Stammisar

ihopljuget 2008-02-29
Jag bara älskar att ha mina stammisar som msnkontakter. Nu har jag nästan fått ett helt grabbgäng till att sjunga för mig efter tolvslaget. :D haha. Dom lär ju inte komma ihåg det, om dom ens är kvar. Men det är faktiskt tanken som räknas.

Har äntligen lyckats dammsuga hela lägenheten. Nu ska bara mattorna in från ballekongen, jag ska duscha, och sen ska jag sätta mig på min Räcer och cykla ner till stan, och beställa tårtor. Det får fanimej bli två stycken.. Speciellt om Ellenpåsmällen ska komma förbi på söndag kväll. :D

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Lat? Jag?

ihopljuget 2008-02-29

Som jag kanske har nämnt tidigare fyller jag år imorgon. Detta skall dock inte firas förrän på söndag. På söndag ska far och hans sambo komma hit från Gbg, syster och hennes karl kommer från Kalmar, och mor och hennes sambo kommer ända från lessebo för att fira mig med Pompa och ståt. Jag hade planerat att bjuda dom på middag, men efter många om och men, och många misslyckade att komma på vad jag ska bjuda på så bestämde jag mig för att göra det väldigt enkelt för oss. Jag bokade bord för sju på akropolis. :D Lat? Jag? lite kanske.

Eftersom jag fyller år så måste jag ju bjuda på tårta. Men likadant här så har jag stora problem, då jag inte kan bestämma mig för vilken sorts tårta jag ska baka. Finns ju så mycket. Sen vet jag med mig att jag kommer att ha svårt att hinna baka en tårta, då jag börjar jobba om fyra timmar, och inte ens har dammsugit här hemma (än). Så jag bestämde mig för att ta mig i kragen, och beställa två tårtor från Hennings konditori här i stan istället. Lat? Jag? Okejrå

Nu är det så att jag verkligen måste sätta igång med städningen. Men det är så tråååkigt. Men sätter jag inte igång nu, så kommer jag inte att hinna städa, duscha och beställa tårtor innan klockan blir för mkt så att jag måste bege mig till jobbet. Funderar starkt på att anlita någon att städa åt mig. Lat? Jag? FRUKTANSVÄRT!

Ne, ta tag i ditt liv Sanna. Ryck upp dig for fäään, du fyller ju 21 imorgon. :D


Det jobbiga i det hela är att jag inte har någon aning om vad jag önskar mig. Usch fy, va livet suger. Jag vill ju ha massa paketeter. Hmm.
Ne städa nu Sanna

ni vet att ni älskar mig


Ni vet att ni älskar mig


Grattis Daniel

ihopljuget 2008-02-29
Idag fyller min kära vän Daniel aka Kheder 6 år. Eller, nja, han fyller ju egentligen 24, men eftersom han är född den 29:onde februari så firar han sin sjätte födelsedag idag. Fantastiskt.
Jag känner mig väldigt delaktig i hans firande idag. Hjälpte faktiskt Emma med en grej igår, för hon är så söt och vågade inte själv. :P Haha. Söta lilla Emma.

Vart ska vi gå å äta på söndag förövrigt? Någon som kan rekommendera något ställe kanske?

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Sötaste på länge

ihopljuget 2008-02-29
 

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Lillen

ihopljuget 2008-02-28
Lillen min vän. Vad ska det bli av dig?
Söt du är gubben.

Imorgon är det fredag. Och dan efter det är det lördag. Men inte vilken lördag som helst. Utan min födelsedag. Wohoo! För mig är det verkligen årets största händelse. Det är pinsamt att erkänna, men jag blir barn på nytt när det börjar närma sig min årsdag. Haha

Söndag blir det tårta för hela slanten. Ska bara orka ställe mig imorgon och baka skiten. Hur jag nu ska få ork till detta.. Men det löser sig. Hmm.
Jaja. Lite choklad på detta, sen är man fit for fight igen

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Bara tisdag?

ihopljuget 2008-02-26

Idag är det tisdag, fast i skrivandets stund är det ca 44 minuter kvar bara. Men iaf. Bara tisdag. Usch. Känns som om att denna veckan kommer att bli otroligt seg. Överlever väl, utan problem. Men jag vet inte. Livslusten och den där extra gnistan som behövs för att gå upp på morgonen är inte så stark som den borde. Hm. Äh, Sanna, sluta gnäll, ryck upp dig, klipp dig och skaffa dig ett liv.

Förövrigt är det fetinge fest den åttonde. Be there or.. Don´t?

ni vet att ni älskar mig


Ni vet att ni älskar mig


If everyone cared..

ihopljuget 2008-02-26


Inga ord behövs väl?

Ni vet att ni älskar mig


Ingen aning

ihopljuget 2008-02-25
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Inga vettiga tankar har man i huvudet.
Hmm. Jobbigt läge.

Måste bestämma mig för vad jag ska göra med mitt liv. Kan ingen bestämma åt mig?

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Snygging

ihopljuget 2008-02-25
Jag vet att det är fult att skryta, men helvete va snygg jag kan vara ibland.

image71

Och för er som inte vet bättre, så är det jag som är längst till höger. God dammit, me look hot. :D
Flashar lite mkt hud kanske, men ni gillar det :D

ni vet att ni fucking älskar heta mig

Ni vet att ni älskar mig


Årets första grillning

ihopljuget 2008-02-25
Idag har man varit borta vi Petersburg (nej, inte i Ryssland), och grillat chorizo med Emma och Kheder. Det var mysigt. :D Sen fick vi för oss att vi skulle dricka lite the, och kolla på Bangkok Hilton. Bangkok Hitlon är förövrigt en tre och en halv timme lång film. For your notice så somnade jag efter en timme.
Yes yes.

Nu är det dags att sova. Börjar ju faktiskt jobba fem imorgon. Tror jag iaf. God I just love my job

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Kan de va så?

ihopljuget 2008-02-24
Kan det vara så att jag kanske har hittat honom? Nee, tror inte det. Eller asså, jag försöker intala mig själv att det är inte är något seriöst. Tror faktiskt inte att det är det. Nej det tror jag inte. Nej. Däremot skulle jag vilja träffa honom. Men känns lite onödigt att bry mig då det ändå inte kommer bli något. Nej. Vill han ses igen ska jag inte vara tvär. Har även en tanke på att bjuda honom på lite glass. Ben & Jerrys Cookie dough verkade pojkstackaren gilla. Han lät iaf sugen på det. Söt. Ja. Han har fastnat. Fan. Fan. Fan.


Förövrigt är det inte Björn Gustavsson jag pratar om för han har jag inte träffat än, men han är nog fanimej mannen i mitt liv. Som vanligt missade jag ju honom i melodifestivalen. Tack Youtube säger jag bara



ni vet att ni älskar Björn Gustavsson

Ni vet att ni älskar mig


Eliten från Småland (och Leif)

ihopljuget 2008-02-24
image70

en bild säger mer än tusen ord, eller hur var det?

Ni vet att ni älskar mig


en bild

ihopljuget 2008-02-22
Var lite sugen på att lägga ut en bild här i bloggen. Bara massa ord, och inga färger. Jag är ju sån att jag läser ju aldrig tidningar eller böcker. Jag tittar bara på bilderna. :P
Men vad skulle jag då ha för motiv? Ingen aning. Eftersom Google är min bästa vän, näst efter Youtube så fick det bli en googling. Jag googlade "en bild" och detta blev resultatet.
Enjoy!
image69

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Uppe med tuppen.

ihopljuget 2008-02-22
Gick upp, för första gången idag, vid klockan sju. Jag är trött. Jag ska nog gå å lägga mig en stund till. Det hade varit skönt. Men först en cigg. Tror jag. Undrar om jag kan somna efter då?
Hmm.

Har tänkt mkt. Drömt knasigt inatt. Men mysigt. Förövrigt har jag fortfarande träningsvärk efter mitt halvgalna träningspass häromkvällen. Ojoj.

Väldigt osammanhängande text. Men jag är trött, skyller på det.

Söt.

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Efterfest?

ihopljuget 2008-02-21
Johan, for your notice så nämnde jag The best afterski in the world i det tidigare inlägget. Sådetså. Och ännu mer for your notice så har jag tackat Marmeladorkestern personligen i deras gästbok.

Imorgon får man se om man går på efterfest. Eller som det blir för min del, Afterwork. Men den som lever får se.
Nu ska ja ta en ciggajävel, sen ska jag kila ner i tvättstugan och se om det finns tid där för mig imorgon. Har verkligen inga rena kläder kvar. Haledulingen.

Snutteplutten är söt btw.

ni vet att ni älskar mig.

Ni vet att ni älskar mig


Mött min överman

ihopljuget 2008-02-21
Det är helt sjukt. Jag har mött min överman. Kan knappt smälta detta.
Herregud.

Fest igår. Det var trevligt. Hängde med Bruschan till hans vänner. En sjukt fräsch lgh ovanför Båtmanstorget. Ge mig tack. Jag, och ett antal killar hade en trevlig kväll, med sjuka samtalsämnen och många skratt. ÄVen lite statistik kom in i det hela. haha.

Sen vidare på en egen privat liten efterfest. Herregud.

Nu ska ja äta, duscha och sen bege mig till mitt beryktade arbete.

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Åre - 2008 igen

ihopljuget 2008-02-18
Som jag lovade skulle det bli lite mer om vår Åre resa.

Söndagen började i bilen.. 13 timmars bilresa tar ganska lång tid. Närmare bestämt 13 timmar. (feberyra?)
Men iaf. Framme i mitt älskade paradis vid tiotiden på morgonen. Fantastiskt. Ut i backen direkt. Och vem stöter man inte på där, helt oväntat, om inte min match made in heaven. Herreminget. Här ser man ut som ett vrak, efter 13 timmars lång bilresa. Ovårdad som få, och allmänt skabbig. Och så dyker han upp där som från ingenstans. Jaja. Sen att han tydligen har en flickvän nu kan vi ju prata om en annan dag.

Veckan har sett ut som så att vi varje dag har gått upp vid niotiden. Käkat frulle, och sen gett oss ut i backen. Enda dagen jag bangade var onsdagen. Men då måste jag få tillägga att karatefyllan på Bygget, och långt bastubad mitt i natten gör en ganska sleten. Plus att det var typ storm ute. Förtjänade en dag hemma. :D Sen att halsen lät värre än Björn Gustavsson när han är en pubertal tonåring är en helt annan historia i sig.

Onsdags gav vi oss ut i kälkspåret. Jag och Leif åkte tillsammans på en liten jävla snowracer. Och som ni kan gissa så gick det ju sådär. Men fy fan va kul det var. Sen att jag lyckades spräcka mina älskade svarta jeans kan vi även det prata om någon annan gång.
Sen begav jag mig hem till Lisen, för att skratta, gråta och dricka vin i sällskap av Michelle och Lisen. Alltid lika mysigt.

Torsdagskvällen blev det Broken och deras underbart goda tacoskål. Dock inte lika god som vanligt. :( Sen bowling på Holiday, där jag INTE kom sist. Hem för förferre, och ölspel. Najs Bajs. Sen Bygget, där man stöter på Linn, och även då får en karatefylla.

Fedagen har nog inte riktigt kommit tillbaka i mitt minne. Men om jag inte minns fel åt vi en underbart god BBQbuffé uppe på Ullådalsstugan allihopa. Och så drack vi ju den dära goda drinken som lilla Marre fixade åt oss. :D Varm färskpressad äppeljuice med Xanté i. Helt jävla fantastiskt. Sen blev det ännu en gång Bygget.

Summan av Kardemumman är att jag hade en sjukt rolig vecka, fullkantad av aktiviteter, och jävulsskap. Helt underbart att vara turist på riktigt i min älskade favoritby!

Bilder kommer. I sinom tid. Ska bara få alla från lilla Leffeleif först. (som förövrigt inte heter Leif, utan Marcus. Men Leif låter coolare) :D

Nu rinner näsan för fulla muggar. En bok lånad av Emma ligger i väskan och väntar på att den ska bli läst. En påse Ahlgrens bilar ligger på sängen och vill bli uppäten. Och en trött Sanna slappar i soffan och vill bara gå å nanna.
Sååå, God natt!
ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Skönaste på länge. :D

ihopljuget 2008-02-18
Mitt nya bästa. :D
 
Topmodelz - Your love

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Åre - 2008

ihopljuget 2008-02-18

Nu är det så att veckan i Åre är förbi. Tiden har gått så jävla fort. Men som man säger, tiden går fort när man har roligt. Och det ska jag säga er. Att roligt hade vi. Såinottahelvete.

Inga större besvikelser hände, inga värre intriger, och inga större benbrott.
Richard har dock ett sår på näsan efter en vild kälkåkning. Sanna har ont i armarna efter en hård omgång i Twister. Emma fick ont i nacken efter en mindre ganska stillastående krock i backen. Leif och Danne har ont i ljumskarna (haha) efter för mycket ankarliftåkning. Johanna och Mike har nog bara ont i huvudet efter all alkohol. :P

Mina trosor är förövrigt mkt slampigare än vad jag trodde. Dom vandrade runt bland grabbarna som aldrig förr. Och nu inte på det sätt ni tror, utan pojkarna hade faktiskt på sig dom. Bilder på detta kommer. Tro mig! :D

Lärde mig åka som en gud i backen. Nästa Anja Pärsson ffs. Baklänges, på ett ben, med korsade ben (haha), off pist (okej, i skogen mellan några träd, men ändå utanför pisten). Jag tror förövrigt att jag är den som gick ner mest i splitt. Dock alltid med skidorna på. Mina ljumskar gillar inte mig. Karins lår lär inte gilla henne, iaf inte efter att hon plogade sig ner för varenda stackars backe. :D


Marmeladorkestern lär aldrig vilja besöka Växjö, iaf inte efter vårt galna besök på afterskin i lördags. Herre jävlar va crazysonofabitch vi var. Men kul hade vi. Inte lagom roligt. Herregud.

Ne, denna hära historien om eliten från smålands resa till åre får fortsätta lite senare. För nu ska ja hämta tvätten i tvättstugan, och sen ska ja bege mig inåt Växjö centrum och luncha med Ellenpåsmällen.

ni vet att ni älskar mig



Ni vet att ni älskar mig


On the road..

ihopljuget 2008-02-17
Nu är vi på väg hemåt. Gissa om jag tackar min stora feta gud för att vi äntligen sitter på väg hem..

En galen vecka, galna människor, galna fester, galen åkning, galna bilder (coming up), och galet galet. :D
Fy fan va kul vi har haft. Men man känner redan nu att en vecka om Året i byn räcker nog gott och väl.

Snart dör dock mitt batteri på min lilla söta dator, så det är dags för mig att stänga ner detta. Men nu tjuvläste Leif precis min blogg, så med detta tackar jag för mig.

En lååång uppdatering kommer så snart jag återfunnit mitt minne. Dagarna har på något underligt sätt flytit ihop med varandra. :P

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Lagom sleten

ihopljuget 2008-02-15
Börjar bli förkyld nu. Inte skoj alls.

Dock ska det bli skönt att få komma hem. Livet i Åre är roligt, men inget för mig längre känns det som.
Hmm.

Snart kommer jag dock stå inför ett jobbigt val. Vad ska jag göra?

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Top Notch

ihopljuget 2008-02-13
Fy fan va vi har det bra

Whiskeyrösten Allan har man idag. Men jag gråter inte för det.
Bakismage har man med. Hualigen. Men det är bara till å vänja sig.
Sjukt rolig kväll igår på Bygget. Träffade Treesome at Ica, Emma, Rauk, och nån mer. Men jag kan verkligen inte komma på vem. Träffade nån på övervåningen, men vem fan var det?

Herrejistanes.

Nu ska jag hoppa på MIcke, och förstöra hans liv i all framtid.

Alla tankar åt Mamma. Allt gick bra, hon ligger i en sal nu och myser. Hög som ett hus på alla tabletter, men hon mår bra iaf. Pratade med henne innan. Älskar min lilla Mamma.

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Bajamaja??

ihopljuget 2008-02-11
Mitt nya smeknamn. You like it ha? Förklaring kommer

Nu är vi äntligen här. I mitt älskade vinterland.

Solen skiner för fulla muggar, klarblå himmel, och bara några få minus.
Folket som man är här med är för jävla sköna. Alla är väldigt olika men vi kompletterar varandra ganska bra. Fett najs.

Inga större skandaler har hänt, förutom att någon (jag) hade trampat i hundbajs och hela bilen luktade bajs på väg upp, därav namnet Bajamaja. Någon (jag) råkade trycka upp en macka med räkost i taket i bilen. Någon (jag) drog dit två gånger på första åket. Någon (jag) prejade ner Daniel när vi skulle hoppa av. Någon (jag) gick ner i splitt stillastående med skidorna på. Några (inte jag) har fått ett antal kärringstopp med bilen. Några (bla jag) satt på en skidbuss åt fel håll, och åkte runt i en timma.

Två dagar har gått. och hitills har det varit fantastiskt. Så skönt gäng man är med.

Dags att sova ruset av sig, men först ska jag ta tag i min bakismage innan grabbarna kommer hem.

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Kan knappt fatta det.

ihopljuget 2008-02-08
Imorgon sticker vi. Till Åre. Vi åker verkligen dit. Imorgon. Till Åre. Vi åker imorgon till Åre!

Inget är nerpackat lägenheten ser ut som skit. Jag är trött, och har bråttom. Lång dag idag, igen.. Herregud. hur ska detta sluta.

Men ikväll:

Espresso by night
proudly presents

Behind the bar
Sanna "Karltokig" Olsson & Ellen "PåSmällen" Jonsson



 
Ni vet att ni älskar mig
imorgon åker vi!

Ni vet att ni älskar mig


Åre.

ihopljuget 2008-02-08
Nu börjar det närma sig. Imorgon åker vi. Satt precis och kikade på en pistkarta för att kolla vart jag och Johan ska åka på söndag. :D Blir att börja med lite blått ute i Rödkullen. Sen om jag är pigg på att så kör vi nog en röd efter det kanske. Eller vad säger du Johan?

På kvällen sedan lär det bära av till Dippan om jag får som jag vill.

På måndag ska vi iaf ut till Duved/Tegefjäll och köra häcken av Karin. :D
Sen kanske Tott?

Tisdag lär bli ännu en dag i backen, ska tydligen bli finare väder då med. :D Sen är det självfallet Bygget på kvällen.

Tror inte att det kommer bli allt för mkt festande. Men det är bara skönt. Har lagt så mkt pengar nu på Liftkortet, så nu skall det utnyttjas.  Glöm inte dom Johan om du vill leva ett långt och lyckligt liv!

Men nu längtar jag snart ihjäl mig. Det gör jag. Ska äntligen få träffa Lisenfisengrisen, Collanbollantrollan och Muttan :D Mina favoritflickor.

Förövrigt Nina. Du finns i mina tankar. Det kommer ordna sig där nere. Kärleken övervinner allt. Yeah right?

Anna min Panna. Hjärtliga gratulationer till dig och Nicke P på er fyraårsdag. Herregud, tiden går fort. Känns som om det var igår jag satt och lekte äktenskapsrådgivare åt er. Anna. Jag älskar dig, och önskar er två all lycka. Även där så övervinner kärleken allt. :D Ni finns i mitt hjärta opch mina tankar.

Ni vet att ni älskar mig


Ni vet att ni älskar mig


Fashion against AIDS

ihopljuget 2008-02-08

Som den populära modebloggare jag nu är, så måste jag ju slänga in ett inlägg om mode också. Är ju otroligt modemedveten, och bryr mig verkligen om vad som är så att säga "hot or not".

Men detta här med Fashion against Aids. Ja, varför inte. Rätt tuffa grejer. Är lite sugen på att klicka hem Rufus Wainwrights tanktop, men eftersom min ekonomi ligger redan i botten, och Åre resan är ej gjord ännu, så får detta nog vänta ett tag. Tyvärr.
Gillade även Rihannas top. Men den får inte inte heller bäras över mina axlar. Icket.

Mode. Ja. Mina dagar ser ut som så här. Antingen sätter jag på mig mina svarta jeans, eller kanske ett par andra. En svart tisha såklart. Och sen ett par strumpor. Så sjukt modemedveten så det finns inte. Men sliter man häcken av sig, sex dagar i veckan på jobbet så gör man. Och där passar det sig kanske inte med en tröja som det står use condoms på. Eller?

Fast nu när jag tänker efter hade det ju varit perfa. För tänkt på hur många gäster på mitt jobb, dvs en fredag/lördagskväll som går hem med en brud/snubbe och har ett onenight. Hur många av dom använder egentligen kondom? Kanske ska börja dela ut kondomer? Har ju några Åre kondomer kvar här hemma som bara ligger och skräpar, eftersom jag får ju aldrig till det...

Fast EllenpåSmällen har det värre. Stackarn. Jag måste leta upp ett ordentligt ligg åt henne. Japp. Det får bli mitt livs mission. Hahaha

Ne, men ärligt talat. Åker till Åre om typ sådär mindre än 48 timmar och har inte packat ett jota. Vet ju inte ens när vi åker på lördag, och än minde vad jag ska ta medmig för skit. ARGH!

Dags att ta tag i mitt meningslösa liv nu kanske.

Ni vet att ni älskar mig


Ni vet att ni älskar mig


Sanna fixar biffen, med hjälp av Martin

ihopljuget 2008-02-07
Skulle bränna liten skiva till mig och Ellenpåsmällen tills imorgon. Så att vi kan ha party party på E. Men jag hade inga skivor. Så MArtin fixar biffen. Fan va bra han e han där dära.

HUngrig i magen är jag, men jag har verkligen INGEN mat himma. Eller jo. Jag har skinka, macka och riven ost. Och vad blir det? TOAST!

Ahh, röka äta och sen skicka filer till martin. Sen städa lite, och packa ihop tvätten till imorgon. För då ska man upp klockan sju å tvättelitvätta. Sen ner till stan runt två och sola med Ellenpåsmällen. Sen hem till Emma/Johan och sno ihop lite kläder att party party i nu när jag äntligen ska få festa lite granna.

Ne, fan Sanna. Ta tag i livet.

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Tårta, när den är som godast

ihopljuget 2008-02-05
Tårta skall inte avnjutas samma dag som den blivit bakad. Helst en dag efter, eller som i mitt fall, tre dagar efter.
Soffan, lite skön musik och den sista biten av min systers födelsedagstårta kan göra vilken kvinna som helst lycklig.
Fantastiskt.
Funderar för mycket nu. Orkar inte med folk. Är trött på att bli sviken. Vill inte mer.

Varför ska livet knulla mig i röven, och inte ens ge mig en orgasm?

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


dagens hundra ord.

ihopljuget 2008-02-05
Tänk om man skulle få världens alla människor att blåsa in deras allra högsta dröm i en liten rosa ballong och släppa upp den i luften. Hela universum skulle bli fullt av små rosa ballonger, som virvlar genom mänsklighetens alla vindar och väder. Jag undrar hur många små rosa ballonger som spricker på vägen upp? Hur många av de kommer ända fram, upp till den tillslut klarblå himlen, efter alla orkaner och blixtar? Vilket är värst, att ballongen med drömmen spricker på vägen, eller att man aldrig ens släppte upp den?

Ärligt stulet från Lunarstorm. :D

Ni vet att ni älskar mig


You dont mean anything

ihopljuget 2008-02-03
"You Don't Mean Anything"

Maybe, I'm just not good enough for you
And maybe, i just don't wanna be like you
And maybe I just don't wanna know
How low you're ready to go
I'm not gonna change, you can't make me, WHOA

[Chorus]
You don't, You don't, You don't, You don't
You don't mean anything to me [x2]
You're what I never wanna be

Tell me, does it feel good to be like you
And tell me, why should I waste my time with you
Cuz maybe you always bring me down
And I'm sick of being pushed around
I'm not gonna change, you can't make me, WHOA

[Chorus]

I know you think you know me
You don't know anything
I know you wanna help me
I don't need anything
Don't tell me where to go
I don't need you to know

You don't, you don't, you dont, you don't
You don't mean anything to me
You don't you dont, you don't, you don't
You don't mean anything to me
[Chorus]

om det ändå hade varit så väl...

Ni vet att ni älskar mig


Kuckelimuckmedicin?

ihopljuget 2008-02-03
Haha. Enda gången jag kan faktiskt gilla Karlsson på taket är när han har vettiga saker att säga.
Han är, precis som jag, vacker, genomklok, och lagom tjock. :D

Sen måste jag ju erkänna att kuckelimuckmedicin är det roligaste jag hört på länge, mest med tanke på vad Ellen så vacker kallar samlaget. Just det mina vänner, hon kallar det Kuckelimuck.
Men den hära medicinen (eller meducin om det hade varit Pippi), vad ska den vara bra för? Är den som Viagra, eller gör den precis klara motsatsen? Hm. Spännande detta..

Har haft en mysig dag med heeela familjen, nästan iaf. Alla föräldrar, dvs, Mamma, Pappa, Plastmor och Plastfar var här. Även syster och min svåger. Oj, Svåger låter fan läskigt. Usch, vuxenpoäng tack så mkt.

Om en vecka är jag i Åre. OCh peppad som fääninför Sundays at Dippan. Eller hur det nu blir. Men jag ska iaf dit. SKit samma

Fuck life

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Jag? Dömande?

ihopljuget 2008-02-01
Min mamma sa till mig häromdagen att jag dömer folk väldigt lätt. (stavas det met ett eller två m?)
Det har fått mig att fundera, och det gör jag fanimej. Det gjorde jag inte innan, men nu är jag så trött på alla jävla idioter runt omkring mig, så jag måste nog bli lite mer dömande. Jag har varit alldeles för godtrogen, alldeles för länge nu. Uppenbarligen funkar det ju inte.

Måste man bli en bitter liten subba för att komma någonvart här i världen?

En iskall liten bitch.

Hmm. Jag vet inte riktigt vad det är med mig just nu. Känenr att jag skulle kunna börja gråta vilken sekund som helst. Och denna gången har jag inte ens pms. Hmm. Orkar snart inte mer. Vill inte mer.

Pallar inte folk som sviker, som förnderar, som ljuger, som förstör.

Varför ska man lära känna nya vänner, eller bara nytt folk när det i slutändan visar sig att dom bara är ett gäng stora idioter hela högen?

Orkar inte.

Ni vet att ni älskar mig


Vi ska fritere mor din

ihopljuget 2008-02-01
Haha. Okej, norska stavningen är inte min grej, men fy fan va ja älskar Björn Gustavsson. Sitter ärligt talat och skrattar för mig själv nu

Killen är ju helt jävla fantastisk. Bättre komiker får man ju leta efter.




Har förövrigt börjat förstå en viss person lite bättre. Hm. Fast iofs, varför ska det han säger nu vara sant? Det låter ju bra iaf. Hrmpf.

Jaja, ska ta å diska lite nu, så det blir fint här hemma.

ni vet att ni älskar

Ni vet att ni älskar mig