skit?

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Ärligt stulet..

ihopljuget 2007-09-09
Hej jag heter Margareta Hansson, och bor i Växjö och har precis fyllt 48 år. Jag jobbar som lokförare. Jag älskar att diska och bråka och det bästa jag vet är idioter och naiva människor. Jag har tre barn. Min hårfärg är svart och vit och mina ögon är jeansblå. Jag lyssnar helst på riktigt hård hårdrock, speciellt när man inte hör vad dom sjunger. Country måste nog vara det bästa att lyssna på. Min favoritartist är Orup


Märy, skulle detta vara roligt?

Ni vet att ni älskar mig


Aggressioner

ihopljuget 2007-09-09
Ojoj.
Nu när jag sitter här i min ensamhet och lägger Kungen så byggs mina aggressioner upp till ett så kallat hat.
Detta hat, som inte är av denna värld, är riktad mot en endaste person. (Som dock inte kommer vara så mkt av en person när jag är klar med honom. ) Denna stackars krake är ingen mindre än Daniel Agger, nr 5 i danska landslaget. Pojkstackaren är inte mer än 22 år gammal, men ändå lyckas han bygga upp ett sådant starkt hat i min kropp. Pojken spelar förövrigt i Liverpool. Och där tycker jag att han kan stanna.
Jag är sugen på att personligen göra honom till kalvsylta. Och jag är personligen medveten om att uttrycket "göra någon till kalvsylta" inte används av en normalt funtad, modern människa, men det är precis det jag vill göra. Göra honom till Kalvsylta.

Sedan att han kanske har glimten i ögat, en duktig fotbollspelare, lång och ståtlig, brunett, halvt om halvt rik, rör mig inte i ryggen. Din charm biter inte på mig Agger!
För mig hade du lika gärna kunnat vara död

Hur kan en människa i denna värld komma undan med "Hands"? Det är för mig oförlåtligt, och helt jävla oacceptabelt. Makabert om jag får säga det själv. Vidrigt, avskyvärt, fruktansvärt.  Usch fy, spott och fräs..


Och för er som inte förstår er på min humor osv osv, så är detta ett skämt. Jag komemr aldrig att åka till Danmark och göra kalvsylta av honom. Det är inget hotbrev, och inget sådant. Utan mest ett sätt att få ut mina aggressioner. Och om man plockar bort ssioner från aggressioner, och byter plats på R:et och E:et så får man ett endaste namn. AGGER!

ni vet att ni fucking älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Åh denna helg.

ihopljuget 2007-09-09
Fredagen var en lång tågresa hela den. Näe, okej, men åkte tåg närmare tre timmar, vilket inte alls uppskattades av ingen mindre än mig själv. Men men. Man kan inte få allt här i livet. Jag menar, jag fick ju skönhet, intelligens, perfekthet(?), humor, osv osv, så då kan jag ju inte få en rolig tågresa, det hade ju inte varit fair mot resten av sällskapet. Men, any how..

Väl framme i hbgså går jag ut från knutpunkten och möts av en avspärrning, och en jäävla massa poliser. Jag ryser av välbehag så fort jag ser dessa långa ståtliga män i uniform. :D
Men om sanningen ska fram så njöt jag inte av att sedan få reda på att bara nån timma innan jag kom till hbg så hade det varit en skottlossning där. En man blev ihjälskjuten. De e lite läskigt.

Men iaf. Fredagen fortsatte till lördag, och dom första timmarna spenderades på mitt stammishak (??) i Hbg, Café Mezzo. Sjukt mysigt ställt. Kan verkligen rekommendera folk att gå dit. Inte så värst dyrt, och riktigt fräsch mat. Jopp jopp. Även en del diskussioner, kanske snarare konversationer blev det oxå. Som alltid i det sällskapet.

JoppJopp.

Sedan hem åt igen för att kika lite på film. Pirates trean blev det. Ruggigt bra film. Sedan blev det även en massa tittandes på olika serier, diverse komedi serier, men mest en speciell som jag självklart inte kommer ihåg namnet på.. Men men. Sedan thailänsk hätmat. Varför ska män alltid försöka att äta den starkaste maten ever? Tror dom att det funkar som en slags penisförlängare? Iaf.
Sedan var det dags för det vi alla hade väntat på. Fotbollen!
Jag säger inte mycket om matchen. Den var spännande och så, men den enda kommentar jag kommer att ge er är : En vacker dag kommer jag personligen att åka till Danmark, söka upp den där förbannade Agger och ge honom något han sent kommer att glömma. Och då menar jag absolut inte en het natt.

Så så e de.

Men iaf. tågresan hem var iaf snäppet bättre än tågresan dit. Jag ska säga er att Öresundståget mellan Hässleholm och Växjö är en guldgruva för desperata singlar som jag. OMG va mycket pojkar det var på det tåget. Förhoppningsvis lika desperata, och förmodligen är dom studenter, för typ ALLA hoppade av i Växjö. Det gillar vi.

Det är med andra ord snart dags att besudla Campus igen med min närvaro.
Och med dom orden tackar jag för mig, iaf för stunden

Ni vet att ni älskar mig




Ni vet att ni älskar mig


Now it´s a statement

ihopljuget 2007-09-07

Mamma vet om det.
Pappa vet också, han har dock vetat längre än mamma.

Mina föräldrar vet om min största hemlighet. Ingen av dom bryr så avsevärt, men det var ändå jobbigt att komma ut ur garderoben. Visst, dom är lite besvikna, men det är mitt liv, mitt val.
Johanna var med när mamma fick reda på det. hon var med i telefonen som moraliskt stöd.
Det som jag förnekade så länge har nu äntligen kommit fram.

Jag är en rökare.

Och nu ska ja kolla på shrek 3


ni vet att ni älskar mig


Ni vet att ni älskar mig


Min mamma

ihopljuget 2007-09-06
är inte bara världens bästa mamma, hon är även förbannat sjuk i huvudet.
För sisådär en halv minut sen sjöng hon en sång för mig som gick ungefär så här:

Isabella, lägg dig med magen opp,
ska jag köra kuken uti din kropp
I gräset ska vi rulla, supa, spy och knulla
och om du får min kuk att stå
ska jag knulla dig gul och blå
på tå

Sug på den era sjuka jävlar.
My mum rock!

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Sivans again

ihopljuget 2007-09-06
men denna gången var Niniskaninis med. :D
Haha, liiite roligt att visa henne alla mina grabbar. hahhaha

Sivans var som vanligt kul. As usual. Fast inte riktigt lika kul som det brukar. Är nog inte som jag borde i huvud, kropp och själv så att sääga..

Fuck this. Hemma hos mammsen. igen.. Ska dock till Hbg imon, palla sitta här. Öh, nee..

Kvällens höjdare måste nog ändå varit att Anund kunde Johannas namn, men inte mitt. Och att Johanna träffade på pojkar från Olofström, där hon tydligen är känd som skogsJohanna. Hahahaha
Och som om inte det vore nog.
Ska du ha dej en undersköljning Pullan?

Ni vet att ni älskar mig.


Ni vet att ni älskar mig


Snyggot nr 1

ihopljuget 2007-09-06
Sanna som typ 60 åring..


Sanna som typ afroamerican, or something.



Dont I look hot? You want a piece of this baaby?

Ni vet att ni älskar mig


Faaan va vajjert

ihopljuget 2007-09-04
Ha! upptäckte precis att min blogg blir automatiskt pingad på nybloggat. hur coolt är inte det då. :D

Men fuck it. Ska in på tre.se nu och betala min teleräkning. Inte alls kul..

Ni vet att ni älskar mig


Sanna

ihopljuget 2007-09-04
är mitt namn. Moahaha, men även mitt endaste fans namn.

Hm, hon är hemlighetsfull. Jag gillar inte det. Håller på att spricka av nyfikenhet. Jag vill veta vem hon är. JAG VILL JAG VILL JAG VILL. Eller som Schulman skulle sagt. "CRAVINGS CRAVINGS" haha, Klockers.

Skit samma

Träffade ju Määry förra veckan.
När vi kramades sa hon:
- Åh du luktar ju Sanna.
Min första tanke (nej okej då, men om ja hade varit komiker eller iaf relativt intelligent), var då:
No shit, vad skulle ja annars lukta? Gunvor eller?

I min tragiska ensamhet när jag har väldigt lite att göra så skulle detta vara ett förstaklassigt skämt, som alla skulle vika sig dubbla av skratt så fort dom hörde detta. men nu är inte min tragiska ensamhet likadan som verkligheten. Ne. Så att normala människor tycker nog inte att det var så roligt.

Men vi avslutar detta med ett annat av mina strålande skämt. Historien börjar som så att en vän till mig berättar att han har hjälpt sin kompis att bygga ett stall.
och vad blir då inte min kommentar, jo...
- haha, dom kan inte ha alla hästarna i hagen.. :P

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Behandla andra..

ihopljuget 2007-09-04
.. Som du själv vill bli behandlad.

Likadant, gör inte saker mot människor, som du inte skulle gillar att dom gjorde mot dig.

Eller okej, dte var samma budskap fast med andra ord.
Argh. Trött i huvet i da? Ja en aning.

Okej. Fuck it

Har iaf haft en relativt produktiv dag idag. Observera att jag skrev relativ.
Har skrivit ut tre kopior av mitt Cv, även mailat iväg ett cv till ett ställe inne i stan där jag har fått för mig att jag vill jobba.

Men iaf
Tänkte passa på att gratulera allas våran favorite Johan, aka Johanna, för hennes nya jobb som säljare på Media Market. Grattis!
Pullan, när du har jobbat nån vecka kanske du kan berätta för mig vad skillnaden på en plasma och Lcd tv är. :P

Nina ringde innan. hon kanske funderar på att komma hit. Dock är det Sivans imorgon, hon har inget legg osv osv. Så det kanske inte är en sån smart idé trots allt. men det löser vi stumpan! :D Du måste väl ha nått pass där himma som bara ligger å skräpar? Que?

Jaja. Nu ska jag vara ännu mer produktiv och ringa Kheder, sen Nina, och sist men inte minst Anna. Funderar på å hälsa på Annisen, och se hur den nya soffan har artat sig.. Hmm, ska man baka något gott kanske?

jaja, As always

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Bakisdag till tusen..

ihopljuget 2007-09-02
Oj vilken fylla det blev igår. Både jag och Patrik höll på att däcka ifrån resten av folket. Hualigen. Men det var trevligt. Patrik har en såån skön kusin vid namn Ronja. Hennes klingande skjratt smittar av sig så otroligt. Och den söta tjejen skrattar konstant..

Det som är lite trist är att jag blev lite för full, så jag kunde inte föra några ordentliga diskussioner.. LIte jobbigt när det blir så. Men men

Fuck it, snart tänkte jag gå å handla lite mat, och laga värsta gourmetmiddagen här. Funderar på Lasagne..

Jaja, Btw, Sanna, jag vet att du är den som kommenterar mest, och jag gillar det. :P Fast jag är nyfiken på vad du är för en filur.. Vad du gör om dagarna, och såntdääära
Jaja

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Jkpg

ihopljuget 2007-09-01
Jahapp. Då är man fast i världens ände JKPG....

Haha. rätt okej stad, de lilla jag har sett dock
Har iaf sett vättern, eller är det Vänern? Jag och geografi är ingen bra kombination.. :P


Btw, har äntligen fått ännu ett livstecken från mitt fan, Sanna. Trodde typ att hon hade kastat in handduken. Men icket. Du kommenterar för dåligt tjejen. :P Hehe. Kul att höra ifrån dig igen iaf och veta att du fortfarande läser..

Patrik sover, och själv är man salongsberusad, han har matat mig med öl och groggar sen tidig eftermiddag. :P Men det gillar vi.. haha

eftersom som han är lika galet Winnerbäck som jag så har vi ägnat kvällen hitills åt att kolla på Winnerbäck Live dvd:n. Helt underbar.
Men den dära LIsa Ekdahl måste vara hög påbåde det ena och det andra. Tragiskt..

Iaf. Det som är trist är att Patrik och jag verkar inte ha samma inställning till droger och liknande. Synd med tanke på att jag är så jävla emot sånt skit.

Jaja, fuck this. NU väntar vi på att folket ska komma, så festen drar igång ordentligt..

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig