Vilken tripp

ihopljuget 2007-05-09
Tjejer, fan va skoj vi har haft de då!

Resan började från Campus runt halv fyra i söndags. Första stoppet var på Statiol Teleborg för att tanka fullt, och sno lite kaffemuggar! :D tog lite bilder på nåra grabbar där oxå, don´t ask me why.
Sedan drog vi iväg, med musiken på högsta volym, humöret på topp, och en jävla anamma! :D Haha

Nästa stopp blev inte förrän Sibylla i Gislaved. Var ju tvungen att ta en bild på det stället. :D

Men skit samma.. Söndagskvällen blev lugn, fikade lite rabarberpaj och sen slocknade vi ganska sött.. :D

Måndagen blev det en tidig morgon. In till stan och Heden för att bryta mot kanske 20 trafikregler och snurra runt osm faan för att hitta en parkeringsplats. Men efter många om och men så hittade vi det vi letade efter, och då begav vi oss in mot avenyn och nordstan. Efter några timmars shopping skulle vi äntligen åka hem till Mölnlycke igen. men eftersom Sanna aldrig kollar hur vi brukar köra för att komma hem så körde vi för långt. Halvägs till Kållered upptäcker ja att vi kört för långt.. :P Så vi sticker till Kungsbacka istället.. :D
Hehe, på hemvägen sen så skulle vi svänga av i Mölndal, men tro fan att vi tar fel avfartsväg, jajemen. Ska de va så ska de va ordentligt.
Efter många om och men kom vi hem, för att direkt dra ner mot centrum och hyra lite film, och köpa lite mat..
American Pie - The naked mile, djävulen bär prada och nån annan störd film bidde de..
Sen läggdags för hela slanten.

Tisdagen började som så att vi drog till Partille, och Allum, och körde inte fel en enda gång på vägen dit. :D Men sen gick allt åt helvet, för vi skulle ju till linnéplatsen inne i gbg. Fy fan vilken bilfärd. Nämn en trafikregel, och jag lovar dig, vi bröt mot den. Galet. Höll på att krocka typ 20 gånger, och dö säkert fem av dom.. Haha
Träffade Johannas gamla klasskompis gjorde vi. tog en fika mittemot Skanstorget, och mös i nån timma. Sen bestämde vi oss för att åka till nån hamn. Men vilken tänkte vi och bestämde oss för att dra till Björkö och Niklas. Haha, och den resan var ju inte dålig. Snurrade runt lite i gbg innan vi ens hittade avfartsvägen till Hisingen. Men efter många om och men så kom vi iaf ut till Hjuvik där färjan går. Men vi sket i Björkö och stack ut till Hjuviks brygga för att posera lite framför  kameran, och vilka bilder sen då. Sån sjukt fin utsikt ju!
Sen iaf så åkte vi hem till Mölnlycka, kollade på film, köpte pizza, drack lite gott vin, och åkte sen in till gbg igen. :D Satte oss på Niklas jobb, va fan de nu hette, på avenyn och tog några kalla.. :D
Lille Niklas var lika fräsch som vanligt, alltid lika trevligt att umgås med honom jue.
Sen skjutsade vi ut honom till Hisingen, och sen hem å sova för vår del.

Idag började dagen ganska sent, hon va nog halv tolv när vi gick upp. Vi bestämde oss för att vi inte hade fått shoppa nog och drog till Hm Rowells butik i Borås för lite shopping. Och som inte det vore nog tog vi Lager 157 på hemvägen. Och gissa om vi hittade mycket fint eller.. :D Yeees..
Sweet!

Men iaf. Nu har man iaf kommit hem till Småland och Lessebo efter en otroligt rolig trip. En lång weekend mitt i veckan kan man kalla det!

Emma och Johanna, vilket dream team vi tre är.! Guld värda är vad ni är!
Tjohej!

Ni vet att ni älskar mig


Gnäll

Säg vad du vill:

Och du är?
Slippa fylla i allt nästa gång?

Såndär mejladress:

Din blogg, tack:

Gnället i skrift:

Trackback