Livet rullar på

ihopljuget 2008-06-26
Allting börjar gå mot det ljusare nu. Är mer kär i NIcke än någonsin innan. Han gör mig helt galen. Verkligen det bästa som finns!!
Har helt plötsligt fått lite ork, plockade ögonbrynen igår för första gången på flera veckor, och idag fick benen sig en omgång, vilket behövdes. :D

Det går bättre och bättre på jobbet. Jag har lite grann lyckats släppa paniken över att jag har sagt upp lägenheten. Så mysigt att planera och dona ihop med Nicke i hans lägenhet, som ska bli vår. Argh! Han gör mig lycklig, lyckligare än jag någonsin varit. Han är så otroligt söt, och omtänksam. Det är dom där småsakerna han gör som verkligen får mig att bli glad. Han kommer ihåg vissa små detaljer, och är så himla himla duktig. Åhh.

Ska ner till stan om ett tag och hämta hem min almanacka hos mammas gubbe, sen ska jag hem igen och baka, om jag tar mig ork och tid till det vill säga.

Jag har inte haft ont nu på två dagar, vilket är så jävla skönt. Kanske kan dumpa tabeletterna helt och hållet nu. Förhoppningsvis iaf.

Men som sagt. Jag mår bättre nu, och har faktiskt ingen ångest eller liknande för det som har hänt. Som jag har sagt hela tiden, det var det bästa alternativet. Och jag är glad över att få det överstökat. Nu är det bara två veckor till, sen blir allt som vanligt igen. Och det ska bli underbart!

Michelle kanske kommer ner nu i Juli. Hon sitter hemma i åre, och gör ingenting. Men lilla gumman. kom hit och gör ingenting med mig istället. Ska bli så underbart. :D
Jag ska få visa henne min stad, mitt hem, och mitt småland. Ska vi vara sådär duktigt kulturella då med? Åka på glasrunda kan vi göra. Finns otroligt mycket fint att titta på här nere i de småländska skogarna. Åh, jag längtar!

Ne dags att gör något vettigt.

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Long time ago

ihopljuget 2008-06-19
Veckorna som har gått förbi har kantats av jobbiga beslut, och svåra val. Men nu är det över. Förhoppningsvis dröjer det inte länge tills jag börjar fungera som vanligt igen. Lite ont gör det, och det har varit jobbigt. Men nu har det ordnat upp sig, och jag vet att det är det bästa. Fanns inget anna val än att göra på detta viset.

Jag är ledsen alla mina vänner, att jag har försummat er på sista tiden. Kan tänka mig att vissa tror att det beror mkt på Nicke, och på att jag har bytt jobb. Men icket. Har inte haft den lättaste perioden i mitt liv just nu, och inte orkat varken det ena eller det andra. Men jag hoppas att de flesta har överseende med detta.
Ni ska veta att jag har inte struntat i er med mening, utan jag har bara inte haft ork till att prata med folk. Har inte pallat vara social. Men nu är jag på bättringsvägen iaf. Och vill ni så är det bara att höra av sig.

Dags för mig att sluta älta, och fortsätta titta på SouthPark. Snart dags att sova ju.

Ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig