Copenhagen

ihopljuget 2007-08-10
Herregud vilken dag vi hade igår..

Vaknade av att Nina rusade in och berättade att vi skulle till stranden.. Så ner till Ribban, solade, badade (för första gången i sommar btw) och bara myste..  Sen hem till Nina, drack lite mousserande, käkade lite meloner, och snackade gamla minnen. Mys på hög nivå.

Sen tåget till Köpenhamn, och till Ninas jobb, där vi blev typ bjudna på en toppengod måltid med massa gott att dricka.
In till centrum för ett stopp på en engelsk Pub, med assköna trubadurer. ena killen var så sjukt lik han gamle i Vintergatan.. Efter det drog vi vidare till 7eleven för att inhandla en flaska öl var.. Sedan vidare till Ströget där vi snurrade runt.. In på en irländsk pub där Nina lyckade snika till sig en gratis shot. Skrattade lite åt en söt pojk som dansade lite gaaalet.. Haha. Ut och snurrade. hittade nån lite kändiskrog typ, där dom mest trashiga brudarna fick gå före kön. Galet. Sen lite turist foton bakom en ko, som hade den största grädddtårtan ever framför sig...
Sen gjorde vi något galet. Hittade världens sunkigaste rockklubb. Haha, och den gick vi sjävklart in på. Fy fan vilket skönt ställe, dit vill jag fler gånger. Haha,  fick världens chock, och såg nog den enda snygga Norrmannen som existerar.. Oh my fucking God..
Sedan vidare till en australiensk Pub där vi spenderade resten av kvällen, dock med en liten avstickare.. Träffade två fula danskar, och Michelle var ju självklart tvungen att hångla med en av dom. Fy fan vilken kväll vi hade
Sedan till 7eleven för fyllekäk och Bärs.. off course.
Till tåget som gick 06.23 där vi alla tre somnade som en haschpundare som hade fått överdos.. På malmö central vid sju och då dasg för kaffe och frukost. Fy fan va vi inte var snygga.. Kom hem till Nina och gänget runt åtta i morse. Och somnade då ännu en gång.

Summeringen av Torsdagen 9 augusti 2007 kan bara beskrivas på ett sätt. Galet, men förbannat roligt. Fantastiskt!!

ni vet att ni älskar mig

Ni vet att ni älskar mig


Gnäll

Säg vad du vill:

Och du är?
Slippa fylla i allt nästa gång?

Såndär mejladress:

Din blogg, tack:

Gnället i skrift:

Trackback